Reptilieni Statuie
O serie de statui din Al Ubaid (Irak) prezintă figuri asemănătoare cu șopârlele umanoidale, având poziții familiare (alăptarea la sân) de aceea par să indice că nu erau neapărat zei (cum ar fi zeitățile capului animal din Egipt), ci mai degrabă o rasă umanoidă.
Timp estimat de citire: 3 minute


Reptilienii au invadat tărâmul eteric al Pământului aproximativ cu 500.000 de ani în urmă.

Literatura esoterică şi spirituală a mileniilor şi secolelor anterioare, atât în Orient, cât şi în Occident – respectiv Europa şi mai târziu, înspre epoca modernă, şi în cele două Americi, au denumit aceste spirite demonice drept reptilieni, aşa cum au consemnat străvechi pergamente tibetane, hinduse, dar şi chineze şi incaşe, precum şi mayaşe şi vikinge. Este vorba despre una şi aceeaşi specie – reptilienii – sau îngerii decăzuţi despre care pomenesc cele mai vechi legende ale omenirii, şi în legătură cu care autori contemporani au efectuat multe cercetări, pentru a aduna informaţii concrete şi obiective, prin intermediul cărora să se poată demonstra societăţii planetare că există şi alte lucruri în spatele faţadei moderne a civilizaţiei noastre.

Posedare astrală.

Ceea ce este mai neplăcut în privinţa existenţei reptilienilor îl constituie faptul că această specie este împărţită în două categorii, respectiv Draconieniicare sunt un fel de elită a lor, cum sunt familiile regale şi nobilimea la noi pe Pământ, şi reptilienii propriu-zişi care şi aceştia la rândul lor, ca nişte executanţi dintr-o firmă, au supus mai târziu rasa micilor Cenuşii cu care guvernul american avea contacte pentru schimb de tehnologie.

În timp ce Draconienii au rămas în planul astral inferior, unele dintre aceste spirite fiind Archonice, reptilienii au invadat tărâmul eteric al Pământului aproximativ cu 500.000 de ani în urmă, provocând schisme între tărâmurile mitice din legende – cele ale zânelor, creaturilor mitice, piticilor şi a altor creaturi fabuloase din străvechime. Acest lucru s-a petrecut, dacă ţinem seama de ceea ce am scris în prezenta lucrare, cu mult înainte de a începe faza ultimei glaciaţiuni.

Misterul statuietelor vechi de peste 7.000 de ani din Ubaid

Aşa cum am spus, pe durata epocii de gheaţă oamenii au rămas răzleţiţi pe Pământ, fiind adunaţi mai mult în zona transilvană, unde clima era ceva mai blândă decât în exteriorul arcului carpatic. Apoi după glaciaţiune şi-au făcut din nou apariţia încercând să influenţeze iarăşi evoluţia oamenilor. Şi precum am descris, s-au infiltrat printre conducătorii de regate, întocmai cum a menţionat Hermes-Thoth în scrierile sale, luând înfăţișarea acestora deoarece ADN-ul lor le permite asemenea posibilităţi. Şi cine ar fi ştiut, dintre oamenii vreunei cetăţi, de exemplu, că regele lor nu mai era un rege uman, ci unul reptilian cu înfăţişare de om?

De aceea au rămas în foarte multe legende, inclusiv în cele din zona Asiei Centrale la chinezi, acele personaje fabuloase, dar cu caracter negativ, care deşi apăreau ca oameni, puteau oricând să-şi transforme înfăţişarea redevenind demonii care erau iniţial.

De altfel folclorul mitic chinezesc este plin de astfel de poveşti, care mai de care mai extravagante, frumoase, dramatice  şi pline de aventură, încât nici nu mai este necesar să punem întrebări despre faptul dacă au existat sau nu reptilienii pe Pământ.

Despre NAGA se spune că este o rasă de ființe reptiliene non-umane. Ele se regăsesc în literatura multor culturi antice de pe tot globul, mai ales în mitologiile hinduiste și jainiste.

În literatura spirituală orientală, la hinduşi de exemplu, zeul Indra care era în realitate unul dintre Marii Maeştri din străvechime, considerat conducătorul Zeilor în panteonul hindus, întocmai cum era Zeus la traci. În realitate, şi aici împingem puţin aceste informaţii către o latură mai reală, toţi aceşti Maeştri şi Mari Maeştri făceau parte, conform cu regiunile unde ei se aflau, din grupurile Confederaţiei Galactice care îi trimiseseră în misiune civilizatoare pentru a avea grijă de noua rasă umană, mult prea tânără pentru a-şi putea purta singură de grijă. Şi vedem astfel că întregul Pământ a fost gestionat de grupuri de Maeştri Spirituali, împărţiţi pe zone şi popoare, fiecare grupare fiind în relaţie cu poporul cu care se afla în compatibilitate de vibraţie.

Fragment din cartea Discipoli, Maeştri, Avatari, (click aici pentru a o descărca gratuit), Editura Sananda 2014

Articolul precedentAstrologia îţi spune cât de practic eşti – II
Articolul următorTranziţia către Înălţare – IX
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile