civilizatiile galactice sunt aici
© Cu recunoștință către Vashta Narada
Timp estimat de citire: 3 minute

Veţi constata din rândurile care urmează, că omenirea Pământului a fost permanent sub atenţia altor fiinţe extraterestre.

De foarte multă vreme se vorbeşte despre posibila existenţă a altor civilizaţii în univers. Deşi astrofizicienii încă sunt sceptici în privinţa dovezilor, deoarece raţiunii îi trebuie rezultate concrete si palpabile, rămâne o alternativă la aflarea unui răspuns plauzibil. Această altă cale aparţine spiritualului şi contactelor cu fiinţe din alte lumi, contacte ce implică unele capacităţi psiho-mentale. 

Comunicările pe care le avem cu Cosmosul sunt o cerinţă a contactului cu entităţi mult mai evoluate, din alte sisteme stelare, fiinţe care supraveghează destinul zbuciumat al omenirii Terrei. Ca urmare, deja există o arhivă bogată de mesaje primite de la astfel de fiinţe, arhivă ce conţine foarte multe informaţii, pe cît de importante, pe atît de reale, pe atît de necesare.

Sistemul nostru solar se află cam la 30.000 de ani lumină de centrul Căii Lactee – galaxia noastră. Se poate spune că trăim aproape de periferia galactică. Cu toate acestea, veţi constata din rândurile care urmează, că omenirea Pământului a fost permanent sub atenţia altor fiinţe extraterestre.

Iată ce informaţii avem referitoare la civilizaţiile extraterestre.

În univers există viaţă raţională, ca şi pe Pământ.

Trebuie să admitem că noi nu suntem singuri în acest univers.

Comunicările efectuate cu reprezentanţi ai altor civilizaţii se referă la faptul că în această parte a universului, în care Calea Lactee este vecină cu alte câteva zeci de galaxii, există o vastă structură, alcătuită din sute de milioane de civilizaţii, numită Federaţia Galaxiilor. Ea cuprinde nenumărate planete, sisteme stelare şi dimensiuni, şi toate lucrează la existenţa armonioasă a tuturor formelor de viaţă.

La nivelul Căii Lactee, structura care există, formată din civilizaţii de peste 175 de milioane de planete, este numită Federaţia Galactică a Lumilor, în care fiecare rasă şi civilizaţie îşi are reprezentanţii săi. 

Despre anumite aspecte ale acestei Federaţii vom vorbi cu altă ocazie.

Deocamdată vom spune că Federaţia Căii Lactee este printre cele mai bătrâne din roiul acesta de galaxii locale, astfel că rasele care o conduc sunt extrem de avansate.

Dar cum s-a ajuns la o asemenea configuraţie de rase şi civilizaţii?

Înaintea Marelui Război Galactic, care a avut loc în urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, exista în cuprinsul Căii Lactee o structură organizatorică formată din 33 de Confederaţii Galactice.

Calea cu sori

Conflictul a pornit din zona constelaţiei Lyra, între Umani, Feline, Cariani pe de o parte, şi Reptilieni pe de altă parte.

Legendele păstrate în Arhiva Federaţiei Galactice spun că rasa reptilienilor, numită Serpen, a intrat în dimensiunea noastră venind dintr-un alt univers. Cu intenţii invadatoare. Mai precis au trecut din universul astral către dimensiunea fizică, luând forme întrupate.

Invazia a fost iminentă şi pericolul foarte mare, deoarece rasa Serpen, care are trei subrase, este de tip agresiv războinic cuceritoare, şi nu ţine seama de Liberul Arbitru. În Marele Război Galactic au fost implicaţi apoi şi cei din Orion, din Arcturus şi din Vega. 

Dacă vă întrebaţi oare dacă sunt veridice asemenea informaţii, amintiţi-vă că şi în Biblie scrie despre războiul din ceruri, pe care îngerii lui Dumnezeu l-au dus împotriva celor întunecaţi.

La noi în popor există încă legende despre eroii solari ai luminii care se războiau cu balaurii (rasa Serpen aşa arată, ca nişte reptile – balaurul fiind un fel de şarpe).

Civilizaţiile Fondatorilor

Alte seturi de informaţii spun că războiul a fost crâncen, rasa reptiliană fiind plină de agresivitate şi cruzime, a câştigat teritorii vaste şi a decimat mult din specia Umanilor, urmărindu-i prin multe zone ale galaxiei.

O parte din supravieţuitorii Războiului Galactic au migrat din Lyra şi Orion către constelaţia Pleiadelor, apoi o altă grupare a luat calea cosmosului, ajungând în cele din urmă în zona sistemului nostru solar, care pe atunci nu era locuit.

Cu timpul, au format colonii pe fiecare planetă, au evoluat spiritual şi au trecut în dimensiuni superioare, pe unele planete mari.

Au rămas doar două lumi în universul tridimensional.

Cea de pe Phaeton şi cea de pe Marte, care ambele, după câteva milioane de ani de existenţă, au fost găsite de reptilieni – datorită faptului logic şi simplu că erau în căutare de resurse – şi aruncate în distrugerea unui conflict nimicitor.

Ar trebui, din această tragică perspectivă, să ne întrebăm dacă nu cumva aceiaşi reptilieni, instalaţi după aceea pe Pământ, au determinat răstignirea lui Iisus, în urmă cu 2000 de ani. Dintr-o asemenea perspectivă, putem în sfârşit înţelege că dincolo de atmosfera planetei, se află mistere care aşteaptă să fie citite.

Iar dovezile scoase la lumină în ultimele decenii, precum şi investigaţiile astrofizicienilor şi arheologilor, precum şi cercetările celor care se ocupă cu paleoastronuatica, încep să vorbească despre o asemenea realitate care, vizavi de conflictul între civilizaţiile extraterestre, s-a extins şi pe Pământ într-o vreme în care hinduşii, de exemplu, au cuprins o asemenea realitate în Mahabharata care descrie această bătălie între zeii din vechime. 

VIAVashta Narada’s Galactic Art
Articolul precedentSecretul Sufletului Uman
Articolul următorRevista COSMOS și Întâlnirea cu Cititorii: Întoarcerea lui Zamolxe – Octombrie 2017
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
9 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Dorin Rusu Sadovei
4 ani în urmă

studenti ingeniosi care-au tras”legale”….=)))))

Catalin Vlad
4 ani în urmă

Sant facute de localnici pt a atrage turistii si naivii.

Victoria Misievici
4 ani în urmă

Sunt fascinante !

Lebada Maria
4 ani în urmă

Sunt niste matrice, facute de un aparat de zbor, parerea mea

Gheorghe Adrian Stoian
4 ani în urmă

Dejia sincer multe îmi par făcute de om, poate au niște mașini cu csre execută aceste desene, de ce spun asta? Pentru că nu mai îmi par extraterestre cum credeam odată ,acum multe dintre acestea seamă cu tipare de pe Pământ,

Ioan Ilica
4 ani în urmă

Mă bucur ,ați prezentat destul de multe, să vadă și scepticii deștepți din Romania.

Radu Mladin
4 ani în urmă

Cred că niște entități extraterestre vor să ne comunice ceva prin aceste ,,desene”!
Odată și odată le vom descifra…

Dac Dinnastere
4 ani în urmă

simbolistica este geometrie sacra rezultata probabil in urma fluctuatilor energetice ale planetei . Totul este vibratie , frecventa si energie.

Dumitriu Sorin
4 ani în urmă

Cred ca exista legatura intre punctele 2 si 4. Gaia nu e alttceva decat o entitate energetica din 2D, invata prin simboluri sa creeze, apoi inchisa in planeta pana a devenit una cu ea. Asemantor a tot ce este fiinta vie in carne si oase.