Vizualizare Aura Video Station

Dumnezeul din sufletul vostru, așa cum ar trebui să fie El în voi la modul deplin, este asemenea unui acumulator de tip perpetuum mobile.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

În comunicarea aceasta vom fi destul de scurți, dar foarte cuprinzători. Sunteți ființe vii, create cu scopul de a înfrumuseța și îmbunătăți Creația, așa cum este ea realizată. Dar modul în care majoritatea dintre voi ați ajuns să trăiți, reflectă o distorsionare a adevărului care există în voi. De unde și expresia „ai uitat de tine însuți”. Adică de faptul că ai în ființa ta un Sine Spiritual.

Multe scripturi menționează că demult, oamenii trăiau mai mult decât azi. Este un adevăr. Astăzi viața voastră durează mai puțin de un sfert din cea a oamenilor de demult. Voi trăiți maxim 90-100 de ani față de 700-800 de ani cât trăiau cei din urmă cu zeci de mii de ani. În această privință lucrurile stau în felul următor...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Articolul precedentSuntem sau nu spirituali? (I)
Articolul următorTainele Tarotului – Soarele și Justiția
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana Ungureanu
Mariana Ungureanu
1 an în urmă

Super articol,confirm și recunosc că și eu am procedat așa până m-am Reintors la Sursă!!! Mulțumesc!!