Ofensiva Confederaţiei Galactice
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Ofensiva Confederaţiei Galactice este în plină desfăşurare…

Aşa cum au estimat astrofizicienii ne aflăm la nivelul de 0,74 de dezvoltare din punct de vedere al folosirii resurselor, deci mai avem până când vom atinge nivelul 1, conform scalei civilizaţiilor galactice care prezintă 3 nivele de dezvoltare a civilizaţiilor existente cel puţin în galaxia noastră.

Kardashev
Nivelul 1 foloseşte resursele Pământului, nivelul 2 foloseşte resursele unei stele, iar nivelul 3 foloseşte resursele unei întregi galaxii, gen Fondatorii.

Pe lângă întrebarea ce a răsunat decenii la rând în cercurile ştiinţifice şi în mass-media – „Suntem oare singuri în Univers?” există tot de-a lungul ultimelor decenii fenomenul OZN.

Deşi apariţiile acestor obiecte zburătoare misterioase sunt cu miile în fiecare an, aproape peste tot în lume, este bizar faptul că nu se poate dovedi ştiinţific veridicitatea lor şi cu atât mai puţin nu s-au stabilit contacte.

O întrebare în acest sens ar fi de ce Ei nu vin la un contact direct, având în vedere că totuşi în ultimul deceniu evenimentele agresive pe plan mondial, cum ar fi războaiele regionale, s-au diminuat foarte mult.

Este posibil ca undeva în spaţiul cosmic să se ia nişte decizii în mod periodic de către un Consiliu Galactic, referitor la modul în care situaţia pe Pământ în lumea noastră evoluează.

Dacă până prin 1990 Confederaţia Galactică, despre care au început să vorbească în ultimii ani diverşi autori şi cercetători ai paranormalului, inculsiv în emisiuni difuzate pe canale de televiziune cu renume cum sunt „History” şi „National Geographic”, nu-şi făcea simţită prezenţa pe cerul planetei, deşi OZN-urile apăreau ici-colo în lume, odată cu anul 1996 când a fost deschis în mod forţat undeva în Africa un portal dimensional, prin care spiritele reptiliene originare respectiv Archonii au venit pe Pământ în număr mare, Confederaţia Galactică a început să adune date despre acţiunea acestor spirite rele pe Pământ.

Archonii influenţau şi anterior omenirea, dar mai mult de pe planul astral şi se foloseau de posesiunea asupra corpurilor şi mentalului unor personalităţi importante – şefi de state, diverşi politicieni de rang internaţional, oameni de afaceri, ofiţeri din diferite armate şi servicii de spionaj, chiar şi unii şefi de la NASA au fost în realitate reptilieni camuflaţi. De aceea vreme de 70 de ani NASA a minţit întreaga lume şi a secretizat foarte multe adevăruri.

Credeţi că toată această secretomanie, manifestată la nivel mondial în privinţa realităţii OZN şi a civilizaţiilor extraterestre, a rămas fără răspuns de acolo de undeva din spaţiul cosmic?

Faptul că Illuminati şi întreaga lor cohortă de acoliţi, de peste tot din lume, au acoperit vreme de decenii adevărul în privinţa asta, a determinat reacţii din partea civilizaţiilor extraterestre care coexistă în ceea ce numim Confederaţia Galactică. Şi din anul 2000 s-au luat decizii ample din partea Confederaţiei cu privire la dezvăluirea treptată a adevărului către omenire, prin trei mari operaţiuni:

1 – intensificarea activităţii OZN pe Pământ şi referitor la asta se poate spune că s-au înmulţit rapoartele despre observarea lor peste tot în lume;

2 – s-au imprimat de către mesagerii Confederaţiei Galactice tot mai multe semne şi simboluri în lanurile de culturi, în multe ţări, tocmai ca prin asta să existe o determinare a opiniei publice de a-şi îndrepta atenţia treptat către apariţia şi misterul legat de astfel de cercuri cu tot felul de simboluri;

3 – din planurile dimensionale, cu aparatură ce ţine de domeniul SF, Confederaţia aduce pe Pământ tot mai multe fluxuri cuantice din dimensiunile 6 şi 7 pentru a infuza aura Pământului şi mentalul uman colectiv cu lumină, astfel încât prin curăţarea energiilor negative din perspectiva aceasta să existe la un moment dat un eveniment la nivel mondial prin care mesagerii Confederaţiei să transmită clar şi concret întregii omeniri un mesaj despre adevărata situaţie prin care a trecut civilizaţia umană, datorită cui s-a întâmplat asta şi ce avem de făcut pe viitor pentru a ne ridica şi noi, ca omenire, şi a intra în rândul civilizaţiilor galactice demne de respect.

Pot să vă spun că la scara timpului suntem foarte aproape de un asemenea moment al Marii Revelaţii.

Ofensiva Confederaţiei Galactice este în plină desfăşurare şi vedem în numărul următor mai în detaliu una din faţetele operaţiunilor desfăşurate de Confederaţie pentru eliberarea omenirii din iluzia manevrată secole la rând de către Archoni.

Următorul episodOfensiva Confederaţiei Galactice – II >>

13 COMENTARII

  1. E propanganda lansata de la cel mai inalt nivel. Sunt implicati artizanii noi religii si ordini mondiale. Toti sustin minciuna. Fostul papa a demisionat tot de asta..pt ca na vrut ca si actualul papa sa iese si sa spuna minciuni..gen..et sunt fratii nostrii. Lumea e indusa in eroare de fratia babiloniana. Daca e sa vb de alte entitati care umbla printre noi, putem vorbi de demoni..de fortele malefice carora se inchina masoneria si organizatiile care au pus la cale marea minciuna

    • Da Remus, o parte e si propaganda, dar pana la urma nu poate fi NOM-ul chiar Dumnezeu pe Pamant incat sa le faca pe toate. NWO e o ideologie in general propusa de mai marii psihotici ai planetei si unor civilizatii ET malefice care au diferite interese asupra Terrei. Totusi sa spui ca toate entitatile sunt demoni si malefice e ca si cum am spune ca toti oamenii sunt rai sau ca tot Universul este ostil si haotic. Trebuie sa privim lucrurile intr-un mod holistic si atotcuprinzator. Daca exista entiati malefica inseamna ca exista si entitati benevole, inclusiv in dimensiunile cosmice ca pana la urma Universul asta al nostru are si el o ordine, ceea ce presupune ca nu putem face chiar asa cum ne taie capu fara sa avem pic de constiinta. Si inca ceva Remus, multe din aceste informatii sunt aduse de oameni care lucreaza pe plan independent si care si-au deschis capacitatile intuitive si de clarviziune. Nu ne referim la celebrii “whistleblower” ci la cei acei oameni cu o existanta cat se poate de normala, ca a ta, dar care si-au deschis capacitati spirituale de comunicare directa cu alte entitati.

  2. Este adevarat,cititi mesajul cd. Kenan de pe nava de COMANDĂ THORIA,din cadrul Conf Galactice.El are in subordie 1350 de NAVE MAMA ale CG
    RECEPTIONAT DE CONSTANTINOS!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?