Toate evenimentele petrecute în cronologia cunoscută a omenirii au făcut parte, înainte de a se manifesta, dintr-un șir de probabilități.

Ceea ce este astăzi omenirea, este rodul unor alegeri, decizii și evenimente determinate de oamenii aleși de națiunile lor. Toate evenimentele petrecute în cronologia cunoscută a omenirii au făcut parte, înainte de a se manifesta, dintr-un șir de probabilități, calculate probabil de unii care stăteau prin diferite birouri, în diferite zone ale lumii, și care comunicau prin telegrame, telefoane și mai nou prin telefonia mobilă și internet, despre cum să coordoneze determinarea sincronicităților din agendele lor comune.

Cei din grupul Bilderberg, de exemplu, afiliat ocultei mondiale, cu agenda sa de influențare a lumii încă din primele decenii ale secolului trecut. Mai exact în 1952 când s-a înființat. Tot ceea ce a fost scris în agendele acestor conspiratori Bilderberg a reprezentat un șir de probabilități luate în calcul în funcție de felul în care masele sociale peste tot în lume urmau să reacționeze la diverși stimuli sociali, economici, financiari etc. Oricât de bune ar fi fost evaluările din statisticile lor, pentru a putea modela forțat după cum voiau ei cursul omenirii, nimeni din acest grup Bilderberg nu știa cum vor reacționa miliardele de pământeni. Ci doar ar fi putut face estimări, iar acestea sunt interpretate ca și probabilități. Astfel, cam 80% din ce s-a decis întotdeauna în fiecare an în interiorul Bilderberg s-a pus în aplicare cu rezultatele obținute concret conform calculelor lor.

Însă rămâne un 20% care nu poate fi controlat de ocultă, și care include felul în care baleiază permanent energia liberului arbitru individual și global. Adică un set de reacții umane care nu poate fi prevăzut sub nicio formă, indiferent cât de bune ar fi calculele. Cu toate acestea, vedem că totuși mare parte din agenda ocultă s-a realizat, ceea ce spune destul de multe despre felul în care se cunoaște Teoria Probabilităților. Și aici includem mecanismele de influență repetitive, despre care explicam în numărul trecut al revistei. De exemplu dacă majoritatea pământenilor vor vedea zilnic la televizor reclamele cu Coca Cola și Pepsi, este sigur că ei vor îndeplini așteptările Bilderbergilor: adică vor cumpăra zilnic aceste produse. Și la fel este și în cazul altor mii și mii de produse din multe domenii. Deci vorbim despre folosirea audio-vizualului pentru a aplica cu succes probabilitățile.

Astfel, dacă politicienilor nu li s-ar mai da crezare, omenirea n-ar mai avea conflicte pentru c-ar dispărea disensiunile dintre state, economic și financiar. Dacă oamenii nu ar mai da putere bancherilor, aceștia nu ar mai putea trage sforile peste tot pe Pământ pentru a-și spori cu atâta lăcomie averile. Dacă nu s-ar mai cheltui mii de miliarde de dolari pe armament și tehnologie de război, conflictele dintre state nu ar mai exista, iar resursele lumii ar fi împărțite frățește în mod egal. Dacă Tesla ar fi fost ales pentru distribuirea gratuită a energiei în lume planeta nu ar mai fost poluată, defrișată și fauna nu ar fi fost pusă în pericol nicăieri, iar noi ne-am fi deplasat acum dincolo de limitele sistemului solar cu vehicule foarte performante.

Dacă în Europa nu ar fi existat nenorocita de Inchiziție și formele regale de conducere, cu toate barbarismele lor, astăzi civilizația europeană și poate și la nivel global ar fi fost una prosperă peste tot, fericită și dezvoltată inclusiv la nivel spiritual. Dacă alchimiștii nu ar fi fost vânați de Inchiziție astăzi am fi dispus la orice magazin de produse naturiste de poțiuni și elixire pentru sănătate și viață lungă. Nu ar mai fi existat boli și durata de viață ar fi trecut de 100 de ani. Dacă în Evul Mediu ar fi fost acceptate teoriile lui Galilei, Copernicus, Kepler și Giordano Bruno, astăzi am fi avut la degetul mic cunoștințele întregii fizici cuantice și din alte domenii, deoarece dezvoltarea intelectuală, filozofică și mai ales cea spirituală ar fi determinat apariția saltului evolutiv cu sute de ani mai devreme. Nu ar mai fi existat războaiele nicăieri în Europa și Asia Mică, iar în prezent am fi fost peste 10 miliarde de ființe umane într-un conglomerat fericit și prosper. Cine nu a vrut asta? Cine a folosit Teoria Probabilităților împotriva omenirii…?    

Următorul episod<< Evoluția și Teoria Probabilităților (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Evoluția și Teoria Probabilităților
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile