© "Îngerul care apare înaintea păstorilor" de Thomas Buchanan Read / Wiki Commons

Valurile mari de trezire spirituală schimbă jocul, un joc care nu mai poate să susțină vechea lume.

Deși măsurătorile radiestezice de la începutul pandemiei au arătat clar c-o să fie o trecere lejeră, sincer, am avut îndoieli, datorită liberului arbitru al oamenilor care este exercitat haotic. Adică multă lume nici nu știe că are așa ceva. Mă așteptam să fie mai multe suflete care să părăsească scena existenței terestre, cel puțin în alte țări. Asta arată că cineva acolo Sus ne iubește, iar Dispensele Divine despre care a scris și Sal Rachele, nu sunt chiar o vrăjeală. Cât privește România, dacii liberi în frunte cu “președintele meu”, au fost ca de obicei pe metereze!

Poate nu sună prea plăcut, dar din punct de vedere spiritual, acest așa-zis virus este o formă de purificare și executare karmică. O gaură de vierme Einstein-Rosen, un deschizător de portaluri (Gates, backdoors, etc) prin care se vede Adevărul. Asta înseamnă că dacă “DNA-ul” nu e în stare să împartă dreptatea în mod egal, o va face Judecata Divină. Acolo în Ceruri, mintea e liberă și poată să vadă mult mai bine imaginea de ansamblu. Aici pe Pământ, mintea e conectată la 5G și preocupată de punctul G.

Se spune că sufletul simte suferința și bucuria în egală măsură, dar nu judecă experiențele ca fiind bune sau rele. Există contracte karmice la nivel de suflet inclusiv între populație și cei care planifică astfel de operațiuni tenebroase și întunecate, având ca scop ultim un fel de “triere” spirituală. De aceea cred că lecția umanității cea mai mare a anului 2020 rămâne folosirea corectă a liberului arbitru. Și să facă diferența dintre o conspirație bună și una proastă, evident.

Lecția umanității cea mai mare a anului 2020 rămâne folosirea corectă a liberului arbitru.

Dacă mai țineți minte spuneam că spre sfârșitul lui Iunie, virusache va atinge pragul de 310 (pe scala Hawkins) după care va fi alchimizat complet (am scris pe Facebook). Asta înseamnă că deja se simte o doză serioasă de optimism, iar frica colectivă începe să se disipeze. Cred că au fost cam 50 de milioane de suflete care au meditat cu intenție și s-au rugat prin fapte bune în această perioadă. Primim la greu ajutor de la ființe din afara Pământului care monitorizează atent evoluția noastră (Cobra a confirmat chiar de curând acest lucru pe blogul 2012 Portal).

În ceea ce privește Noua Ordine Mondială, asistăm la renașterea ei. Pentru ca ceva să renască, mai întâi trebuie să moară. Nu vă culcați pe-o ureche, această dez-ordine va fi înlocuită treptat cu Inteligența Artificială. Noua Ordine Mondială nu e chiar atât de nouă pe cât credem mulți dintre noi. Este un sistem de gândire bazat pe control global centralizat, o familie surogat care pur și simplu nu mai poate să susțină această nouă paradigmă în care fiecare individ are nevoie de atenție și iubire. Inclusiv adepții NOM sunt chemați la cele veșnice, întrebarea e dacă vor pleca tot așa cum au venit, în hainele nevăzute ale împăratului.

Uitați-vă numai la regulile impuse recent în societate. Suntem ca niște copii cărora trebuie să li se spună ce să facă. Pe undeva poate e adevărat. Vrem drepturi civile fără să ne cunoaștem Drepturile Divine. Așadar am atras în experiența noastră niște fantezii reale pentru a desemna pe cineva să aibă “grijă” de noi. Însă valurile mari de trezire spirituală schimbă jocul, un joc care nu mai poate să susțină vechea lume. Vă zic doar atât. Turnul din Tarot.

Din punct de vedere legal, de când cu “plandemia” vieții, ar trebui să facă pârnaie multă lume. Personal, sunt în stare să-i iert pe toți. Deocamdată nu mi-a făcut rău nimeni în mod direct, iar în mod indirect, sunt energiile astea prea mișto în această perioadă. Iertarea îi trimite în primul quasar al galaxiei. Acolo, indiferent cât de negru ești în cerul gurii, ți se resetează existența. Cu puțin noroc, dacă îți asculți sufletul, te mai întorci, altfel, e beznă pentr’o eternitate. Dar până la urmă, ce este o eternitate comparativ cu vârsta Universului? Zic oamenii de știință…

Sper că am fost destul de optimist.

Articolul precedentAyurveda, un stil de viaţă
Articolul următorApa vie ̸Apa moartă (I)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Vally
Vally
3 ani în urmă

Aminom!

Miha
Miha
3 ani în urmă

Genial, ca de-obicei.

Lidia
Lidia
3 ani în urmă

Ai dreptate, Andrei în tot ce ai scris. Aș mai adăuga ceva. Ai spus că toată lumea își cere drepturile civile și că puțini sunt cei care își știu Drepturile Divine. DREPTURILE noastre DIVINE sunt RESPONSABILITĂȚILE NOASTRE. Puțini se gândesc la Responsabilități. Le avem atât la nivel pământean dar mai ales la nivelul nostru spiritual. Dreptul nostru de a crește frumusețea lumii prin trăirea noastră este de fapt o responsabilitate a Spiritului nostru asumată înainte de a ne naște. Dreptul nostru de a aduce alinare acolo unde este durere, cum spune Sfântul Francisc de Assisi, de a aduce Pace acolo unde este război, de a aduce ordine acolo unde este haos, de a aduce speranță acolo unde este deznădejde sunt tot atâtea Responsabilități ale noastre asumate. Și înainte de a ne cere drepturile pe Pământ ar trebui să ne aducem aminte Responsabilitățile pe care le avem. Te imbrățișez cu mult drag și cu admirație. Ți-am mai spus, Lumea este pe mâini bune cu Tineri care gândesc ca tine.

Nagy Rodica
Nagy Rodica
3 ani în urmă
Răspunde  Lidia

Intru totul de acord cu aceasta idee daca asa vor gandi mai multi tineri lumea va mai avea un viitor bun !Doamne ajuta !

Lucian
Lucian
3 ani în urmă

Odata cu trezirea pare ca nimeni nu mai este dispus sa isi cedeze puterea pentru nimic. Eu ma voi lasa purtat de val, nu valul ala al doilea care se anunta ci valul de energie care scalda planeta. In fiecare dimineata ma trezesc cu ochi de copil, cu ochii aia pe care ii aveam cand eram mic si deschideam geamul ascultand pasarelele cantand in jur. Pare ca intreg universul conspira in favoarea noastra chiar si prin aceasta plandemie. Constientii si inconstientii lucreaza impreuna la acelasi plan, diferenta intre ei este ca unii creeaza dirijati de anumite energii care se dizolva (inconstientii -) si (constientii de energii care expanedeaza +). Jocul asta dual vazut in ansamblu iti da o pace ca totul este asa cum este si nu este nimic practic de facut decat sa observi si sa te bucuri de frumusetea din proximitate, familie, natura,soare,stele,luna…Am crescut frumos si frumosi, ne simtim mai tineri si mai increzatori, privim viata dintr-o persepectiva mai aporpiata nu asa amenintatoare pe cat o vad cei care se trezesc aceasta perioada si cauta sa lupte sa schimbe ceva. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce am si ce sunt si ca traiesc!