Q-Anon-ul anunța Marea Resetare cu programul Gesare/Nesara, în timp ce globaliștii naziști anunțau și ei o aceeași „Mare Resetare” odată cu Forumul economic Mondial de la Davos.

Poate titlul acestui editorial v-a confuzionat puțin, având în vedere că sunt folosite aceleași cuvinte… Chestiunea asta a pornit în perioada ultimului an de mandat al lui Donald Trump, fiind vorba despre un plan foarte elaborat a rețelei Q-Anon de demontare a structurilor ocultei de peste tot din lume. Desigur că așa ceva este o operațiune de mare anvergură, în privința căreia societatea civilă de peste tot din lume se aștepta să fie un fel de „Blitzkrieg”, adică ceva ce ar fi urmat să se desfășoare repede, pe parcursul câtorva luni, cu finalitate relativ imediată. Însă după cum vedem, lucrurile stau destul de diferit față de așteptările societății planetare în general.

Dacă în Statele Unite, chiar și după luni de zile apar în continuare dovezi că s-au fraudat mai mult decât masiv alegerile prezidențiale, în ciuda acestor dovezi, tagma hoților continuă cu planurile lor de implementare a agendei Illuminati pentru o nouă dezordine mondială. Forumul de la Davos din urmă cu o lună și ceva a pus pe tapet „apocalipsa climatică”, ca argument pentru continuare trierii draconice a speciei umane. Cei care se supun vaccinării, și cei care nu acceptă vaccinarea.

Să revenim pe moment la rețeaua Q-Anon, care este în realitate rețeaua la nivel mondial formată din patrioții din toate națiunile care doresc să rămână libere, aceasta deocamdată rezolvă din mers anumite complicații generate de oamenii ocultei în segmentele sociale din multe state, și așa cum ați citit în numărul trecut în articolul informativ de la Cobra, inclusiv Rețeaua de Lucrători în Lumină care fusese avariată în procent de 40% se reface și aceasta din mers. Foarte mulți dintre cei care citiseră pe internet din diferite surse despre operațiunile Q-Anonului s-au așteptat din ianuarie încoace la o serie de schimbări în sensul anihilării unor segmente ale ocultei. Însă lucrurile n-au stat deloc așa. De ce? Păi să vedem cum a stat treaba.

În timp ce în Statele Unite tevatura cu frauda alegerilor era ca un meci de ping-pong, de-o parte Trump, de-o parte Biden, în paralel, Sistemul ocultei făcea presiuni la toate nivelele, chiar și în alte țări ale lumii. Dovada este că și la noi structurile guvernamentale au trecut la amenințări cosmetizate asupra medicilor, profesorilor și altor categorii sociale. Iar reacția acestora am văzut-o cu toții. Însă problema este că nimeni nu mai înțelege nimic, peste tot în lume. De ce? Păi, pe de-o parte chiar și după pierderea alegerilor, Trump tot continua să trimită mesaje că va reveni și frauda alegerilor va fi rezolvată, deși nimic în acest sens nu s-a petrecut. Minciuni? Sau oculta încă e bine înfiptă în structuri? Pe de cealaltă parte, oamenii ocultei au continuat cu presiunile peste tot în lume să fie impusă vaccinarea, într-o primă etapă, și apoi obligativitatea certificatului verde indiferent dacă lumea s-a vaccinat sau nu.

Pe de-o parte, mesajele Q-Anon-ului tot transmiteau că se face, că se drege, să ne așteptăm la una-alta, însă în realitate din punctul ăsta de vedere nu s-a văzut nimic. Nici clone arestate, nici dezvăluiri în mass-media oficială, nimic! Nix! Nada! Nema! Pe de altă parte, slugile ocultei și-au continuat nestingherite planul. Ce-i drept, există o Mișcare de Rezistență, dar vă dați seama cât timp trebuie pentru a demonta o structură a ocultei, veche de cel puțin câteva sute de ani. Inchiziția, papalitatea, și multe alte structuri care în epoca modernă au cuprins finanțele și economia lumii, toate acestea sunt infiltrate în proporție de 70% – 80% de slugile ocultei cel puțin din vremea apariției primelor manufacturi în lume.

Q-Anon-ul anunța Marea Resetare cu programul Gesare/Nesara, în timp ce globaliștii naziști anunțau și ei o aceeași „Mare Resetare” odată cu Forumul Economic Mondial de la Davos din toamna aceasta, dar în stilul lor, cu o nouă etapă de control impus peste tot în lume. Cert este că întreaga tevatură care a cuprins omenirea este ca un joc de șah, și de ambele părți sunt sacrificii, scheme, atacuri, retrageri, infiltrări, demontări, acaparări, pierderi de vieți omenești și nu în ultimul rând lovituri dure sub centură, plasate fără niciun fel de reținere. Și în tot acest joc, regii și reginele alb și negru dau ordine, nebunii, caii și turele le execută și le transmit mai departe, iar masa de manevră sunt pionii. Unii pioni – cei negri – sunt executanții din ocultă, dar și din Mișcarea de Rezistență – cei albi, iar alți pioni sunt oamenii din toate țările lumii, oamenii obișnuiți din societate. Și de multe ori jocul depinde de ceea ce fac pionii în teren!

Astfel, dacă privim situația și la noi, niște nebuni ca la șah, execută operațiuni fără a discerne îndeplinind ce decid stăpânii lor regii, în timp ce caii – pentru cine știe șah aceștia se mută din 4 în 4 căsuțe în formă de L – sunt aceia care produc diversiuni la diferite nivele, pentru a genera confuzie în straturile societății: mediatori de presă, comentatori, analiști politici, diferite vedete din show-biz plătite special pentru așa ceva, moderatori de emisiuni social-politice, influenceri, „reziștii” de la noi și diferite personalități din sport sau din alte domenii etc.

Ca la orice joc de șah, sunt două situații în care jocul se termină: șah mat și remiză, asta în situația în care nici unul dintre jucători nu are niciun avantaj la finalul partidei, iar piesele unuia nu sunt în poziția de a pune în pericol piesele celuilalt, și ca urmare ambii declară remiză, adică egalitate.

Atunci, dacă privim la toată această confruntare, chiar și în spatele frontului cum se zice, depinde de masa pionilor ca jocul să se încline în favoarea albului, astfel încât să nu se termine tot acest joc planetar global de resetare printr-o remiză, adică un armistițiu de ambele părți, care tot pe noi, cele câteva miliarde, ne va costa. Și dacă mai spun că întreaga miză a jocului planetar depinde de ce decid pionii, adică miliardele de oameni care prin deciziile lor pot înclina balanța către Trezire Spirituală, atunci jocul acesta s-ar finaliza prin șah-matul dat de către Mișcarea de Rezistență ocultei globaliste. Și din revoltele populației pe care le vedem în multe state ale lumii, întrebarea este, în câte mutări ar putea fi șah mat la ocultă? 

Articolul precedentIisus și înțelepciunea gnostică
Articolul următorSistemul duodecimal și Creația
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile