Dereglările corpurilor subtile ale aurei
Câmpurile aurei vizibile cu ajutorul tehnologiei BIO-WELL, folosind o cameră GDV inventată de Dr. Korotkov și echipa sa.

Atât corpul astral, cât şi cel mental, pot fi dezechilibrate într-un grad destul de mare, dacă nu suntem atenţi la atitudinile noastre în raport cu situaţiile prin care trecem.

Viaţa de zi cu zi ne pune în faţă tot felul de provocări şi de cele mai multe ori avem dificultăţi în a le rezolva aşa cum trebuie.

Educaţia primită în familie şi societate nu ne explică şi despre faptul că fiecare om are o aură, care este alcătuită din câteva corpuri subtile.

Dacă oamenii ar începe să fie mai interesaţi de propria aură decât de multe alte chestii inutile de la televizor, societatea ar evolua altfel.

Toate bolile îşi au originea în atitudine.

Atâta timp cât noi nu cunoaştem suficient de bine consecinţele atitudinilor noastre, ignoranţa va atrage după ea asemenea dereglări ale stării de sănătate.

Tot ceea ce facem are repercursiuni asupra noastră, mai ales acele chestii pe care le facem din ambiţie, din orgoliu, ca să ne arătăm mai presus sau mai deştepţi decât alţii.

Să enumerăm doar câteva dintre principalele aspecte care determină în maxim 2-3 ani instalarea bolii în corp.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Dereglările corpurilor subtile ale aurei – IDereglările corpurilor subtile ale aurei – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?