Nutriţia psihică - II
© Bigstockphoto

Dacă nutriţia psihică este menţinută la o cotă constantă, asigură o stare anabolică a corpului fizic, adică menţine randamentul său energetic consumând puţin şi producând multă energie.

Ar trebui să înţelegem faptul că sufletul se hrăneşte cu nişte trăiri aparte – bunătate, generozitate, simpatie, iubire, pe care le caută în orice împrejurare a vieţii. Odată cu înaintarea în vârstă tinerii devin tot mai serioşi, nutriţia psihică nu mai alimentează vitalitatea corpului fizic şi corpurile subtile ale aurei încep să vibreze tot mai slab, până când la vârsta a treia omul ajunge aşa cum ştim cu toţii – bătrân, cu sănătatea şubredă, se mişcă mai greoi şi aşa mai departe.

Trebuie să înţelegeţi că nutriţia psihică – ce presupune acele stări deosebite din suflet – dacă este menţinută la o cotă constantă, asigură o stare anabolică a corpului fizic, adică menţine randamentul său energetic consumând puţin şi producând multă energie, asigură de asemenea flexibilitatea energetică cerebrală, asigură deschiderea spirituală către dimensiunile superioare ajutând la contactul cu entităţile de lumină şi iubire. Dar dacă această nutriţie psihică nu este menţinută, ea se stinge odată cu anii şi forţa de viaţă se retrage treptat din fiinţa umană.

Datorită faptului că ne lăsăm asaltaţi de factorii stresanţi din mediul înconjurător, noi ajungem în postura de a nu putea face faţă acestor perturbări. Parametrii corpului nostru fizic încep să se schimbe, apar tensiunea, diabetul, stările de disconfort, dereglările hormonale şi am enumerat doar câteva, dar pe lângă acestea în planul subtil se dereglează şi corpurile astral şi mental, ceea ce duce evident la un dezechilibru care în timp se poate accentua tot mai mult…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentMăghiranul
Articolul următorCum ne făurim viitorul
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile