De unde vin copiii stelelor? – II
© Bigstockphoto

Este foarte posibil să vedem peste o decadă sau cel mult două, în funcţii importante în corporaţii transnaţionale şi instituţii globale pe aceşti Copii Stelari…

În literatura esoterică şi mai de curând şi în cercurile ştiinţifice s-a vehiculat tot mai mult în ultimii ani chestiunea Copiiilor Stelari. Că sunt din categoria Indigo, de Cristal sau Curcubeu, toţi aceşti copii, unii dintre ei azi sunt adulţi, au venit pe Pământ din lumi diferite pentru a ajuta omenirea să realizeze mult aşteptatul salt în conştiinţă.

Trebuie spus foarte clar că aceste valuri ale Copiiilor Stelari în mod normal n-ar fi fost necesare să vină în lumea noastră, dacă noi am fi făcut ceea ce era corect şi nu ne-am fi lăsat prostiţi de slugile preaplecate ale Sistemului, în faţa unor scopuri obscure şi plătite pentru a împiedica evoluţia concretă a civilizaţiei umane.

În trecutul omenirii au intervenit mai multe civilizaţii extraterestre, aflate fiecare pe diferite nivele de evoluţie, care şi-au pus amprenta asupra modului în care oamenii au evoluat. O parte din aceste civilizaţii sunt ostile faţă de noi şi nu le-ar conveni dacă le-am depăşi ca stadiu evolutiv, cel puţin pe partea tehnico-ştiinţifică.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< De unde vin copiii stelelor? – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?