Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.
Timp estimat de citire: 2 minute

Atât corpul astral, cât şi cel mental, pot fi dezechilibrate într-un grad destul de mare, dacă nu suntem atenţi la atitudinile noastre în raport cu situaţiile prin care trecem.

Vaţa de zi cu zi ne pune în faţă tot felul de provocări şi de cele mai multe ori avem dificultăţi în a le rezolva aşa cum trebuie.

Educaţia primită în familie şi societate nu ne explică şi despre faptul că fiecare om are o aură, care este alcătuită din câteva corpuri subtile.

Dacă oamenii ar începe să fie mai interesaţi de propria aură decât de multe alte chestii inutile de la televizor, societatea ar evolua altfel.

Toate bolile îşi au originea în atitudine.

Atâta timp cât noi nu cunoaştem suficient de bine consecinţele atitudinilor noastre, ignoranţa va atrage după ea asemenea dereglări ale stării de sănătate.

Tot ceea ce facem are repercursiuni asupra noastră, mai ales acele chestii pe care le facem din ambiţie, din orgoliu, ca să ne arătăm mai presus sau mai deştepţi decât alţii.

Să enumerăm doar câteva dintre principalele aspecte care determină în maxim 2-3 ani instalarea bolii în corp.

Lipsa de iubire şi dispreţul duc la diabet. Acesta are legătură cu funcţia ficatului, a pancreasului şi a sistemului circulator.

Orgoliul, ambiţia, aroganţa şi mândria duc la boli de oase, la dereglarea coloanei vertebrale şi la manifestarea unei forme de paranoia. Asemenea manifestări duc la deteriorarea conţinutului mineral din oase, slăbind capacitatea locomotorie dar şi unele funcţii cerebrale cognitive.

Ranchiuna, invidia şi refuzul de a accepta o realitate duc la probleme agravante ale ficatului, vezicii biliare şi ale colonului. De asemenea probleme ale colonului precum constipaţia sunt determinate de faptul că persoana se încăpăţânează să se agaţe de o situaţie sau o problemă.

Stomacul poate fi afectat la un moment dat de refuzul de a-şi accepta lecţiile de viaţă, în urma unor întâmplări prin care individul trece. Şi la fel se întâmplă cu fiecare organ anatomic în parte, deoarece ele sunt conectate prin intermediul traseelor de acupunctură cu corpurile subtile.

Ficatul este conectat cu mentalul şi conştiinţa şi orice stare de mânie manifestată mai ales prin gânduri de răutate şi răzbunare va cauza o descărcare de energie negativă din minte şi din conştiinţă către ficat.

Vezica biliară este conectată la corpul astral, responsabil de emoţiile noastre, şi orice stare negativă survenită pe fond emoţional, datorită multor chestiuni cu care ne confruntăm zilnic, va determina la nivelul vezicii biliare dereglarea funcţiei sale, ajungându-se la solidificarea bilirubinei care este secretată de către ficat şi temporar este depozitată în săculeţul numit vezica biliară.

Practic odată cu această dereglare, dacă o depistăm la cunoştinţele noastre, la prieteni sau chiar la cei din familie, este semnalul clar că au corpul astral foarte încărcat cu stări negative, deşi pe dinafară ei pot părea normali ca stare de sănătate.

Vedem deci că atât corpul astral, cât şi cel mental, pot fi dezechilibrate într-un grad destul de mare, dacă nu suntem atenţi la atitudinile noastre în raport cu situaţiile prin care trecem în viaţa de zi cu zi.

În numărul următor ne vom ocupa de alte dereglări majore ale corpurilor subtile, dereglări care pot influenţa chiar societatea în care trăim.

Articolul precedentRafael, arhanghelul energiei de vindecare – I
Articolul următorSahara a fost locuită de atlanţi? – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile