Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.

„Credinţa ta te-a vindecat” a fost o frază epocală rostită de Iisus destul de des la vremea sa. Ce este oare credinţa? Şi mai ales ce este credinţa atunci când boala se instalează în corp?

Modul modern de viaţă pe care-l ducem atrage deseori asupra noastră multe dezechilibre. În tumultul cotidian noi nu băgăm de seamă cum aceste dezechilibre se instalează încet în organismul nostru. Prima dată apare sub forma scăderii vitalităţii, odată cu trecerea anilor şi acest aspect se produce începând cu vârsta de 50 de ani. Noi punem această stare de scădere a vitalităţii pe oboseala accentuată determinată de tipul nostru de viaţă, dar  în realitate este vorba de o scădere a frecvenţei vibraţionale a aurei. În acest fel aura nu mai interacţionează atât de activ cu mediul înconjurător, iar chakrele nu mai lucrează aşa energic.

Dacă nu luăm în seamă această stare de lipsă de vitalitate, la un moment dat vom constata că organismul nostru îşi schimbă parametrii de funcţionare. Şi fără să cunoaştem cauza în mod corect, punem asta pe seama stresului sau a altor factori şi mulţi fac greşeala de a merge la doctor pentru a-şi lua o reţetă cu medicamente. Astfel ne semnăm singuri verdictul către boală, prin ignoranţă, prin erori de interpretare dar mai ales prin delăsare.

Cancerul este boala refuzului sau a neacceptării

Studiile recente arată şi demonstrează clar că dacă o persoană se îmbolnăveşte de cancer, ADN-ul său suferă dereglări majore de pe urma unui asemenea dezechilibru. Mulţi şi-ar pune problema că ADN-ul nu se poate deteriora, dar nu trebuie să uităm că în realitate ADN-ul înregistrează orice se întâmplă în fiinţa noastră.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Cancerul şi vindecarea lui – IV

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?