Acasă Revista Cosmos Enigmele Civilizaţiei Misterul copiiilor hibrizi

Misterul copiiilor hibrizi

Se pare că acești copii au un ADN hibrid, rezultat în urma încrucișării genetice dintre ADN-ul uman și anumite segmente genetice extraterestre

0
4007
© Bridget Nielsen
Timp estimat de citire: 4 minute

Acești copii au un ADN hibrid, rezultat în urma încrucișării genetice dintre ADN-ul uman și anumite segmente genetice extraterestre.

De vreo 10-15 ani încoace se tot vehiculează informația asta despre copiii hibrizi. Ce sunt aceștia, oare? Literatura ozenistică din deceniile trecute abunda în cazuri de răpiri de oameni și unul dintre aspectele cvasi prezente în relatările victimelor, ce-și aminteau sub efectul regresiei hipnotice, era prelevarea de material genetic de la femeile și bărbații răpiți la bordul OZN-urilor, de către omuleții ăia mici cu capul mare și cu ochi mari și negri.

Dincolo de livrescul relatărilor, un sâmbure de adevăr există în toate aceste întâmplări mai mult sau mai puțin credibile, deoarece în multe locuri din lume au început să apară niște ciudățenii. Este vorba despre Copiii Hibrizi! Aparent ei sunt niște copii ca toți copiii, însă nivelul lor de inteligență este cu mult peste cel al celor mai inteligenți adulți, să zicem genii din inventică sau alt domeniu important. Au aceeași înfățișare normală ca a tuturor copiilor din lumea asta, însă au o particularitate aparte: au ochii mult mai mari decât ai copiiilor obișnuiți. Și irisul tuturor acestor copii este negru.

Atenție! Nu ne referim aici la Copiii Indigo sau Curcubeu! Copiii Hibrizi sunt o altă categorie, de aceea subiectul acesta este foarte important. De ce?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?