© Pixabay

Dacă nu ați reușit să vă învingeți propriile porniri sau să vă schimbați mentalitatea, agresiunea se acumulează în mod inevitabil.

Haideți să facem pace cu propria inimă și minte! Dacă până de curând nu am îndrăznit să ne uităm la propria imagine în oglindă, propun să ne întrebăm: „De cât timp îmi fac rău singur(ă)?”, „De câte ori nu m-am acceptat așa cum sunt?”. Avem sămânță divină în noi și universul ne arată că nu e niciodată târziu să o luăm de la început. Iubește-te, iartă-te, uită-te la tine din nou în oglindă și zi-ți: „Mulțumesc divinității pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce nu sunt. Mulțumesc divinității pentru ceea ce am și pentru ceea ce nu am.” Zi-le și celorlalți membri ai familiei și prietenilor: „Îmi pare rău că ți-am provocat atât de mult rău, fără să îmi dau seama. Iartă-mă! Te iubesc! Îți mulțumesc pentru iubirea ta, îți mulțumesc pentru încrederea ta și noua șansă, îți mulțumesc pentru că mă lași să visez, îți mulțumesc că mă salvezi din propria iluzie a singurătății și pentru libertatea de a fi. Vreau să trăiesc!” Pășind cu pace în suflet, descoperim importanța liniștii și a răbdării.

La polul opus, disprețul față de propria persoană și profunda nemulțumire față de Sine constituie o agresiune față de Dumnezeul din ființa umană. Disprețul, blamarea, mânia simțită de femei la adresa bărbaților generează lipsa dorinței de a trăi și simptomele dureroase ale menopauzei. Concomitent, dacă un bărbat disprețuiește femeia sau orice situație legată de natura feminină, el se va degrada spiritual foarte repede. Va experimenta sentimentul pierderii sensului vieții, a neîmplinirii destinului; foarte curând începe să sufere de diferite boli și îmbătrânește mai repede ca de obicei. Atât la bărbați precum și la femei, gândurile negative emise se întorc în planul lor energetic și blochează curgerea fluxului divin din regiunea capului. Astfel, aura se deteriorează în zonele capului, inimii și rinichilor…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Conștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Sângele (VI)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?