O variantă mult simplificată a tehnologiei MEDBED este cea numită Theraphi, pe care o puteți găsi la noi la cabinetul Cosmos.

În ultimii ani s-a vorbit tot mai mult de tehnologiile cuantice, care au apărut pe piață și care utilizează caracteristici ce pot regenera structura corpului uman în proporție de 100%. Pare un vis? Pare un basm? Deloc li vom parcurge rezumativ unele fațete ale acestor tehnologii.

Cred că foarte mulți dintre cei care navighează pe internet au auzit, și asta cu mult înainte de pandemie, de acele paturi medicale ale civilizațiilor foarte evoluate, denumite MEDBED, despre care au transmis informații frații noștri arcturieni și pleiadeeni, prin mediumi care au preluat aceste informații și le-au transmis mai departe celor interesați de evoluția spirituală. Despre aceste MEDBED-uri s-a transmis că funcționează pe baza tehnologiei cuantice, și indiferent de boala respectivă, aceasta este complet ștearsă ca șir informațional-energetic din ADN-ul persoanei respective. S-a transmis chiar și faptul că MEDBED-urile pot regenera complet părți lipsă din corp, cum ar fi de exemplu deget lipsă sau o jumătate de mână sau o jumătate de picior – dacă acestea au fost amputate anterior. Cum reușește asta un MEDBED? Simplu!

Alex Collier – celebru medium care comunică frecvent cu andromedanii – a spus în cursul unui seminar din 2011, că aceste MEDBED-uri deja existau la vremea aceea – deși nu au fost oferite omenirii pentru a nu ajunge pe mâna ocultei – iar principiul lor de funcționare se bazează pe extragerea modelului holografic din ADN-ul persoanei, acest model holografic fiind cel din perioada în care persoana respectivă a fost sănătoasă și întreagă din toate punctele de vedere. MEDBED-ul identifică singur acea porțiune! Apoi această secvență holografică este introdusă din nou în ADN ca secvență de bază care rescrie complet ADN-ul, regenerând sănătatea și corpul fizic, inclusiv la nivelul corpurilor subtile dacă este cazul. Alex Collier a menționat că MEDBED-urile vor fi oferite civilizației umane după ce Sistemul ocultei va dispare definitiv și complet din lumea asta.

O variantă mult simplificată a tehnologiei MEDBED este cea numită Theraphi, pe care o puteți găsi la noi la cabinetul Cosmos. Pusă la punct după îndelungi ani de cercetări asidue de către Paul Harris și Dan Winter, Theraphi funcționează pe baza frecvenței undelor longitudinale, care sunt benefice vieții. Spre deosebire de ele, undele transversale – adică cele care sunt emise de instalațiile WIFI, televizoare, ecranele computerelor și telefoanelor, cuptoare cu microunde etc. – dăunează sănătății noastre destul de mult. Este simplu de înțeles de ce concernele mondiale au preferat folosirea în domeniul electronicelor a undelor transversale și propagării lor în mediul ambiental, în locul celor longitudinale.

Dar Theraphi realizează în corpul individului inversarea efectelor nocive a undelor transversale, prin emisia de unde longitudinale care determină coerența energiei, a corpurilor subtile și a chakrelor într-un model de fază conjugată, care re-creează întregul echilibru al corpului și astfel regenerează structura individului., de la nivelul subtil până la celula fizică.

În urma multor sesiuni de Theraphi s-a constatat că insomnia persistentă dispare. De asemenea dacă există anumite degenerări în corpul fizic, inclusiv de tip tumoral, energia emisă de Theraphi inversează efectiv procesul degenerativ, redând echilibrul și sănătatea după o serie de ședințe. Procesele degenerative, așa cum au declarat cei care au făcut mai multe ședințe cu Theraphi, au stagnat ața cum au arătat tomografiile realizate ulterior ședințelor. Așadar, fără a epuiza aspectele pe care pe putem comenta aici, Theraphi este precursorul MEDBED-urilor, și din fericire avem și noi în București un Theraphi. Și în numere viitoare vom reveni cu alte informații referitoare la această tehnologie magică ce folosește energia într-un mod coerent, sub forma plasmei luminoase pentru vindecare.

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile