Știm acum că există aproximativ 2500 de rase extraterestre și că numărul lor s-ar putea să fie chiar mai mare.

Probabil ați auzit despre Cartea Raselor Extraterestre, un document top-secret declasificat de ceva ani. Această carte este cel puțin interesantă din mai multe puncte de vedere: ea face o  trecere în revistă a raselor extraterestre care ne-au vizitat din străvechime și, pe lângă această descriere, în carte găsim descrieri ale navelor spațiale, schițe de construcție și funcționare, un capitol dedicat Consiliului celor 5, precum și alte date de importanță majoră pentru cei pasionați de domeniu, cum ar fi devoalarea secretului Triunghiului Bermudelor, descrieri (cu fotografii) ale întâlnirilor la nivel de grad zero a unora dintre liderii lumii noastre cu exponenți ai diverselor civilizații, și alte date la care în mod normal cu greu ne-am putea gândi. Printre altele, în carte se vorbește și despre faptul că multe dintre „imaginile” alienilor din filme au fost preluate din cartea raselor, ele fiind o reprezentare întocmai a diverselor specii ce au interacționat cu noi și descrise cu acuratețe de martori, iar rolul acestor reprezentări a fost acela de a obișnui marele public cu felul în care arată ele. Ni se vorbește chiar despre filmul Independence Day; extratereștrii ”folosiți” în film sunt cei cunoscuți deja cu 8 ani înainte de realizarea filmului, ei fiind descriși în cartea raselor, iar realizatorii neavând altceva de făcut decât să transpună desenele pe peliculă. Cu scopul pe care vi l-am spus.

Prima ediție a cărții a fost tipărită în anul 1946 sau începutul anului 1947 cel târziu, cartea fiind reeditată de-a lungul vremii de cel puțin 12 ori, de fiecare dată fiind adăugate noi specii observate sau cu care a fost realizat unul sau mai multe contacte.

Un capitol demn de reținut este acela în care se vorbește despre un război dus de rasa Maitre cu rasa Dorsay, război în care au intervenit în apărarea pământenilor două rase pacifiste: Pleiadeenii și El-Manouk. În analele istoriei umanității, evenimentul este cunoscut ca ”fenomenul Tunguska”, întâmplat pe 30 iunie 1908, descris ca fiind cauzat de o explozie a unui meteorit uriaș în atmosferă, la 5-10 km înălțime, care a cauzat marele crater a cărui amprentă există și astăzi.

În realitate, un membru al rasei Tengri-tengri a povestit ceea ce s-a întâmplat acolo, în fapt: o bătălie cosmică a ras o pădure de aproximativ 60 de milioane de copaci, pe un areal de 2150 km pătrați. ”Timp de 5 zile și 4 nopți, lângă ceea ce voi numiți Tunguska, rasa Maitre s-a luptat cu rasa Dorsay. Au fost rase care au început să se gândească de care parte a baricadei să se situeze, cu gândul de a intra în luptă. Chiar Consiliul celor cinci era îngrijorat de urmările situației, care ar fi putut avea consecințe nefaste pentru toți, chiar și pentru cei neimplicați. În ziua marii explozii, o navă aparținând rasei El-Manouk se îndrepta către Pământ cu gândul de a încerca să pună capăt conflictului. El-Manouk sunt respectați oriunde ar merge, ei sunt onești și imparțiali. Cu ei a venit și o navă pleiadeană, una dintre cele mai mari ale lor. Maitre au fost avertizați de reptilieni despre venirea ajutoarelor. Mai devreme în acea zi, Maitre tocmai doborâse ultima navă Dorsay. Când Pleiadeenii au intrat în atmosfera Pământului, au fost atacați de 3 nave Maitre și doborâți. O navă El-Manouk a fost și ea doborâtă în aceeași zi. Asta este ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în Tunguska”, a povestit Tengri-tengri. El a adăugat în continuare: ”nava pleiadeenilor care a fost distrusă în ziua aceea nu avea direcția Pământ, ei se îndreptau către o altă destinație, dar pentru că El-Manouk i-a rugat să-i ajute să rezolve conflictul, ei s-au implicat plătind cu viețile lor”. Să trecem acum în revistă și rasele implicate în acest incident.

Chiar dacă se știu destul de multe despre pleiadeeni poate ar fi indicat să facem o scurtă trecere în revistă a cunoștințelor pe care le avem despre ei: vin dintr-un sistem solar aflat în constelația Pleiade, mai precis de pe planeta Erra, aflată în sistemul planetar al stelei Taygeta și sunt asociați cu creșterea spirituală. Pot avea până la 2,5 metri înălțime. Navele lor seamănă cu o rază luminoasă, de tip fascicular (văzute destul de des pe planetă în ultimul timp prin diverse zone). Vizitează cu regularitate Pământul încă de acum 12000 de ani, deși în majoritatea situațiilor sunt extrem de discreți. Sunt una dintre cele mai vechi rase pe care le cunoaștem. Pleiadeenii au ca țintă creșterea spirituală, motiv pentru care uneori intervin în dezvoltarea unei specii aflată sub nivelul Tipului 1 de civilizație. Sunt cunoscuți ca fiind blonzi, cu pielea albă și ochii albaștri, însă sunt și pleiadeeni care au ochii verzi, uneori de un gri metalizat și părul șaten deschis. Prezența lor emană un soi de liniște și pace nemaiîntâlnit în prezența altor specii.

El – Manouk vin din constelația Grus, aflată lângă Steaua Alnair. Sunt una dintre cele mai pacifiste rase și se numără printre inițiatorii alianței numită „Consiliul celor 5”, însă fără a face parte din el efectiv. „Consiliul celor 5” este, așa cum spune și numele, un grup de cinci rase care protejează rasa umană de rasele mai puțin pacifiste, ajutând în felul acesta la creșterea nivelului de spiritualitate pe planetă. Ei au ca deviză afirmația ”5 Universuri, 2500 de specii, o singură rasă!” Acest Consiliu s-a întrunit pe planeta noastră în anul 2013, în ultima decadă a lunii august, motivul fiind tocmai faptul că Pământul a primit prea multe „vizite” ale unor noi rase în ultimii 500 de ani. El – Manouk au fost văzuți aici ultima oară în septembrie 2002.

Dorsay este o rasă a cărei membri au o înălțime de 0,5 metri. Ei au vizitat Pământul de cel puțin 250 de ori. Vin din Cassiopeea, unde au „domiciliul” pe două planete. Ei consumă/mănâncă membri ai altor rase, precum și membri ai rasei umane.

Știm acum că există aproximativ 2500 de rase extraterestre și că numărul lor s-ar putea să fie chiar mai mare. Una dintre rase, Mazarek, afirmă că sunt câteva rase care nu vor să aibă de-a face cu Pământul, deoarece aici domină rasa Reptiliană, care are ca aliat, așa cum s-a văzut, o rasă la fel de crudă și anume rasa Maitre. Unele dintre aceste rase sunt la fel de agresive precum rasa Maitre, dacă nu chiar mai violente. Altele sunt rase benefice, pacifiste, care ar dori să protejeze rasa umană împotriva acestor două specii, dar nu își doresc să pornească un război deschis. Echilibrul pe planeta noastră și în această zonă din Univers este menținut de „Consiliul celor 5”. Totuși, iată că a existat acest conflict deschis în proximitatea Terrei – unul din multe altele, conflict în care au fost implicați Reptilienii, rasa Dorsay, rasa El-Manouk, una dintre cele mai pacifiste rase, cum vă spuneam la începutul materialului, și absolut întâmplător Pleiadienii. Bătălia s-a dat pentru Om, pentru carnea lui, Dorsay vrând pradă, Reptilienii și Maitre apărându-și teritoriul și implicit hrana proprie. Maitre vin din constelația Megopei, unde au două planete în stăpânire. Sunt cam la fel de înalți precum oamenii și sunt considerați paraziți de alte rase alien. Au vizitat Pământul din timpuri preistorice, iar răpirile umane sunt una din preocupările lor de bază. Dealtfel, țelul lor este să colonizeze Pământul, ceea ce nu va fi posibil datorită protecției Consiliului celor 5 și a altor rase.

V-am relatat acest episod din Cartea Raselor în încercarea de a vă face să înțelegeți că există iubire necondiționată în Univers, există rase care aplică acest principiu fără să pună întrebări, și mai ales aș vrea să înțelegeți că nu suntem singuri, suntem protejați și ajutați în dezvoltarea noastră spirituală.

Mai multe despre Cartea Raselor într-un număr viitor…

4.8 6 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ena Liliana MK

Informatii extrem de importante, chiar unele sunt o noutate pentru mine. M ultumesc mult, astept cu nerabdare continuarea.

Lenuta Tudose

Mutumesc mult! asa avea multe de comentat am o sumedenie de conexiuni.