Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce este oare credinţa? Şi mai ales ce este credinţa atunci când boala se instalează în corp?

Modul modern de viaţă pe care-l ducem atrage deseori asupra noastră multe dezechilibre. În tumultul cotidian noi nu băgăm de seamă cum aceste dezechilibre se instalează încet în organismul nostru. Prima dată apare sub forma scăderii vitalităţii, odată cu trecerea anilor şi acest aspect se produce începând cu vârsta de 50 de ani.

Noi punem această stare de scădere a vitalităţii pe oboseala accentuată determinată de tipul nostru de viaţă, dar în realitate este vorba de o scădere a frecvenţei vibraţionale a aurei. În acest fel aura nu mai interacţionează atât de activ cu mediul înconjurător, iar chakrele nu mai lucrează aşa energic.

Articolul precedentBinele şi răul, în mâna noastră – III
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – VI
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile