Cum poate fi înțeles destinul din perspectiva cheii?

A crede că-ți poți folosi cunoașterea ca pe o Cheie Spirituală pentru a descuia sufletele altora și astfel, a le trezi spiritual, este o mare iluzie și deziluzie în același timp.

Cheia…

Acest mic obiect devenit superbanal în zilele noastre, fabricat în zeci de miliarde de bucăți, forme și mărimi, ba poate chiar și mai mult de atât, are în realitate o semnificație mult mai profundă decât ne putem închipui. Deși mânuim zilnic și de mai multe ori pe zi cheile de la casă, cheile de la mașină, de la birou, de la depozitul de materiale, de la fel și fel de uși din fel și fel de locații, noi nu realizăm că aceste mici obiecte nu numai că reprezintă niște instrumente care închid și deschid sau care pornesc și pornesc instalații diverse, ci au o importanță fundamentală.

Ați văzut ce se întâmplă atunci când mai pierdeți câte o cheie pe care o aveți, cum vă agitați și chiar vă panicați? Ei bine, cheia ca obiect își are însemnătatea sa, care merge chiar până în planul ezoteric…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentCe este editarea genetică?
Articolul următorO soluție pentru o viață cu adevărat bună pe care mintea condiționată o va respinge 
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile