Timp estimat de citire: 4 minute

Ziua de 02.02.2020 este răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum.

Numerele reprezintă coduri vibraţionale care acţionează permanent în viaţa noastră. Fiecare număr este o vibraţie, şi este foarte posibil ca fiecare număr să aibă culoarea sa. În antichitate erau 7 numere de bază, de la 1 la 7, conform celor 7 note muzicale, celor 7 planete, 7 chakre, 7 zile ale săptămânii. Ceea ce ne duce la ideea că civilizaţia antică, de la Gibraltar până în Asia Mică, era axată pe un sistem simplist, care nu opera nici măcar în baza cifrei 10. De abia în mileniul 1 înainte de Hristos apare sistemul zecimal în India, fiind descris în edictele lui Ashoka, apoi după primele secole ale erei noastre a fost introdus şi în Europa venind dinspre arabi.

Astfel fiecare număr are o semnificaţie unică şi prin combinaţia lor s-a născut ceea ce denumim calendar. Avem 12 luni cu 30-31 de zile, singura lună cu mai puţine zile fiind februarie. Există la anumite intervale de timp aşa numite potriviri de cifre, cum a fost de exemplu data de 20.02.2002, când regretatul scriitor şi cercetător al fenomenelor paranormale, Ion Ţugui, a trecut în alte dimensiuni în urma unei situaţii foarte bizare. Evident că în ziua aceea probabil au mai murit oameni, dar ceea ce vreau să subliniez este că acea dată a fost ceea ce se numeşte palindrom.

Definţia acestuia este următoarea: “un şir de caractere (de obicei cuvinte, fraze sau numere) care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat.” Un fost exemplu în acest sens a fost data de 09.10.2019 care citit şi invers are aceeaşi înşiruire ca ordine a cifrelor. Aici au fost implicate cifrele 0, 1, 2 şi 9, însă în cazul datei de 02.02.2020 avem doar 0 şi 2. Şi se pare că într-un palindrom, cu cât sunt mai puţine cifre, cu atât energia acestuia este mai intensă, iar efectele sunt pe măsură.        

Care este semnificaţia lingvistică a termenului de palindrom?

El provine din limba greacă, unde “palin” în greacă înseamnă “din nou”, iar “dromos” înseamnă “drum”. Deci un palindrom atunci când vine reprezintă o schimbare de direcţie, de vibraţie, de stare, de atitudine, şi cred că de fapt se schimbă totul. Şi dacă ne referim la următorul palindrom care va fi în data de 02.02.2020, avem multe de spus. În primul rând este o înşiruire oglindită perfect în ea însăşi, ceea ce duce la ideea că această zi de 2 februarie 2020, mai ales că este şi an bisect, va fi un pasaj energo-vibraţional-informaţional extrem de important.

Analizând asemenea conjuncturi astrologice şi numerologice, am observat un amănunt foarte important, care trebuie luat în considerare indiferent ce ar spune unii sau alţii. Şi mă refer aici la acele tipuri de palindrom alcătuite din aceleaşi perechi de cifre. Cum a fost în 20.02.2002 şi cum este acum în februarie ce vine – 02.02.2020. Astrologic vorbind, şi în februarie 2002 şi în februarie 2020 Luna Neagră – exponentul astral al fatidicului – se afla în cuadratură cu Axa Nodurilor Lunare. Cine vrea poate să verifice să se convingă. Desigur că unii vor spune că sunt şi alte momente când Luna Neagră face cuadraturi cu Nodurile Lunare. Da, dar de data asta în cazurile menţionate este vorba de suprapunerea cu un palindrom. Ceea ce amplifică efectele fatidice. Adică, oricât vrei să scapi de ceva, să te fereşti, să te eschivezi, nu ai cum!

În data de 02.02.2020 Luna Neagră se va afla la aproape 1 grad în Berbec, în timp ce Axa Nodurilor Lunare este poziţionată la gradele 6 în Rac şi Capricorn. Şi cum data de 2 februarie 2020 este într-o duminică, rezultă că efectul unei asemenea configuraţii de palindrom se va face simţit chiar din data de 3 februarie, cu consecinţe în plan familial şi socio-profesional. Cum anul 2020 este unul cu vibraţie 4, data de 02.02.2020 vine cu vibraţie dublă de 8, ceea ce ne obligă pe toţi şi la o alegere inevitabilă în privinţa drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar şi la o rupturi definitive din multe perspective, dintre care cea karmică este prima.

Ce trebuie să înţelegem din toate astea?

02.02.2020 este momentul cosmic astral în care se vor declanşa ireversibil rupturi – de relaţii de tot felul, de trecut, de karme vechi, de tot ceea ce ne ţinea pe loc până în acel moment. Se vor înregistra foarte, foarte multe divorţuri, posibil chiar şi avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar şi schimbări în schemele instituţiilor statului, peste tot în lume. De asemenea pentru că este implicat semnul Capriconului – zodia prin care ies sufletele de pe Pământ – cu Nodul Sud pe el, foarte multă lume va intra – dintre cei care până la acest moment n-au lucrat pentru propria evoluţie – într-un proces de autodistrugere accelerat. Mulţi, foarte mulţi tineri vor muri, dar şi persoane trecute de 50 de ani. Şi nu pentru că o spun eu, se va vedea peste tot la ştiri aşa ceva. Este vremea Culesului Karmic, căci acest palindrom perfect este rodul a ceea ce au semănat oamenii din 2002 şi până acum. Între două palindroame perfecte se fac simţite efectele semănatului, şi când trecem printr-un asemenea fenomen subtil vibraţional, parcurgem Culesul.

Dintr-o altă perspectivă, dacă până acum s-a făcut trierea oilor de capre, fiecare grupă aflându-se acum într-o parte şi în cealaltă, din 02.02.2020 de Sus Cineva va spune: “Voi mergeţi într-acolo, voi mergeţi în cealaltă direcţie”. Cu alte cuvinte palindromul acesta perfect din 02.02.2020 aduce un salt în evoluţia omenirii, precum şi un moment de la care cei spirituali vor începe să se desprindă prin propria voinţă, decizie şi alegere de tot ceea ce era vechi în viaţa lor, păstrând tot ce au acumulat bun până acum. Cei care nu sunt spirituali şi nu au făcut mai nimic pentru evoluţia lor, vor fi trecuţi de către destin prin întunecoasele coridoare ale decăderii sub multe aspecte, de la latura morală până la boală şi dispariţia chiar din planul fizic prin multe modalităţi: boală, accidente grave, etc.

Culmea e că astrologic vorbind şi Soarele, şi Luna se află şi ele în cuadratură reciprocă în ziua de 02.02.2020, ceea ce sporeşte gradul de risc al unei asemenea zile din toate punctele de vedere. Dincolo de veşti prin care putem auzi despre dispariţia bruscă în lumea de dincolo a unor importante personalităţi naţionale şi internaţionale, ziua de 02.02.2020 este răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum. Şi asta, dragi prieteni, v-o garantez negreşit!

Articolul precedentCum va fi anul Şobolanului de Metal?
Articolul următorParaziţii energetici – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
10 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Nina Trifan
Nina Trifan
2 ani în urmă

Ce vremuri minunate ni s-a dat sa traim!! Recunostinta!!

Nina Trifan
Nina Trifan
2 ani în urmă

Ce vremuri minunate ni s-a dat sa traim!! Recunostinta!!

Corina
Corina
2 ani în urmă

Foarte interesant, desi, in ceea ce ma priveste, as putea spune. foarte asteptat acest moment al “culesului”. 2 02 2002 a fost pentru mine um moment de schimbare radicala in viata mêa, sunt cu bratele deschise…. Doamne ajuta!

Alina Klepper
Alina Klepper
2 ani în urmă

Exact așa am trăit si eu experiența schimbării totale de direcție in 2002! Iar acum intr-adevăr se separa oile de capre; chiar trăiesc experiența asta și am folosit expresia asta acum câteva zile! Extraordinar de interesant și cutremurator! Doamne-ajuta!

Alexandra
Alexandra
2 ani în urmă

Da, într-adevăr, cu o lună înainte de trecerea in 2002 mi-am schimbat total cariera, deși n-as fi crezut vreodata. Sper sa fie un salt bun pentru lume din toate punctele de vedere si pe 02.02.2020

Maria
Maria
2 ani în urmă

Ar fi cazul sa se schimbe lumea asta!era varsatorului aduce schimbarea.

Mioara Preca
Mioara Preca
2 ani în urmă

”Uneori ai nevoie de doar un minut.Un amărât de minut din viața ta,ca să schimbi totul.”-Vitali Cipileaga

Sava Camelia
Sava Camelia
2 ani în urmă

De ce ait pus in fata cifrei 2 la zi si la luna pe zero,in numerolgie asa ceva ste interzis.Se accepta doar la ceasuri si la acte ca sa nu fie falsificate.

Ion Alexandru
Ion Alexandru
2 ani în urmă

Dar dacă ești născut pe 02.02 1965?

dj44vio
dj44vio
2 ani în urmă

Contele Incappucciato ciupește frâna bre pe praful ăsta sau aliniat planetele …e catastrofă , nu o să mai fie ce a fost etc Dacă mâine iasă Hara și spune contrariu ce faci îți smulgi parul din cap