Mesaje ale Străbunilor
© Pixabay

Puterile spirituale pe care le doriţi atât de mult nu le puteţi avea pe deplin fără cele din partea întunecată a fiinţei voastre.

La bună găsire oameni ai neamului nostru!

Planeta pe care trăiţi este un organism viu, cu care voi, deşi nu vă daţi seama în mare parte a vieţii voastre, vă aflaţi într-o simbioză permanentă. Înainte vreme, cu multe milenii în urmă, pe când oamenii prin lume trăiau mai simplu ca acum, ei aveau o legătură mult mai trainică şi mai amplă cu planeta. Aceasta este un sistem viu alcătuit din foarte multe alte sisteme, de la cele mai mici gâze şi plante, până la munţi, atmosferă, mări, oceane şi continente. Totul este un Întreg Viu care are atâtea faţete, iar voi sunteţi doar o parte din el.

Aţi ajuns să vă consideraţi cununa creaţiei, aşa cum unii gânditori contemporani de-ai voştri afirmă… Este doar o idee atâta timp cât voi trăiţi în mare parte rupţi de conexiunea cu Geea. O asemenea ruptură este temporară la scara timpului universal şi este cauzată de umbra din voi. Această umbră este partea voastră întunecată, unde de fiecare dată trimiteţi în ea tot ceea ce nu vă place şi nu vă convine.

Atunci când aţi fost creaţi în Laboratoarele Hiperboreei, voi ca fiinţe aţi fost asamblaţi la nivel de spirit din cuante polarizate, adică din lumină şi întuneric, mai simplu spus. Dacă ar fi să vă explicăm ceva mai elaborat, sunteţi alcătuiţi din fotoni şi din energie întunecată, aşa cum au descoperit savanţii voştri materia întunecată şi energia întunecată, care compun 80% din masa întregului univers. Partea de energie întunecată este latura voastră întunecată, umbra din voi pe care instinctiv o percepeţi, dar nu o puteţi accesa pentru că vă este frică de ea. Nu o cunoaşteţi, n-aţi ajuns să v-o exploraţi, în schimb tot ceea ce nu vă place, tot ceea ce vă face rău depozitaţi în această zonă umbroasă din fiinţa voastră. Este ca un fel de groapă de gunoi personală, unde se adună de-a lungul anilor tot ceea ce nu vă prieşte. Şi atunci sunteţi uimiţi într-o zi în viaţa voastră când ceva se blochează? Este rezultatul tuturor acelor lucruri depozitate acolo, de care vreţi să uitaţi, numai că ele nu uită de voi. În timp ce în partea luminoasă din voi păstraţi ceea ce vă place, şi o faceţi în mod conştient, în partea voastră întunecată adunaţi inconştient ceea ce nu vă place. Şi în loc să vă dscoperiţi, să vă acceptaţi această parte întunecată din voi, pentru a o educa şi astfel să o folosiţi în beneficiul vostru, voi o respingeţi mereu. Şi ca şi în relaţiile voastre umane, pe cine respingeţi ajunge să vă urască. Astfel partea voastră întunecată devine pentru voi duşmanul tăcut şi cel mai periculos dintre toţi.ste necesar să vă abordaţi propria parte întunecată, să o cunoaşteţi, să o acceptaţi şi să o modelaţi.

Este necesar să vă abordaţi propria parte întunecată, să o cunoaşteţi, să o acceptaţi şi să o modelaţi.

Despre această dualitate vom mai spune în transmisiunile noastre către voi, dar pentru acum este foarte important să ştiţi că dacă vreţi să urmaţi învăţătura lăsată de măreţul spirit care este Iisus, el fiind unul dintre ai noştri ca spirit, este necesar să vă abordaţi propria parte întunecată, să o cunoaşteţi, să o acceptaţi şi să o modelaţi. Pentru că nu puteţi deveni întregi, asta însemnând a fi mântuiţi, dacă nu uniţi cele două laturi ale voastre, cea luminoasă şi cea întunecoasă.

Puterile spirituale pe care le doriţi atât de mult nu le puteţi avea pe deplin fără cele din partea întunecată a fiinţei voastre. În această parte umbroasă sunt toate dorinţele voastre secrete, dar şi neîmplinite. Şi degeaba veţi vrea voi să vă îndepliniţi dorinţele cele bune, pe partea voastră luminoasă, atâta timp cât cele din partea întunecoasă nu sunt îndeplinite. Căci ambele părţi comunică între ele într-un mod în care voi nu înţelegeţi pe deplin deocamdată. Evoluţia înseamnă un întreg, nu doar jumătăţi aflate în derivă.

Gândiţi-vă că în afară de voi înşivă, aşa cum vă vedeţi în oglindă, mai există încă un ”eu” aflat în umbra propriei fiinţe. Faceţi pasul către acest ”eu” umbros şi veţi urca o treaptă a evoluţiei voastre spirituale.

Noi suntem Stră-Bunii şi suntem cu voi întotdeauna!

Articolul precedentAstrele în 2019 şi anul Mistreţului de Pământ – I
Articolul următorADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Partea fizică (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile