Misterul „Cavalerului Negru” – III
© NASA / STS-88
Timp estimat de citire: 2 minute

Aşa cum au calculat la vremea descoperirii, cercetătorii de la Observatorul Astronomic din Chicago, viteza de deplasare a acestui satelit pe orbita Terrei este de trei ori mai mare decât a oricărui obiect lansat de om în spaţiu.

Misteriosul satelit extraterestru care se află de peste 10.000 de ani pe orbita Pământului încă incită la controverse în lumea astro-fizicienilor, dar şi a tuturor celor pasionaţi de OZN-istică.

Conform tuturor cercetărilor efectuate asupra sa, dintre care amintim şi pe cea realizată chiar de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, care în timpul filmării a surprins în cadru şi misteriosul satelit şi naveta spaţială americană, se ştie la ora actuală că acest ciudat obiect de provenineţă non terestră parcurge o orbită în jurul sistemului solar în 11,45 ani după care revine pe orbita Pământului.

Ceea ce înseamnă că acest satelit arcturian, după cum am explicat în numărul trecut al revistei, are un program specific de explorare a planetelor din sistemul nostru solar.

Mai mult decât atât, am putea să ne punem întrebarea dacă nu cumva un asemenea satelit, care ar putea dispune de cine ştie ce tehnologie cuantică, nu ar avea capacitatea de a explora şi alte domenii vibraţionale pe care noi nu le putem accesa încă, şi să acceseze de asemenea trecutul şi viitorul?

Articolul precedentMisterul „Cavalerului Negru”
Articolul următorMisterul „Cavalerului Negru” – IV
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile