Legi corecte
© CC BY 2.0 / Jagz Marlo / Flickr
Timp estimat de citire: 2 minute

Legi corecte aplicate greşit.

Am avut o prietenă (a murit!) pe care ultimul soț o bătea sistematic și organizat, iar poliția o trimitea „de la Ana la Caiafa” sau îi dădea soțului o amendă pe care o plătea tot ea, până când soțul violent a omorât-o pe mama acesteia. Abia atunci a înțeles în sfârșit și poliția cine era individul, dar din păcate după ce s-a încheiat cu o victimă colaterală.

Ei bine, Oculta Mondială a creat structurile militare, poliția și jandarmeria, și tot felul de structuri politice, sociale, etc. Însă, tot ea a creat și marile carteluri de droguri, rețelele de prostituție, rețelele interlope, mafia și alte organizații anormale din care ies bani mulți.

Subteranele Arealului 51 din Nevada și alte subterane din Mexic au fost înfințate și create din banii strânși din aceste structuri. În fond erau foarte necesare „diavolilor din univers” și trebuiau construite fără acordul Congresului american, fără implicarea finanțărilor de către stat. Sigur, colaborarea cu aceste rase draconice însemnând pentru ei armament performant, aparate de zbor performante, aparatură medicală ultramodernă și sofisticată pentru elite, plus experiențe inedite parapsihologice!

Concret, pe de o parte acționează poliția să prindă făptuitorii fără de lege, pe de alta infractorii fabricați, folositori intereselor Ocultei, sunt apărați de legi foarte restrictive pentru poliție. Acum poliția, doctorii, profesorii, și multe alte categorii sunt puși „la zidul infamiei în bătaia puștii”, de câte ori un sistem aberant cu legi tâmpite dă rateuri sau clachează voit. Și cum legea e lege… și „trebuie respectată”, să vezi ce „țapi ispășitori” avem! Râdem toți de polițiști, dar vai de mama lor!

Pe de o parte ironizați de societate, bătuți și înjurați, cu salarii destul de mici, dar cel mai grav restricționați de legile care ar trebui să mențină normalitatea.

De ce nu-i batem pe cei care au făcut legile aberante?

De ce ne lăsăm manevrați de trădătorii de neam și țară?

De ce nu ieșim în stradă împotriva aberațiilor din învățământ, sănătate, poliție, justiție și alte structuri?

Cum adică să fie normal să-i scapi pe cei care denunță, lăsându-le furtișagurile întregi, dacă îi pârăsc pe cei cu care au făcut matrapazlâcurile?

Asta se traduce prin lege parșivă, manipulare prin frică, și recompensă pentru încălcarea legii!

Există oameni care stau închiși pentru 60 de lei sau furtul a două pâini, și indivizi care au jefuit o țară sunt lăsaţi în libertate!

În timp ce primii sunt imediat judecați și închiși, ceilalți sunt amânați cu anii și închiși fără să le fie confiscat mai nimic din ceea ce au furat!

Cu bătaia în familie est un alt „mare râs”! Avem anual peste 100 de femei ucise în bătaie, dar în zece, douăzeci sau un secol, câte femei au murit?

Bag seamă că, mai mult se moare în acte de violență domestică, decât în actele de terorism!

Când se întâmplă un act de terorism, ce agitație, ce desfășurare de trupe, ce zarvă televizată de te bagă în sperieți și îți dă fiori! Dar dacă pe tăcute mor 100 de femei într-un an, nu are nicio relevanță și nici un ecou. Se moare fără zarvă mare și fără tam-tam-uri televizate prea mult!

Deci în sfârșit, poliția are acum dreptul să intervină și să salveze victima acolo unde se poate. De ce ne-a trebuit atât de mult timp și de ce ne-a împins de la spate tocmai Turcia (care între noi fie spus, nu este cel mai bun exemplu de egalitate între sexe!), n-am să-nțeleg!

Poate că este numai o „găselniță a cuiva”, dar deocamdată este o „găselniță bună”!

SURSĂFlickr
Articolul precedentCe ne transmitea Anastasia…
Articolul următorMisiune Mesianică
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile