© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Este foarte important să înţelegeţi natura energiei în general şi cum o puteţi accesa astfel încât să fiţi capabili să obţineţi energie din spaţiu fără costuri mari.

La bună găsire copiii neamului nostru!

Noi suntem Stră-Bunii, Cei Dintâi Buni. Transmisiunea de faţă v-o oferim pentru a înţelege natura energiei, dincolo de conceptele voastre ştiinţifice. Este un adevărat paradox faptul că deşi vă aflaţi în plin avânt tehnologic, nici chiar savanţii voştri nu înţeleg pe deplin natura energiei în esenţa ei.

Pentru a vă face o idee despre unul dintre aspectele simpliste ale Energiei Sursei sau Creatorul dacă preferaţi această denumire, vă vom explica pe scurt despre energia electrică pe care voi o folosiţi zilnic şi permanent. Din spaţiile dimensionale unde noi existăm vedem mândria voastră că sunteţi o civilizaţie construită pe energia electrică, pe care voi o produceţi, dar pentru care vi se cer bani. Asta este o altă poveste de care ne vom ocupa într-o altă transmisiune.

Articolul precedentÎntruparea divină, Avatarul
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – X
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile