Mesaj de la Dromihete
© Muzeul Vatican

Octogonul, care exista cu multe zeci de milenii înainte ca eu să fiu rege, trebuie realimentat nu doar cu credinţa, ci şi cu fiecare gând şi sentiment pe care-l aveţi.

Onoare şi dreptate! Sunt cel pe care istoria voastră l-a păstrat în înscrisuri cu numele de Dromihete.

Multă vreme am fost plecat de pe Pământ, pentru meritele pe care le-am câştigat trăind aici, pe vechiul şi dragul pământ al maicii noastre Dacia. Acum mi s-a trimis o chemare de ajutor de către fratele Zamolxe şi nu puteam sta de-o parte, ştiind şi văzând că urmaşii neamului meu sunt obidiţi într-atât de mult de veneticii altor neamuri, cârmuite viclean de trimişii altor civilizaţii. Eu şi cei ca mine aveam curaj deplin în vremurile noastre, şi vreau să vă spun că erau mai mari pericolele de atunci decât cele de acum, pentru că duşmanii noştri aveau implantate în ceafă de către civilizaţiile ostile nouă nişte bobiţe mici meşteşugite cu tehnologie de pe altă planetă. Aceste bobiţe îi făceau furioşi şi dedaţi la cotropiri şi jafuri. Dacă nu am fi avut curajul bazat pe credinţa în bine, nu am fi biruit de fiecare dată.

Văd prin ce treceţi şi eu împreună cu alţi regi daci, cu sacerdoţi şi cu fraţi din Pleiade, vom pune în mişcare energii care să vă ajute şi care vor schimba mentalităţi, obiceiuri, atitudini, astfel încât cu mic, cu mare, de la mare pân la soare, schimbarea cuvenită să aibă loc. Octogonul, care exista cu multe zeci de milenii înainte ca eu să fiu rege, trebuie realimentat nu doar cu credinţa, ci şi cu fiecare gând şi sentiment pe care-l aveţi. Eu am condus cu blândeţe şi înţelepciune, dar şi cu exigenţă şi agerime, păstrând astfel echilibrul şi glia strămoşească.

Munţii noştri dragi, cu pădurile lor, cu apele lor, cu vieţuitoarele lor, vă sunt aliaţii cei mai buni, iar glia – maica noastră bună, vă dă energia necesară de a rămâne dârji şi neînfricaţi, aşa cum am fost şi noi la vremea noastră. Şi noi am avut duşmani pe măsură, dar nu ne-am temut nicio clipă de întuneric, de ceea ce voia acesta să arunce asupra noastră. Acum şi voi sunteţi într-o situaţie asemănătoare. Amintiţi-vă că noi trăim prin voi, existăm în fiecare respiraţie a voastră, în fiecare gând şi sentiment al vostru şi aşa puteţi readuce măreţia de neam al luminii şi dreptăţii din nou pe meleagurile Daciei străvechi!

La bună reîntâlnire!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?