Eu – poezia lui Dumnezeu - II
© CC BY 2.0 / Rudolf Getel / Flickr
Timp estimat de citire: 2 minute

Mentalul a fost împărțit în patru principale nivele energetice, respectiv funcții: Supraconştient, Conştient, Inconştient şi Subconştient.

Expresiile de manifestare ale Spiritului sunt adecvate fiecărei dimenisuni în parte, configurația umană Homo Sapiens corespunde, astfel, cu linia astronomică a Căii Lactee şi a sistemului solar.

Astfel, Spritul divin din om a condensat lumina Sa, a adaptat-o la frecvența energiilor primite de la stele şi împreună cu ele a creat corpuri cereşti dimensional umane: Corpul Spiritual a fost creat prin unirea fluxurilor energetice venite de la Soare şi Saturn, iar pentru Corpul Fizic a înmagazinat din lumina fluxurilor energetice informaționale venite de la Luna şi Saturn.

Pentru latura Sa afectivă El a creat Corpul Sufletesc şi Corpul Emoțional-Astral prin unirea energiilor luminoase venite de la planetele Venus şi Marte, iar pentru componenta Sa intelectuală a format Corpul Cauzal (conştiința) şi Corpul Mental prin unirea energiilor transmise de Mercur şi Jupiter.

SURSĂFlickr
Articolul precedentEu – Poezia lui Dumnezeu – I
Articolul următorCOBRA – informaţii actualizate (IV)
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile