Este suficient să cereți sufletului vostru să vă readucă la lumina conștientizării toate instrumentele necesare pentru a face saltul în conștiință.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Lumea în care trăiți e pe cale să treacă printr-o etapă de schimbare importantă. Ceea ce se întâmplă de la o vreme încoace în societatea voastră planetară își pune amprenta asupra modului în care fiecare dintre voi reacționați față de situațiile care vă implică, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv.

Este un moment prielnic pentru mulți dintre voi pentru a conștientiza că pe marea scenă a lumii ați avut fiecare rolul vostru. Chiar dacă nu v-ați dat seama de acest aspect, ați contribuit cel puțin la nivelul convingerilor voastre la multe lucruri care s-au petrecut. Și ați jucat rolul propriu fără să realizați prea mult că erați în mare parte doar niște persoane/personaje folosite de către cei care scriau scenariul de la un an la altul. Cei care au scris multe scenarii sunt cei care controlează multe pârghii în această lume, dar este timpul pentru ca voi să renunțați la a mai fi doar acei actori cărora li se dădeau fragmentele de scenariu pentru a fi jucate pe scena lumii, în fiecare țară, în fiecare oraș, în fiecare națiune.

Este vremea să înțelegeți că ați fost destul manevrați, că este necesar să alegeți în ce fel vă faceți alegerile de acum încolo și care este gradul de conștientizare la care ați ajuns fiecare dintre voi. Poate unii dintre voi veți spune că nu știți cum să faceți această schimbare pe baza alegerii și conștientizării, dar noi vă spunem că aveți deja toate instrumentele în interiorul vostru. Nu este necesar să căutați cine știe ce tehnici sau modalități prin care să aplicați aceste lucruri, este suficient să cereți sufletului vostru să vă readucă la lumina conștientizării toate instrumentele necesare pentru a face acest salt în conștiință.

De acum încolo, puteți să renunțați treptat la rolurile pe care controlorii lumii vi le-au impus pe ascuns, fără ca voi să realizați că erați doar niște „păpuși”. Este timpul ca să vă schimbați poziția față de această stare de lucruri. Acest lucru se face prin schimbarea punctului de referință. Asta înseamnă să nu mai acordați atâta importanță elementelor Sistemului dirijat de către controlori, ci să vă îndreptați atenția și deci punctul de referință către voi înșivă. Asta înseamnă să vă scrieți de acum încolo propriul scenariu pentru propriul rol în această societate. Nu este necesar să vă faceți griji că propriul scenariu și rol nu ar fi compatibile cu scenariul și rolul celor de lângă voi, vă asigurăm că fiecare aveți acest mecanism interior natural care vă face să fiți compatibili între voi. Ați interpretat fiecare un rol la nivelul minții, pentru că la nivelul minții v-au dat controlorii acest scenariu. Acum este timpul ca schimbând punctul de referință către propriul interior, să treceți de la nivelul minții influențate de controlori, la nivelul sufletului, unde doar voi înșivă decideți și alegeți ce vreți să trăiți ca experiențe în această lume. Și astfel veți ieși din viciosul cerc impus o viață întreagă de către controlori și servitorii lor.

Scrieți-vă propriul scenariu pentru propriul rol. Fiți cine vreți voi cu adevărat să fiți, nu cine vă spun controlorii că puteți fi. Este dreptul vostru divin de a alege în acest fel. Fiți ceea ce vă este menit să fiți!

Noi suntem Stră-Bunii!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile