@ Stockphoto

Tot ceea ce cunoașteți voi, ca principiu de asimilare a informațiilor, are la bază modele vechi, care acționează prin preluare.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă vom spune acum câteva chestiuni legate de ceea ce a fost și ceea ce va fi. Dar să nu vă așteptați să fie niște previziuni, așa cum le spuneți voi. Sunt de fapt aspecte a ceea ce poate fi, în funcție de ceea ce a fost.

Aproape întreaga lume a trăit până acum după tipare înrădăcinate adânc în mentalul colectiv planetar. Așa a fost educația în fiecare epocă pe care ați parcurs-o, de la primele forme statale cu educația rudimentară de atunci, până în actualele vremuri moderne când aveți multe instrumente sofisticate. Cu toate acestea mintea omului a rămas și este aceeași. Ce vrem să spunem cu asta? Voi o folosiți în același mod ca în toate epocile, adică doar pentru a asimila informația venită de-a gata, fără să cercetați chiar voi înșivă. Desigur, multe informații sunt bune, corecte și folositoare, cum sunt cele despre mediul înconjurător. Dar referitor la bazele vieții și ale existenței voastre, ca ființe spirituale, nu aveți o bază solidă de cunoaștere.

Tot ceea ce cunoașteți voi, ca principiu de asimilare a informațiilor, are la bază modele vechi, care acționează prin preluare. Prea puțini sunt cei care se decid să cerceteze pe cont propriu, chiar și referitor la modul în care este descoperită o informație nouă sau o realitate nouă de către știință. Voi trebuie fiecare în mod personal să cercetați direct și simplu fiecare chestiune pe care vreți să o descoperiți, să o înțelegeți și să o folosiți eventual pentru evoluția voastră.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentLuna Neagră și trauma lumească
Articolul următorNumeromantica – temperament și caracter
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile