Peste 75% din populația lumii își sfârșește existența neîmpăcată
Timp estimat de citire: 3 minute

Necunoașterea și nerezolvarea celor 5 Răni Emoționale este cauza principală care determină revenirea individului prin reîntrupare la o nouă existență terestră.

Viața omului pe Pământ este pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Deși zilele se succed una după alta, pentru că planeta se rotește în jurul axei și evoluează pe orbită, nici o zi nu seamănă cu o alta dacă ne referim la viața noastră ca ființe inteligente și raționale.

De când ne naștem și până trecem în alte dimensiuni, acumulăm tot felul de informații. O parte dintre acestea se numesc Educație. O altă parte a lor se numesc Cunoaștere. Alte informații acumulate se numesc Tipare Comportamentale. Acestea sunt informații care pe măsură ce le asimilăm, devin o parte din noi, altfel spus, informațiile pe care le integrăm în noi devin felul nostru de a fi.

Tiparele comportamentale au la bază felul în care noi reacționăm față de probleme, situații și persoane. Marea majoritate a oamenilor din lumea asta nu realizează că încă din primii ani de viață li se imprimă asemenea tipare de către părinți, de către prieteni și câțiva ani mai târziu de către societate. Există astfel mai multe tipare de comportament, la orice om din lumea asta, dintre care unul este principal și un altul secundar, din vreo 10-15 tipare. Ele se și combină în unele cazuri, atunci când persoana manifestă devieri de comportament care pot fi clasificate clinic. Desigur că nu avem loc aici pentru a descrie toate tipurile de tipare comportamentale, dar putem spune că ele determină apariția celor 5 Răni Emoționale, care ulterior pot determina declanșarea unor boli în corpul fizic.

Cele 5 Răni Emoționale sunt următoarele:

  
Articolul precedentSecretele creierului – neuroplasticitatea (II)
Articolul următorInteligență și spiritualitate
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile