Ofensiva Confederaţiei Galactice
© 123rf

Ofensiva Confederaţiei Galactice este în plină desfăşurare…

Aşa cum au estimat astrofizicienii ne aflăm la nivelul de 0,74 de dezvoltare din punct de vedere al folosirii resurselor, deci mai avem până când vom atinge nivelul 1, conform scalei civilizaţiilor galactice care prezintă 3 nivele de dezvoltare a civilizaţiilor existente cel puţin în galaxia noastră.

Kardashev
Nivelul 1 foloseşte resursele Pământului, nivelul 2 foloseşte resursele unei stele, iar nivelul 3 foloseşte resursele unei întregi galaxii, gen Fondatorii.

Pe lângă întrebarea ce a răsunat decenii la rând în cercurile ştiinţifice şi în mass-media – „Suntem oare singuri în Univers?” există tot de-a lungul ultimelor decenii fenomenul OZN.

Deşi apariţiile acestor obiecte zburătoare misterioase sunt cu miile în fiecare an, aproape peste tot în lume, este bizar faptul că nu se poate dovedi ştiinţific veridicitatea lor şi cu atât mai puţin nu s-au stabilit contacte.

O întrebare în acest sens ar fi de ce Ei nu vin la un contact direct, având în vedere că totuşi în ultimul deceniu evenimentele agresive pe plan mondial, cum ar fi războaiele regionale, s-au diminuat foarte mult.

Este posibil ca undeva în spaţiul cosmic să se ia nişte decizii în mod periodic de către un Consiliu Galactic, referitor la modul în care situaţia pe Pământ în lumea noastră evoluează?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

13 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Radu Mladin

Saltul tehnologic care a avut loc în ultima vreme , nu putea avea loc numai pușcând din degete ….

Sorin Pantea

Sunt printre noi!

Dan Petrisor

Chiar credeți ceeace spuneți?! Sau nu vedeți mega-înșelătoria?!

Revista Cosmos

La ce te referi Dane când spui de mega-înşelătorie?

[…] structura care există, formată din civilizaţii de pe 175 de milioane de planete, este numită Federaţia Galactică a Lumilor, în care fiecare rasă şi civilizaţie îşi are reprezentanţii […]

Naoi Remus

Minciuni. Nu exista asa ceva.

Naoi Remus

E propanganda lansata de la cel mai inalt nivel. Sunt implicati artizanii noi religii si ordini mondiale. Toti sustin minciuna. Fostul papa a demisionat tot de asta..pt ca na vrut ca si actualul papa sa iese si sa spuna minciuni..gen..et sunt fratii nostrii. Lumea e indusa in eroare de fratia babiloniana. Daca e sa vb de alte entitati care umbla printre noi, putem vorbi de demoni..de fortele malefice carora se inchina masoneria si organizatiile care au pus la cale marea minciuna

Revista Cosmos

Da Remus, o parte e si propaganda, dar pana la urma nu poate fi NOM-ul chiar Dumnezeu pe Pamant incat sa le faca pe toate. NWO e o ideologie in general propusa de mai marii psihotici ai planetei si unor civilizatii ET malefice care au diferite interese asupra Terrei. Totusi sa spui ca toate entitatile sunt demoni si malefice e ca si cum am spune ca toti oamenii sunt rai sau ca tot Universul este ostil si haotic. Trebuie sa privim lucrurile intr-un mod holistic si atotcuprinzator. Daca exista entiati malefica inseamna ca exista si entitati benevole, inclusiv in dimensiunile cosmice ca pana la urma Universul asta al nostru are si el o ordine, ceea ce presupune ca nu putem face chiar asa cum ne taie capu fara sa avem pic de constiinta. Si inca ceva Remus, multe din aceste informatii sunt aduse de oameni care lucreaza pe plan independent si care si-au deschis capacitatile intuitive si de clarviziune. Nu ne referim la celebrii “whistleblower” ci la cei acei oameni cu o existanta cat se poate de normala, ca a ta, dar care si-au deschis capacitati spirituale de comunicare directa cu alte entitati.

Aurel Anastasescu

Fara foc nu iese fum! Un sumbure de adevăr,poate dar pina la14 entitati?!? Multa f multa aginatie

Revista Cosmos

Salut Aurel. 14 e putin. Gandeste-te ca numai pe Pamant sunt 4-5 rase principale. Galaxia noastra are peste 100 de miliarde de planete.

Ciprian

Noi oameni suntem acei extrateresti.

Revista Cosmos

Se poate, un fel de Eu din viitor.

Hanssy

Este adevarat,cititi mesajul cd. Kenan de pe nava de COMANDĂ THORIA,din cadrul Conf Galactice.El are in subordie 1350 de NAVE MAMA ale CG
RECEPTIONAT DE CONSTANTINOS!