informatii-planetare-noutati
© Ultima reprezentare grafică a ființelor Blue Avian creată pentru serialul Cosmic Disclosure
Timp estimat de citire: 4 minute

Informații planetare și Sistemul Solar.

De câţiva ani încoace se vorbeşte tot mai des de o realitate aflată şi aici pe Pământ, dar şi dincolo de limita atmosferei tereste.

Această realitate descrisă de mulţi mediumi tinde să se apropie tot mai mult de concretul lumesc în care trăim, prin intermediul multor dezvăluiri, unele din acestea de-a dreptul şocante.

Cabala Illuminaţilor a fost demascată în ultimii 2-3 ani şi odată cu noile alegeri din Statele Unite, se pare că seria dezvăluirilor despre o asemenea realitate a luptei acerbe dintre întuneric şi lumină capătă aspecte epice.

La acţiunile de curăţare a planetei de energiile negative, şi a societăţii umane de elementele cabalei întunecate, demarată din spaţiile cosmice şi dimensionale de către Confederaţia Luminii, această cabală nu renunţă la poziţiile sale cheie şi din mesajele de ultimă oră primite de la mediumii celebri aflaţi în avangarda luptei ca Lucrători ai Luminii, rezultă că în această lună februarie cabala se pregăteşte de reacţii şi contraofensive pe care s-ar putea să le vedem sub forma evenimentelor sociale, economice şi politice. Materialul următor vă este prezentat în lumina unor asemenea posibilităţi care, unele dintre ele, deja se află în derulare.

Vă prezentăm un rezumat al celor mai activi informatori asupra situaţiei planetare la nivel internaţional, nume de cod COBRA (COmpression BReAkthrough) şi Corey Goode (fost MILAB).

În mare parte nimic nou sub soare… Aceste informaţii confirmă ceea ce s-a mai scris la revistă de peste 10 ani. Vă sfătuim ca de obicei, indiferent cu ce informaţie luaţi contact sau indiferent ce situaţie experimentaţi, încercaţi să rămâneţi ancoraţi în stări cât mai elevate – compasiune, iubire, pace.

Trataţi informaţiile într-un mod general, detaşat şi mai puţin particular.

Dar haideţi să vedem care ar fi noutăţile din partea lor:

COBRA (http://2012portal.blogspot.de/)

Ultimele noutăţi de la Gruparea COBRA sunt despre aşa-zisa „entitate” Yaldabaoth, care este de fapt o anomalie cuantică în zona de carantină a Pământului având o existenţă de aproximativ 26.000 de ani în jurul Terrei. Această anomalie este asemănătoare unui parazit care se hrăneşte cu lumină plasmatică ce emană din Soare în întregul Sistem Solar.

Conform surselor, Grupul Chimera menţine această anomalie folosind unde scalare la o frecvenţă rezonantă de 11,76 Hz (corespunzătoare undelor cerebrale alpha) şi respectiv 15,68 Hz (corespunzătoare undelor cerebrale beta). Aceste două frecvenţe sunt corespunzătoare frecvenţei Vălului.

NOTĂ: Se poate evita Vălul inducând la nivel celebral Theta şi Gamma pentru a ocoli acele frecvenţe şi a accesa alte straturi dimensionale informaţionale.

Detalii explicate ştiinţific despre această anomalie plasmatică din jurul Pământului găsiţi în limba engleză pe site-ul de la MIT.

Vestea bună este că filamentele acestei anomalii plasmatice sunt dizolvate treptat prin procesele galactice de creştere a coeficientului de Lumină şi prin contribuţia Lucrătorilor în Lumină direct şi indirect prin diferite tehnici.

Zona de influenţă a enităţii plasmatice a fost redusă semnificativ, iar odată cu înlăturarea bombelor de tip toplet (poveste lungă) Evenimentul se va accelera considerabil.

NOTĂ: Pe viitor vom scrie o scurtă istorie a acestei enităţi cunoscută mitologic şi popular de Yaldabaoth, o entitate negativă din care s-a personalizat ideea de diavol.

Alte noutaţi de la COBRA ar fi:

– Consilierul secret a lui Donald Trump pe nume Erik Prince este susţinut de Ordinul Militar Suveran de la Malta;

– A doua forţă din spatele lui Trump este Goldman Sachs;

– Iezuiţii se folosesc de Trump pentru a polariza populaţia din Statele Unite în “stângaci” şi “dreptaci”, organizând un conflict artificial. Nu vor ajunge foarte departe

NOTĂ: Dacă Trump este conştient sau nu de influenţa acestor grupuri şi indivizi rămâne de văzut.

– Ordinul Militar Suveran de la Malta este controlat de Iezuiţi;

– Principalele forțe care controlează în mod direct Ordinul Militar Suveran Malta sunt vechile familii nobile Arhonice din Europa, cum ar fi Pallavicini, Ortolani şi fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos;

– Grupul COBRA organizează o nouă Conferinţă pentru Ascensiune în Taipei şi Taiwan în luna Martie.

– O mare parte din Forţele Luminii sunt atacate burtal folosind arme scalare, ceea ce ne conduce către următoarea informaţie:

Corey Goode (https://www.spherebeingalliance.com)

Dezvăluitorul Programului Spațial Secret (SSP) Corey Goode, are informaţii la fel de importante de anunţat. El a fost recent atacat cu ajutorul armelor scalare, provocându-i-se un atac de cord, anunţ făcut de partenerul său David Wilcock (probabil unii ştiti deja povestea).

Corey Goode, colaborează de ceva timp cu un grup de fiinţe din a 6-a și a 9-a densitate, numit Alianța Sferelor. Un grup de ființe non-violente care au acordat asistență omenirii, în principal sub forma mesajelor iar apoi ajutând cu procese de echilibrare energetice din zona Pământului.

De asemenea Corey Goode transmite informaţii prin fiinţele Blue Avians (Păsările Albastre), fiinţe care lucrează cu energie Christică. O să revenim cu detalii asupra acestui subiect.

Mai multe informaţii veţi găsi la el pe blog în limba engleză.

Ca să n-o lungim, Corey a fost avertizat de către Blue Avians (Păsările Albastre), asupra unui eveniment din data de 18 februarie 2017, moment în care va avea loc o confruntrare între membrii Alianţei şi forţele reptiliene draconiene.

Prin urmare, suntem încurajaţi ca pe 18 februarie, pentru a fi sincronizați cu Alianța, să ne rugăm la unison, trimițând toate energiile pozitive către Corey Goode și membrii Alianței. Până la urmă chiar dacă acest eveniment nu va avea loc, trimiţând intenţii pozitive în câmpul colectiv al conştiinţei nu are cum să strice. Mai mult ca sigur, cei care citesc aceste rânduri şi rezonează cu aceste informaţii s-ar putea să fie implicaţi deja destul de intens în aceste procese de eliberare a planetei, poate nu neapărat în 3D, cât în dimensiunile subtile, cum ar fi în Planul Astral, în timpul viselor sau a proiecţiilor din afara corpului fizic.

VIAGAIAM TV
Articolul precedentSănătate pentru tine
Articolul următorCOBRA – informaţii actualizate (III)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile