Pentru că ghizii spirituali oricum există, este suficient, având încredere în ei, să le cerem să ne comunice prin diferite semne.

Poate unul dintre cele mai căutate și mai populare subiecte din ultimii 10 ani, comunicarea cu ghizii spirituali a devenit astăzi aproape o necesitate. Majoritatea oamenilor ar vrea în această epocă modernă, și plină de tot felul de provocări, să poată comunica cu proprii ghizi spirituali. Denumirea populară pentru aceștia este și cea de îngeri păzitori, aceasta fiind explicația pentru cei care poate încă mai fac confuzie între cele două denumiri…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

   
Articolul precedentPluto în Vărsător – 2023-2043 (I)
Articolul următorTe poate ajuta Cheile Genelor în 2023?
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Grozav Andreea

Multumesc! Acestii ghizi sunt sinele noastre in functie de dimensiunea din care-i percepem?

COSMOS

Nu chiar, sunt fiinte de sine “statatoare” ca sa zicem asa. Dar da, privit din perspectiva Sursei Dumnezeu, sunt sinele noastre pentru ca toti suntem Unul.