Liniile de timp - Ultimul Mesaj
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Îngerii, Sfinții, Maeștrii, Învățătorii ne pot apăra când alegem să ne apărăm singuri, să luăm măsuri, să nu picăm în capcane „nevinovate„ care ni se întind la tot pasul în ambalaje strălucitoare.

Așa cum vă spuneam și în articolul Întâlnirea cu cititorii, eu am vorbit despre liniile de timp. Uitându-ne la orice post de televiziune, vedem tot felul de nenorociri și situații, aparent fără nicio soluție. Inundații, incendii, cutremure, violuri, crime, foamete, criză economică, situații dezastruoase în spitale, învățământul la pământ.

Lumea se uită la tot felul de nenorociri cu groază, și își repetă obsesiv că nu este nimic de făcut. În acest fel viitorul (linia de timp) creat, va fi dezastruos și plin de situații fără ieșire. Dacă vom aborda toate aceste probleme cu calm și înțelepciune, zicând tot timpul că această situație este rodul timpurilor în care trăim, a energiilor care triază ”grâul de neghină”, că toată această desfășurare de lucruri este rodul gândirii noastre trecute, ne-am detașa de tot ce nu este al nostru, lăsând  Legea cauzei și a efectului „să-și facă treaba”.

Le spuneam cititorilor că în tot timpul petrecut în redacția revistei, eu am fost „reaua” redacției. Eu am semnalat multe pericole, eu am spus adevăruri incomode, eu am subliniat ce rol dezastruos are religia habotnică în viața noastră, și tot eu am fost cea care v-am prezentat adevărurile din spatele aparențelor, arătând cu perseverență cine sunt vinovații. Sigur că, multe din cele spuse de mine le-ați găsit, citit, auzit, și din multe alte surse. Eu vi le-am prezentat tot timpul ca pe un imperativ (cu multe semne de exclamare), lucru care se pare că a „deranjat” anumite persoane.

Motivele pentru care nu poți mulțumi pe toți sunt variate, și de cele mai multe ori țin de mofturi și orgolii, nu de o atitudine spirituală. Însă prin atitudinea mea sper să fi adus câțiva oameni pe linia de timp creată de mine. O linie a adevărului știut și aplicat (nu șoptit pe la colțuri cu jumătate de gură), a cinstei și a corectitudinii. Nu spun că sunt perfectă, că pot fi un exemplu, spun că putem crea împreună un viitor frumos printr-o linie de timp, susținută de o mână de oameni cu aceeași structură sufletească și spirituală, fără atâtea orori și oribilități, fără situații ermetice fără ieșire.

Toți am încercat să creăm un viitor mai constructiv pentru țara asta, și am făcut-o cum am știut noi mai bine fiecare. Pentru că întâi trebuie să cunoști și să spui adevărul (și adevărul vă va elibera), apoi să-l aplici în viața ta, cu detașare și înțelepciune, și abia după această primă fază să-ți dorești și să ai pacea și liniștea atât de dorite de oamenii normali. Nu cu o bunătate lipsită de înțelegere corectă  a lucrurilor și nici prin iubire lipsită de forța acesteia se vor rezolva problemele noastre, ci prin adevăr și conștientizarea situației ne putem apăra. Îngerii, Sfinții, Maeștrii, Învățătorii ne pot apăra când alegem să ne apărăm singuri, să luăm măsuri, să nu picăm în capcane „nevinovate„ care ni se întind la tot pasul în ambalaje strălucitoare.

În ciuda faptului că „am fost atacată” și de jos și de sus, mintea mi-a rămas limpede și sufletul nealterat. Nu mi-am irosit viața cu dulcegării și frivolități, am avut familie mare și mi-am făcut datoria, împărțindu-mă între aceasta și oamenii pe care i-am ajutat mereu nu numai material, ci mai ales explicându-le ce se întâmplă cu ei, de ce li se întâmplă și cum trebuie abordată situația.

Este foarte dificil să faci tot felul de minți (uneori de-a dreptul încuiate) să înțeleagă ce se întâmplă cu ei în vremurile în care și-au ales să trăiască. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să ajut pe toți cei care au venit la mine (chiar și pe alții) și nu m-am pus niciodată pe primul loc, pentru că eu n-am venit în această viață să experimentez orgoliul, autosuficiența și egoismul.

Așa că, cei care au fost alături de mine și au acceptat ce am spus, au creat o linie de timp dacă nu mai bună, măcar mai adevărată!

SURSĂPixabay
Articolul precedentCOBRA – informaţii actualizate (I)
Articolul următorFenomenul OZN – Marele Contact
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
11 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Puf Puf
5 ani în urmă

A fi domn e o intimplare,a fi OM e lucru mare.Exista la noi in tara virful OMUL.Dragilor, nimic nu este intimplator pe accest pamint.Referitor la ADEVAR,sa stiti ca mai devreme sau mai thrziu ,ADEVARUL va triumfa.D-na Cicy,ne ajuta in continuare ,din sferele superioare(cum imi place mie sa spun),acolo nu exista minciuna,invidie,ura,interese meschine.Important este pentru oameni,sa isi verticalitatea,precum Coloana Infinitului a lui Brincusi.Va imbratisez cu toata dragostea.El.Do

timplator

Puf Puf
5 ani în urmă

Noapte linistita plina de lumina interioara.

Albastrica Albastrica
5 ani în urmă

Rămâi mereu lângă mine….

Marcel Stan
5 ani în urmă

multumim de toata cunoasterea care ne-o impartasiti

Puf Puf
5 ani în urmă

Soarele a reusit sa iasa dintre norii negri,noi de ce sa nu-i urmam exemplul si sa alegem LUMINA,CALDURA si IUBIREA PURA?

Nicolae Gheorghe Balanica
5 ani în urmă

Dumnezeu sa o ierte si sa o ajute sa fie in cerurile de lumina si iubire. Nimeni nu ne obliga sa ne uitam la toate aceste canale mizerabile, personal am multi ani de cand am reziliat contractul cu Rds, cine mai doreste sa faca curatenie?

Cristina Carmen Economu
5 ani în urmă

Asa e aveti dreptate ! De multi ani nimic nu mai este de vazut! pe timpul verii imi intrerup si eu comunicarea cu ei!

Andrei S. Grama
5 ani în urmă

Sa vedeti cum se mira lumea cand vede ca n-am TV – ma intreaba asa mirati: – dar tu de unde te mai informezi acum?

Constantin Vasilescu
5 ani în urmă

Textul este cutremurator si adevarat dar cine sa-l inteleaga.Mai intreba ,,Cineva,,ce este adevarul ?acum 2000 de ani si tot i-l cautam !

Revista Cosmos
5 ani în urmă

Il cautam ca avem impresia ca e “undeva”, in loc sa-l traim.

trackback

[…] ediţie în care am comemorat-o pe regretata noastră colegă şi prietenă Cecilia David şi în cadrul căreia am continuat dezvoltarea unei linii temporale de viitor – Simbiosis […]