© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vă cunoaşteţi structura ayurvedică veţi înţelege de ce vi s-au întâmplat atâtea lucruri bune şi rele de-a lungul vieţii.

De vreo 20 de ani încoace a pătruns şi în lumea occidentală această ştiinţă milenară a Ayurvedei. Dar după cum veţi constata, Ayurveda nu se limitează doar la nutriţie, ci şi la felul în care oamenii interacţionează între ei.

Este adevărat că Ayurveda se ocupă în primul rând de alimentaţie, dar noţiunile ei veţi vedea că se combină frumos nu doar în alimentaţie, ci şi în ceea ce priveşte relaţiile dintre oameni.

Simplul fapt că fiecare dintre noi are structura sa originală, descifrată prin Ayurveda, ne oferă o perspectivă bogată de lucru cu caracterul şi temperamentul nostru, astfel încât ne putem cizela treptat.

Puteţi crede că felul în care mâncăm, precum şi preferinţele noastre culinare, ne definesc tipul de relaţii pe care le avem? Evident că da! Şi să explicăm…

Articolul precedentCurățenie și mireasmă de la Mama Natură
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Dinții: Incisivi laterali (III)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile