© Stockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Să vedem ce aduce Şobolanul de Metal pentru fiecare categorie de zodii.

Ne aflăm cu doar o lună înaintea schimbării energiilor. Vom trece de la Porcul de Pămînt la Şobolanul de Metal. Din metal se pot construi foarte multe lucruri bune, dar de asemenea metalul poate să şi distrugă dacă se află în mâinile celor care propagă dezechilibrele de orice fel. Să ne amintim că Şobolanul a răspuns primul chemării lui Buddha de aceea a şi fost considerat de acesta iniţiatorul sistemului chinezesc zodiacal.

Chiar dacă începe la data de 25 ianuarie 2020, Şobolanul de Metal va avea un prim prag extrem de important în luna februarie, în data de 02.02 care prin completare cu anul 2020, formează palindromul perfect care va aduce cele mai neaşteptate consecinţe. Mai ales că 2020 este un an bisect, iar ziua adăugată în plus atunci când este an bisect este în luna februarie! Deci ar trebui să ne aşteptăm la anumite situaţii de viaţă care în funcţie de karma proprie, ne pot propulsa către realizări prolifice sau din contră ne pot duce către chestiuni dificil de gestionat.

Albul şi albastrul sunt culorile favorabile anului 2020 şi asociate metalului, deci din acest punct de vedere este bine să folosiţi tot felul de obiecte care au în cromatica lor aceste două culori. De asemenea puteţi folosi preponderent obiecte metalice colorate în alb, albastru sau chiar ambele la un loc.

Să vedem ce aduce Şobolanul de Metal pentru fiecare categorie de zodii. Menţionez că animalele sunt cele ale anului de naştere.

Șobolan – cei născuţi în anii Şobolanului

Începem chiar cu acest semn. În 2020 va da dovadă de o hărnicie greu de egalat. Va ajunge foarte sus pe scara socială cu o singură condiție: dacă va ști să acționeze repede, să își cântărească foarte bine timpii de reacție la anumite situații neprevăzute care le pot da totul peste cap. E un an de provocări în special pentru ei, dar provocările sunt bune!

Bivol – cei născuţi în anii Bivolului

Naivii zodiacului chinezesc, Bivolii, nu vor mai fi chiar așa ușor de prostit în 2020. Un eveniment destul de neplăcut îi va trezi la viață și parcă le va da mai multă minte. Vor deveni mai receptivi și se vor lăsa ghidați tot mai puțin de falsele senzații. Va fi o luptă interioară serioasă, dar una necesară după atâția ani!

Tigru – cei născuţi în anii Tigrului

Cei mai bătăioși și căpoși, Tigrii, vor lăsa garda mai jos în 2020 și vor încerca să câștige noile bătălii jucând o carte nouă, una pe care nu au mai mers niciodată, dar care se poate dovedi eficientă: victimizarea sau cel puţin atragerea de simpatie. Au acceptat prea mult să rezolve problemele profesionale ale celorlalţi, ca urmare strategia e binevenită.

Iepure – cei născuţi în anii Iepurelui

Iepurii vor juca rolul negociatorilor, al mediatorilor. Ba chiar foarte mulți dintre cei născuți în această zodie vor avea parte de o serie de surprize din acest punct de vedere. E anul perfect pentru cei care vor să devină avocați, procurori, ziariști, psihologi sau mediatori în etapele pre-instanță. Cu alte cuvinte, un salt calitativ în carieră.

Dragon – cei născuţi în anii Dragonului

Dragonii cred că afecțiunea li se cuvine, chiar dacă ei nu o oferă deloc, ci sunt mai degrabă pasionali, dar nu neapărat carismatici. În 2020 va fi Dragonul e nevoit să învețe să își arate și dezvolte sentimentele, să renunțe la a-și mai controla emoțiile. E anul în care iese la iveală latura lor romantică. E aproape necesar să devină mai sensibili. Astfel îşi pot atrage avantajele materiale mult aşteptate.

Șarpe – cei născuţi în anii Şarpelui

Manieratul și secretosul Șarpe va avea în 2020 câteva probleme, mai ales în lunile iulie și august. Ei, care știu să își ascundă cele mai mari secrete, vor fi puși în dificultate căci vor apărea persoane care le vor scoate scheletele din dulap. Se vor vedea în postura de a renunşa la secretomanie, şi dacă vor proceda aşa vor avea parte de multe relaţii care-i vor propulsa şi le vor aduce multe avantaje.  

Cal – cei născuţi în anii Calului

Caii sunt cei mai schimbători, sunt ca vremea, și așa vor fi, de altfel, tot anul 2020. Lucrurile se vor schimba pentru ei din luna mai încolo, când cineva va avea suficientă încredere în ei pentru a le permite să facă tot ce știu ei mai bine, în ciuda spiritului lor cameleonic. Deci depinde cum galopaţi, cailor!

Oaie – cei născuţi în anii Oii

Oile sunt cele mai norocoase din zodiacul chinezesc. Chiar și persoanele cele mai sărace născute în această zodie au o șansă în plus la îmbogățire în anul 2020. Deci bunăstare şi prosperitate. Cele mai bune luni pentru ei vor fi iunie, august și septembrie.

Maimuță – cei născuţi în anii Maimuţei

Egoistele zodiacului chinezesc, Maimuțele, vor face noi descoperiri și nu e exclus să-şi schimbe locul de muncă, vor avea nevoie de un nou spațiu în care să se desfășoare, poate chiar să se mute în altă țară, să înceapă experiențe noi, aventuri la care visau dintotdeauna.

Cocoș – cei născuţi în anii Cocoşului

Cei mai ordonați dintre nativii zodiacului chinezesc, cei mai preciși și disciplinați vor încerca să inoveze mai mult în viața lor. Vor avea parte de provocări profesionale și se vor întrece pe sine. E un an bun, dar greu!

Câine – cei născuţi în anii Câinelui

Câinii, cei mai liberi din zodiacul chinezesc, dar și printre cei mai inimoși și săritori nativi, vor călători mult în 2020. Se vor lăsa duși de val și se vor trezi peste meleaguri îndepărtate unde vor întreprinde tot felul de acțiuni umanitare.

Mistreț – cei născuţi în anii Mistreţului

Cei mai iubitori și plăcuți din zodiacul chinezesc, Mistreții își vor face foarte mulți prieteni în special în prima parte a anului 2020 și vor renunța la persoanele care nu le aduc nimic bun în viață.

Articolul precedentCei 7 Avatari ai Pământului
Articolul următorPalindromul perfect – 02.02.2020
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile