Legi corecte

0
1428
Legi corecte
© CC BY 2.0 / Jagz Marlo / Flickr

Legi corecte aplicate greşit.

Am avut o prietenă (a murit!) pe care ultimul soț o bătea sistematic și organizat, iar poliția o trimitea „de la Ana la Caiafa” sau îi dădea soțului o amendă pe care o plătea tot ea, până când soțul violent a omorât-o pe mama acesteia. Abia atunci a înțeles în sfârșit și poliția cine era individul, dar din păcate după ce s-a încheiat cu o victimă colaterală.

Ei bine, Oculta Mondială a creat structurile militare, poliția și jandarmeria, și tot felul de structuri politice, sociale, etc. Însă, tot ea a creat și marile carteluri de droguri, rețelele de prostituție, rețelele interlope, mafia și alte organizații anormale din care ies bani mulți.

Subteranele Arealului 51 din Nevada și alte subterane din Mexic au fost înfințate și create din banii strânși din aceste structuri. În fond erau foarte necesare „diavolilor din univers” și trebuiau construite fără acordul Congresului american, fără implicarea finanțărilor de către stat. Sigur, colaborarea cu aceste rase draconice însemnând pentru ei armament performant, aparate de zbor performante, aparatură medicală ultramodernă și sofisticată pentru elite, plus experiențe inedite parapsihologice!

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?