Fenomenul OZN – Marele Contact
© Bigstockphoto

Americanii, ruşii şi extratereştrii
– un clasic.

Dintre toate misterele existente în complexa noastră lume şi care nu aparţine lumii noastre este fenomenul OZN.

Se poate spune pe bună dreptate că dintre cele câteva zeci de mari mistere care persistă încă în interiorul civilizaţiei umane, fenomenul OZN este enigma numărul 1 din toate timpurile, şi asta pentru că de el este direct conectat cu fenomenul religios în întreaga lume.

Cercetătorii de pe orice meridian şi paralelă admit la ora actuală că acest fenomen atât de misterios continuă să stârnească polemici, având în vedere că atât ziua cât şi noaptea numărul acestor obiecte ce vin din afara Pământului s-a înmulţit considerabil în ultimul deceniu.

În baza observaţiilor efectuate de către milioane de martori de pe întreaga planetă, nu există doar OZN-uri cu consistenţă solidă, ci şi de natură plasmatică, un astfel de amănunt ducând la ideea că fiinţele care le-au construit şi trimis pe Pământ, şi care poate le coordonează doar în multe cazuri ca sonde automate, au un nivel foarte avansat de evoluţie.

Multe asemenea observaţii fac referire la OZN-uri structurate din energii plasmatice care-şi schimbă forma de multe ori în timp ce staţionează la punct fix la mare altitudine. Alte observaţii vizează corpuri solide cu diferite forme, care mai de care mai bizare, care staţionează la diferite altitudini în multe zone ale lumii pe timpul zilei. Desigur că şi mai interesante şi provocatoare în acelaşi timp sunt acele OZN-uri care apar pe timpul nopţii şi toţi cei care le observă rămân marcaţi definitiv de către o asemenea manifestare nocturnă a unui obiect provenit din alte lumi.

Raţiunea existenţei OZN

Desigur că despre fenomenul OZN s-au scris sute de cărţi, mii de articole în presă, au fost realizate documentare pentru a aduce măcar 1% în plus informaţii noi la acest mister pentru a fi dezelgat, dar oricât se străduie esoteriştii, astrofizicienii şi alte categorii care cercetează manifestarea straniului fenomen, acesta continuă să-şi păstreze ermetic enigma.

Încă din deceniile 50-60 din secolul trecut s-a pus problema modului de deplasare a acestor ibeicte prin univers, datorită faptului că observaţiile tuturor martorilor descriu apariţiile şi dispariţiile OZN prin termenii „instantaneu” şi ”brusc” ceea ce duce la ideea că aceste vehicule, conduse de raţiuni inteligente sau în mod automat, se deplasează cu viteze atât de mari încât practic legile fizicii pe care le cunoaştem îşi pierd complet semnificaţia.

Au existat de exmplu cazuri când unele OZN-uri pur şi simplu au fost ţinta unor tiruri ale artileriei de la sol sau a rachetelor lansate de pe avioane militare de urmărire. Este o evidenţă certă la ora actuală că aceste vehicule din alte lumi, aşa cum apar în stadiul lor, fie în starea plasmatică, fie într-una solidă, nici nu se sinchisesc atunci când sunt ţinta unor astfel de proceduri.

Faptul că asemenea obiecte par imune şi invulnerabile la atacul armelor moderne de care dispunem ne face să ne punem o grămadă de întrebări, prima din ele fiind chiar asta: care e motivul prezenţei lor aici?

Din această întrebare derivă o alta – „de când sunt ele pe Pământ?” dat fiind faptul, că cei care susţin teoria şi realitatea în acelaşi timp a extratereştrilor antici, se bazează pe numeroase dovezi existente practic în toate vechile şi străvechile culturi ale lumii din vremuri îndepărtate.

Deşi această teorie poate aduce spre autentificarea fenomenului numeroase dovezi ale prezenţei acestor obiecte zburătoare neidentificate încă din vremea Atlantidei, deci înainte cu aproximativ 200.000 de ani cum atestă străvechi documente ce vorbesc despre continentul scufundat de-a lungul a trei mari perioade, cercetătorii nu acceptă ideea că OZN-urile ca şi vehicule spaţiale ar fi existat pe Pământ şi l-ar fi vizitat încă din vremuri imemoriale.

Teoria extratereştrilor antici este îmbrăţişată de multe segmente ale opiniei publice, multe posturi de televiziune din Occident prezentând deseori asemenea apariţii pe cerul planetei, cercurile ştiinţifice nu renunţă aşa uşor la scepticismul dovedit în multe studii de caz. Dar ceea ce este cu adevărat interesant este că după atâtea decenii de muşamalizare a fenomenului, americanii s-au decis să declasifice informaţii strict secrete.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentLiniile de timp – Ultimul Mesaj
Articolul următorArcturian sau pleiadean?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback
5 ani în urmă

[…] ceea ce necesită eforturi susţinute atât din partea americană, cât şi din partea rusă şi a doua – desecretizarea treptată a dosarelor legate de prezenţa şi colaborarea cu civilizaţii… care să fie făcută în mod gradat în raport cu nivelul de acceptare la nivel global din partea […]