Misterele Creatorului Calea cu sori
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Drept subiect de exemplificare luăm Spiritul divin al Căii Lactee, respectiv o gaură neagră detectată cu tehnologia actuală în centrul galaxiei.

Notam în articolul intitulat “Vortexuri, spirale şi meandre cosmice” apărut în revista Cosmos nr.118 că, potrivit stiinţei moderne şi propriilor cercetări, radiaţiile electromagnetice ce ies din gaura neagră sunt sursa şi sămânţa naşterii şi formării universurilor, galaxiilor, sorilor, planetelor. Acestea sunt responsabile atât pentru procesul de creare, condensare şi distribuţie al materiei, precum si pentru cel de resorbţie al acesteia la sfârşitul existenţei lor.

Luând în calcul particularităţile regiunii cosmice în care se află şi cele ce ţin de de rotaţia în jurul propriei axe, vortexul găurii negre dă naştere la noi radiaţii, respectiv la noi găuri negre.

Spre exemplu destinul uneia este de a fi o galaxie, iar radiaţiile din gaura neagră-galaxie dau naştere găurilor negre-sori, acestea creând radiaţiile găurilor negre ale planetelor.

Amintesc în acest sens şi de lucrările lui Nassim Haramein potrivit cărora fizica găurilor negre se regăseşte şi la nivel de atom, precum şi de cercetările geofizicianului Arnaud Chulliat de la Institutul de Fizică a Pământului din Paris, Franţa, potrivit căruia miezul rotator al planetei noastre ar fi de fapt o gaură neagră înconjurată de un “uragan” de particule atomice încărcate electric.

Aşadar, ramificaţiile reţelei radiaţiilor electromagnetice creatoare de găuri negre seamănă cu o ghindă care dă naştere la un stejar cu sute de alte ghinde, ori cu bobul de grâu care dă naştere spicului de grâu şi la alte mii de boabe. O altă asemănare este chiar cu ADN-ul!

Mulţumită tehnologiei moderne găuri negre au fost descoperite în centrul tuturor galaxiilor.

De pildă, utilizând tehnica numită Very Long Baseline Interferometry echipa de astronomi de la Observatorul Haystack din cadrul Intitutului de Tehnologie Massachusetts a reuşit să măsoare raza gravitaţională (raza Schwarzschild) a găurii negre din interiorul galaxiei M87, aflată la 50 de milioane ani-lumină distanţă de Calea Lactee şi să confirme teoria potrivit căreia găurile negre emit jeturi de materie din centrul galaxiei.

Alte observaţii au pus în evidenţă interacţiunea lor spiralată: în galaxia 0402+379 localizată la 750 milioane ani-lumine de Terra a fost identificată o pereche de găuri negre ce se rotesc una în jurul celeilalte; aceeaşi rotaţie a fost semnalată şi de către cercetătorii de la Universitatea Caltech, MIT şi LIGO Scientific Collaboration la alte găuri negre aflate la 1,3 miliarde ani-lumină în direcţia Norii lui Magellan.

Astfel, s-a constatat că în urma mişcării de rotaţie în jurul propriei axe a vortexului unei găuri negre sunt expulzate în mediul proximal fluxuri electromagnetice, jeturi luminoase plasmatice şi jeturi de particule.

Potrivit măsurătorilor jeturile de plasmă se îndepartează de gaura neagră printr-o mişcare de tip spirală cu o viteză de cinci ori mai mare decât viteza luminii. Totodată se formează diferite câmpuri electromagnetice în structura corpurilor sale subtile: cel sufletesc, cauzal, mental şi emoţional.

Articolul precedentCine Erau Zeii Primelor Civilizații?
Articolul următorOfensiva Confederaţiei Galactice – II
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Calea cu sori […]

Ungureanu Nicolae
Ungureanu Nicolae
3 ani în urmă

Catre C. Incappucciato!
Aveti cunostiinta de unele aspecte care exista si s-a scris despre Shamballa?
Cum ar fi despre Pantofi zburatori care sunt niste platforme circulare adaptate sa intreprinda cu ajutorul unor cristale in forma de triunghiuri echilaterale salturi energetice pentru deplasari intre anumite locuri. Comenzile se adreseaza mental cristalelor care au la baza combinarile campurilor gravitationale care dirijeaza si comanda energia biologica. Am inteles ca este o tehnologie specifica vehiculelor Shamballei.