© CC0 / Pixabay

Coridoarele ascensionale sunt magistrale informaţionale purtătoare de frecvenţe vibratorii cu diferite seturi care se conectează la fiecare dintre corpurile voastre subtile.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vă vom oferi câteva informaţii referitoare la modalitatea în care poate avea loc, pentru fiecare dintre voi, procesul de ascensionare. Cu toate că aţi primit în ultimii ani, în timpul vostru liniar, informaţii suficiente pentru a putea demara un asemenea proces, observaţiile noastre duc spre ideea generală, dar şi cu caracter particular, că necesitaţi asistenţă zilnică, altfel nu v-aţi putea descurca în multitudinea de provocări ale planurilor 3D şi 4D.

Ce sunt coridoarele ascensionale?

În primul rând este necesar să vă punem la curent cu câteva informaţii pe care vi le-am dat cu ceva timp în urmă, ca să înţelegeţi cum se pot forma aceste coridoare ascensionale care trec prin fiecare nivel dimensional…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episodCoridoarele ascensionale – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Coridoarele ascensionale
SURSĂPixabay
Articolul precedentShamballa – tărâmul Avatarilor
Articolul următorCălătoria în timp şi efectele sale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile