Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.
Timp estimat de citire: 3 minute

Aceste nave extraterestre care străbat zilnic atmosfera Pământului cu scopuri bine stabilite, fac parte dintr-un conglomerat de civilizaţii numit generic Confederaţia Galactică.

Civilizaţia noastră a atins un nivel de dezvoltare de 0,75 pe scala Kardaşev, conform modelului propus în anii 70 chiar de academicianul cu acelaşi nume, care a studiat clasificarea tipurilor de civilizaţii posibil existente în galaxia noastră şi în Univers.

Am pornit de la acest concept al scalei civilizaţiilor deoarece este foarte posibil ca multe alte civilizaţii, care pot exista pretutindeni în cuprinsul Căii Lactee, să dispună de mijloace de propulsie bazate pe alte legi ale fizicii decât cele cunoscute de noi în prezent. Şi nu zice nimeni că fizica şi-a dezvăluit toate secretele sale faţă de noi. Încă mai avem de descoperit multe în acest sens.

O asemenea realitate devine cu atât mai plauzibilă, cu cât pe cerul planetei noastre continuă să-şi facă apariţia zilnic mii de obiecte zburătoare neidentificate. Multe dintre ele sunt reperate de radarele militare sau civile din aeroporturi, fără a fi confundate cu diferite alte obiecte de provenienţă terestră. Deci argumente sunt, dovezi la fel, mai lipseşte ca acest fenomen să devină un studiu de caz permanent, şi nu sporadic şi care să fie susţinut de cercurile ştiinţifice din întreaga lume.

Pentru că vrem, nu vrem, o asemenea realitate, care pentru noi rămâne deocamdată intangibilă, există şi se manifestă aproape zilnic.

Dacă OZN-urile apar frecvent pe cerul planetei, în multe ţări şi sunt observate atât ziua, cât şi pe timpul nopţii, înseamnă că omenirea reprezintă un punct de interes pentru mai mult de o civilizaţie extraterestră, care cu certitudine au înaintea noastră un avans de cel puţin 500.000 de ani dacă nu chiar şi mai mult. Dacă oamenii văd atâtea OZN-uri aproape zilnic, rezultă că civilizaţiile din care acestea provin, pentru că e clar că vorbim aici de mai multe rase galactice datorită formelor acestor nave, sunt aici de mai mult timp decât credem noi. Poate chiar din vremuri dinainte ca noi să apărem ca specie inteligentă.

Este foarte posibil ca lumea noastră să fie un fel de rezervaţie în care noi existăm, iar aceste civilizaţii au grijă de această rezervaţie

Din punct de vedere al posibilului impact al acestor civilizaţii cu lumea noastră, psihologic vorbind, noi ca specie nu suntem încă pregătiţi pentru aşa ceva. Tocmai de aceea asemenea fiinţe care au atins ca civilizaţie gradul 2 sau poate chiar 3 după clasificarea lui Kardaşev, având la dispoziţie resurse energetice din stele şi nebuloase, aşteaptă ca noi să atingem la rândul nostru nivelul 1.

Acest lucru presupune o convergenţă a priorităţilor în ceea ce priveşte naţiunile lumii, mai ales la capitolul energie şi folosirea ei. Pentru că dacă vom renunţa la carburanţii clasici şi la tehnologiile convenţionale, destul de greoaie de altfel, avem posibilitatea de a utiliza motoare Tesla de exemplu care asigură viteze de deplasare de sute de ori mai mari decât cele actuale. Astfel am intra şi noi în clubul civilizaţiilor care se plimbă prin galaxie aşa cum ne plimbăm noi prin oraş.

Deocamdată ar trebui să ne gândim că, indiferent de forma şi provenienţa lor, aceste nave extraterestre care străbat zilnic atmosfera Pământului cu scopuri bine stabilite, că altfel nu s-ar plimba ele aşa de capul lor degeaba, fac parte dintr-un conglomerat de civilizaţii numit generic Confederaţia Galactică.

Este foarte posibil ca lumea noastră să fie un fel de rezervaţie în care noi existăm, iar aceste civilizaţii au grijă de această rezervaţie, întocmai cum noi avem grijă de speciile din Africa pe cale de dispariție. O asemenea ipoteză este vehiculată de câţiva ani încoace, dar dincolo de ea ar trebui să înţelegem că este necesar ca noi oamenii să facem eforturi prin propriile forţe, astfel încât să dovedim acestor civilizaţii că am meritat efortul din partea lor de a ne supraveghea evoluţia şi de a ne impulsiona discret pentru a ne pune mintea la contribuţie. Iar una dintre metodele lor de a ne face să evoluăm este cea a apariţiei diferitelor modele bizare în lanurile de culturi. Despre rostul acestora vorbim în numărul viitor.

Articolul precedentDizolvarea Sistemului – II
Articolul următorCine sunt Arcturienii?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile