De unde vin copiii stelelor? – II
© Bigstockphoto

Este foarte posibil să vedem peste o decadă sau cel mult două, în funcţii importante în corporaţii transnaţionale şi instituţii globale pe aceşti Copii Stelari…

În literatura esoterică şi mai de curând şi în cercurile ştiinţifice s-a vehiculat tot mai mult în ultimii ani chestiunea Copiiilor Stelari. Că sunt din categoria Indigo, de Cristal sau Curcubeu, toţi aceşti copii, unii dintre ei azi sunt adulţi, au venit pe Pământ din lumi diferite pentru a ajuta omenirea să realizeze mult aşteptatul salt în conştiinţă.

Trebuie spus foarte clar că aceste valuri ale Copiiilor Stelari în mod normal n-ar fi fost necesare să vină în lumea noastră, dacă noi am fi făcut ceea ce era corect şi nu ne-am fi lăsat prostiţi de slugile preaplecate ale Sistemului, în faţa unor scopuri obscure şi plătite pentru a împiedica evoluţia concretă a civilizaţiei umane.

În trecutul omenirii au intervenit mai multe civilizaţii extraterestre, aflate fiecare pe diferite nivele de evoluţie, care şi-au pus amprenta asupra modului în care oamenii au evoluat. O parte din aceste civilizaţii sunt ostile faţă de noi şi nu le-ar conveni dacă le-am depăşi ca stadiu evolutiv, cel puţin pe partea tehnico-ştiinţifică.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< De unde vin copiii stelelor? (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria De unde vin copiii stelelor?
Articolul precedentPharma Dacica – Beneficiile detoxifierii
Articolul următorAnasonul
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile