Armita există la orice om într-un nivel al propriului Sine Spiritual, doar că majoritatea ridiculizează spiritualitatea și datorită acestei atitudini Amrita rămâne blocată.

Amrita… Un nume ciudat pentru culturile occidentale, obișnuite cu bagatelizarea multor valori spirituale perene… Ezoterismul hindus este o resursă foarte bogată de informații despre ființa umană, deoarece include multe descrieri de la nivelul spiritului și cum funcționează acesta, și până la alcătuirea corpului fizic, acesta fiind străbătut de mii de canale energo-informaționale care realizează conexiuni între țesuturile organice și corpurile subtile.

Dar asemenea învățături le aveau și sacerdoții noștri zamolxieni, de la care s-a moștenit și păstrat de-a lungul mileniilor expresia ce a rezistat vremurilor – „fii pe pace!” Este în realitate o mantră foarte puternică ce are rolul de a aduce echilibrul și liniștea interioară deplină la toate nivelele ființei umane.

Dar să vedem ce legătură este între starea de pace și Amrita…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

    
Următorul episod<< Câteva din secretele alchimiei – (V)<< Câteva din secretele alchimiei – (I)Câteva din secretele alchimiei – (III) >>
Acest articol face parte 2 din 8 seria Câteva din secretele alchimiei
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile