Evidențe Clare
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Fără educație un popor este extrem de ușor de manevrat!

Sub nasul și ochii noștri se petrec extrem de multe lucruri anormale. Presa este vânătorul de greșeli, „degetul” care arată și căutătoarea lucrurilor strâmbe.

La ora actuală, profesorii sunt nevoiți să-și tocească nervii pentru a educa niște copii care au mai multe drepturi decât obligații.

Învățământul este atât de răvășit și prost programat, încât elevul a devenit stăpânul sistemului de învățământ cu drepturi multe și obligații puține.

Și elevul de altfel, la rându-i este înnebunit de cap cu tot felul de găselnițe încâlcite făcute să nu-i stabilizeze nicio noțiune în creierul acestuia. Totul este dezlânat și haotic.

Omuleții cu așa programe și noțiuni abramburite și cu atâtea drepturi, nici nu pot crește armonios și drept. Stimularea competiției este o mare problemă de adaptare într-un mediu care îți cere să fi cel mai bun!

Într-un mod paradoxal viața a demonstrat că oamenii incapabili să fie competitivi în libertate, în închisori au devenit lideri.

Copiii noștri paranormali sub îndrumarea marelui Vasile Rudan, cu capacități extrasenzoriale de peste 90% demonstrate, față de cei americani și ruși la numai 50%, nu au nevoie programe abil făcute pentru a le distruge neuronii.

Este firesc ca poporul nostru să le stea „ca un nod în gât sau ca un cui în coaste”, stăpânilor planetari!

SURSĂPixabay
Articolul precedentCum Îți Faci Dușmani!
Articolul următorLimba noastră – amneziile noastre!
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile