Department of Defense, via Agence France-Presse

Două chestii nu mai pot fi oprite: consumul de hârtie igienică post-apocaliptică și Marea Trezire!

Domeniul Ufologiei este mult mai încâlcit decât se așteaptă mulți dintre noi. Datorită avansului recent în tehnologie, optică și editare grafică, OZeNistica, așa cum o știm în prezent, devine extrem de provocatoare, dacă nu chiar de domeniul trecutului. Nici măcar nu te mai poți bucura de-o luminiță zburătoare, că hop vine cineva și-ți taie macaroana: „Nu domne’ stai, că de fapt sunt sateliții lui Elon Musk!” Să-i spună cineva că Marte și Luna sunt deja ocupate!

Domeniul cu cele mai multe decepții și dezinformări aparține de departe fenomenului UFO. Orice filmare sau poză poate fi redusă la un simplu trucaj. La fel de bine, prin intermediul tehnologiei Blue Beam, se poate induce chiar și imaginea unei invazii false de extratereștri. Limita este doar imaginația. De exemplu, pentru un om normal, devine foarte greu să deosebească obiectele zburătoare umane de cele cu adevărat extra-terestre. Nu numai că programele secrete militare au duplicat forma generală a navelor și aliajelor, dar au duplicat chiar și sistemul de propulsie – încă de pe vremea lui Viktor Schauberger – deși noi, plebea, încă ne mai deplasăm cu pârțuri de dinozaur.   

Declarațiile recente ale fostului șef al securității spațiale din Israel, Haim Eshed, despre Confederația Galactică și faptul că marile state ale lumii s-au dat pe exopolitică, iar mai nou ne-am mutat pe Marte, sunt chestiuni destul de vechi. Există și varianta cum că aceste informații vor să ne facă să credem că fenomenul ET este un subiect nou, de-abia apărut. Pentru multă lume chiar este! Sigur, putem spune că aceste „scurgeri” au rolul de-a mai trimite câteva trilioane la bugetul de stat pentru a ne apăra de șobolanii spațiali sau, poate cine știe, să ne țină departe, prin frică, de orice fel de contact real, care ar putea să ne deschidă mintea la problemele cu adevărat reale. În orice caz, pentru cercetătorii onești din comunitățile de Ufologie se anunță o perioadă bună. Munca lor va fi din ce în ce mai apreciată în următorii ani, mai ales dacă vor ține cont și de factorii spirituali, esențiali pentru a pregăti conștiința colectivă. 

Faptul că „narațiunea oficială” se teme de „conspirații” blocând pagini întregi cu sute de mii de urmăritori, sub pretextul că afectează super-democrația noastră, în timp ce mainstream media ne oferă varianta lor de adevăr, arată că nici măcar nu se mai pune problema de control. Nu mai poți controla acest flux imens de informație care circulă prin intermediul tehnologiei. Noua strategie se rezumă la bombardarea mentalului colectiv cu informații contradictorii, pentru a prăji efectiv sistemul nervos și pentru a menține nivelul de confuzie ridicat. Cine sunt băieții buni și cine sunt băieții răi?

Da, se pare că sunt multe agende ET la mijloc. Situația este complexă și multe dintre aceste agende, se întind pe o suprafață de câteva sute de mii de ani, atât în viitor cât și în trecut. Aici vine partea cu adevărat interesantă. Dacă punem cap la cap toate informațiile din cadrul Programelor Secrete Spațiale, ale materialelor de channeling și toată istoria galactică la un loc, vom observa că aceste agende ET se desfășoară nu doar liniar, ci și spațio-temporal. Cu alte cuvinte, aceste civilizații super-avansate nu călătoresc doar în spațiu, ci și în timp! Efectul Mandela este de fapt un sindrom post-traumatic colectiv al acestor schimbări bruște de direcție temporală. Dacă aceste ființe din spațiu au anumite intenții, noi, oamenii, ar trebui să știm care sunt aceste agende. Mi se pare o chestie de bun simț, pentru că dintr-o anumită perspectivă spirituală, noi trăim ca niște șoareci de laborator. În cazul în care vă întrebați de ce umanitatea, în ciuda avansului tehnologic, a rămas la fel de înapoiată ca acum 2000 de ani, ei bine, tocmai ați aflat răspunsul real la această dilemă.   

Să discerni între facțiunile extraterestre pacifiste și cele agresive este relativ ușor. Mai dificil este să discerni grupurile camuflate. Dintr-o anumită perspectivă, fiecare grupare are agenda sa proprie. Cei care investighează aceste fenomene la modul serios, știu că cea mai mare problemă o reprezintă facțiunile negative care sunt deja pe Pământ și care ne-au transformat în poligon de experimente, sclavi, donatori de material genetic sau producători de fluide eterice. Problema este că noi, de-a lungul istoriei, ne-am oferit acordul prin intermediul unor păcăleli karmice, așa cum o facem și în prezent, prin faptul că acceptăm orice, inclusiv pierderea libertăților de dragul securității personale. Avem o întreagă panoplie de experiențe demonice și oculte combinate cu un avans super-tehnologic care îți lasă impresia, literalmente, că aceste entități sunt venite dintr-un alt univers.

Unii vor respinge instant ceea ce citesc aici, spunând că există numai extratereștri buni, uitând că progresul tehnologic n-are de-a face cu evoluția spirituală. Alții vor spune că extratereștrii sunt atât de avansați, încât nici nu-i interesează destinul omenirii. Da, dar cu siguranță îi interesează planeta noastră și ecosistemul planetar. Există zvonuri cum că Pământul este carantinat. Vă sună cunoscut? Oare este o coincidență că imediat după ce am intrat în Epoca Atomică intervențiile „neidentificate” s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie? De ce în toată cazuistica răpirilor, 80% dintre persoanele care au raportat întâlniri de gradul trei cu alte ființe, au un singur lucru în comun și anume capacitatea de a visa lucid? Ce este așa special la ADN-ul nostru? De ce trebuie să ți-o tragi doar în familie pentru a păstra „sângele albastru”? Pentru ce ne trebuie 40.000 de sateliți comerciali? Mâncăm GPS-uri? Vrem să ne bronzăm și noaptea? Și de ce industria de divertisment și jocuri video bat șaua de zeci de ani cu astfel de subiecte? Este o formă de Programare Predictivă sau insinuări ale adevărului? Luați un adolescent de 16 ani care se joacă pe calculator și veți fi surprinși cât de bine este documentat.    

Omenire, ceva MARE se apropie! Ce anume, nu știu. Nimeni nu știe Planul pe deplin. Dar știu că două chestii nu mai pot fi oprite: consumul de hârtie igienică post-apocaliptică și Marea Trezire!

Gânduri?

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
RS

Ceva mare Este și este exact așa cum suntem noi, fiecare împreună. Sus inimile! Ordinea erelor e anunțată de mituri. Cea mai comună poveste păstrată e, culmea, cea mai relevantă: miturile Greciei antice. Uranus-Saturn-Jupiter-Venus. Conjuncția de azi, în momentul de Solstițiu – dar suprapuse cu multe alte puncte vernale ale reperelor astronomice galactice, se petrece în ritmul de 230 milioane de ani. Reset major, în timpul căruia există un punct în care alinierea această atât de rară devine un prilej de o nebănuită importanță, lucru pentru care multe feluri de minți se apleacă spre folosirea contextului. Acest punct strategic este prin sine unul imbatabil. Slăbiciunea și puterea sa este inima omului. După cum bate ea, acela va fi ritmul dansului galactic. Sus inima!

MORARU NICUSOR

Sus inima!