Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.
Timp estimat de citire: 4 minute

Ce este cancerul, această aşa zisă boală necruţătoare care s-a răspândit tot mai mult odată cu dezvoltarea tehnico-ştiinţifică?

Bolile civilizaţiei reprezintă la ora actuală principala cauză de îngrijorare peste tot în lume. Flagelul secolului 20 nu era foametea provenită din sărăcie, aşa cum se credea până în urmă cu 2-3 decenii, ci cancerul care şi astăzi continuă să facă ravagii în multe ţări.

Este foarte bine să reţinem un aspect fundamental şi anume că atunci când apare, boala nu ţine seama că omul e cerşetor, că e miliardar, că e simplu funcţionar sau chiar şef de stat. Nu!

Boala vine şi-ţi rânjeşte sadic în faţă, ca şi când pentru ea nu contează cât de mare e contul din bancă sau influenţa individului în societate, indiferent cine ar fi el. Este la fel ca şi în privinţa timpului, indiferent cine eşti şi ce faci, timpul te taxează la fel. Aşa este şi în cazul apariţiei bolii în general. Mai ales când avem de-a face cu cancerul.

Are nivelul de dezvoltare al civilizaţiei de-a face cu proliferarea cancerului?

Haideţi să vedem ce anume provoacă acest dezechilibru care pune în pericol viaţa omului.

Se pare că în conformitate cu studiile realizate în ultimii ani, pe măsură ce ne dezvoltăm ca civilizaţie cerinţele cresc tot mai mult.

O primă cauză a apariţiei cancerului este reacţia noastră faţă de ceea ce ni se întâmplă la un moment dat, urmată de un stil de viaţă dezechilibrat din punct de vedere alimentar, iar o a doua cauză este lipsa de contact cu natura sau mai bine zis diminuarea contactului cu aceasta.

Se ştie că natura are foarte multe căi prin care ne poate ajuta să ne recăpătăm echilibrul energetic şi fizic. Şi să le luăm în ordine.

Prima cauză se referă la modul în care noi reacţionăm faţă de situaţiile de viaţă, indiferent care sunt acestea, dar mai ales în raport de cele care ne creează neplăceri.

Suntem fiinţe raţionale şi inteligente, dar în acelaşi timp avem şi o aură alcătuită din câteva corpuri subtile, dintre care cel mai important pentru sănătatea noastră este corpul astral, responsabil de manifestarea emoţiilor specifice speciei umane. Astfel atunci când ne întâlnim cu situaţii de viaţă neplăcute, cu provocări sau cu intenţii şi atitudini deliberat potrivnice nouă, avem de cele mai multe ori tendinţa de a reacţiona instinctiv, fără să luăm în calcul eventualele consecinţe. Asemenea situaţii dacă se repetă de-a lungul anilor, şi din multele observaţii la nivelul vieţii de familie se repetă sigur, duc la instalarea la nivelul corpului astral a unor deformări informaţionale care vor afecta starea emoţională a individului.

Terapeuţii care tratează cu bioenergie diferitele dezechilibre şi chiar mulţi clarvăzători susţin că în realitate cancerul apare ca semnal informaţional în aură, cu mulţi ani înainte de a se instala la nivelul corpului fizic.

Şi ca să înţelegeţi ce este cancerul şi cum acţionează el, să explicăm mecanismul propriu zis.

Cercetările efectuate în ultimii ani au pus în evidenţă o realitate incontestabilă şi anume că celule sănătoase sunt conectate la mitocondrii. Acestea sunt „fabricile de energie” ale corpului, fiind conectate la rândul lor prin dimensiunea microcosmică la nivelele cuantice de energie. Deci mitocondriile primesc energie din planurile subtile dimensionale.

Atâta timp cât omul ca fiinţă îşi menţine echilibrul mental-emoţional, celulele primesc energie de la mitocondrii. Dacă un individ uman ajunge în situaţia de a trăi ani de zile stresat de unele relaţii familiale, exterioare amicale sau profesionale, există riscul ca tensiunile mental-emoţionale să provoace la nivelul celulelor rupturi ale conexiunii lor cu mitocondriile.

Pentru că celulele trebuie să primească energie de undeva, în cazul în care legătura lor cu mitocondriile este ruptă, îşi trag energia din alimente.

Şi pentru a argumenta cu ceva concret, în 1931 Doctorul Otto Warburg, câştigător al Premiului Nobel spunea următoarele:

„Cancerul, mai presus de toate bolile, are nenumărate cauze secundare, dar există o singură cauză primară. Cauza primară a cancerului este înlocuirea respirației normale de oxigen a celulelor organismului prin respiraţie anaerobă”.

Deci în urmă cu 86 de ani acest doctor german afirma foarte clar despre cauza primară a apariţiei cancerului.

Celula normal îşi extrage energia din zaharurile provenite din alimentaţie, folosind oxigenul pentru oxidare ca proces normal.

Doctorul Otto a mai afirmat că apariţia cancerului se produce atunci când celula nu mai poate oxida ea însăşi zahărul, deci din cauza lipsei de oxigen.

Altfel spus celula normală, din aerobă devine anaerobă datorită lipsei oxigenului.

Ce provoacă o asemenea distorsiune a activităţii celulei şi deconectarea de la mitocondrii?

Lipsa oxigenului, evident şi dacă ne gândim că acest lucru are directă legătură cu starea omului, inlcusiv cu atitudinea sa faţă de o situaţie anume, putem înţelege că un asemenea dezechilibru este produs de către gândirea individului însuşi. De ce?

Dacă el trăieşte o stare neplăcută în plan emoţional, gândirea sa preia vibraţia stării şi o transmite la nivel fizic, astfel încât prin repetarea unui astfel de model energia gândirii sale se va imprima la nivel celular sub forma unui stoc de energie negativă. Respiraţia i se dereglează, căci se ştie că o persoană depresivă sau stresată are o respiraţie redusă, consecinţa fiind aceea că organismul nu va benefica de suficient oxigen. Dacă persoana respectivă aflată într-o asemenea situaţie, va continua să manifeste o atitudine de acest fel, din lipsa de suficient oxigen o parte a metabolismului celular va avea de suferit.

Cu alte cuvinte stresul emoţional, amplificat de gândirea depresivă, va afecta într-atât de mult corpul încât la un moment dat un anumit grup de celule – şi acestea se află în partea din corp cea mai vulnerabilă anatomic, iar asta se vede prin poziţia lui Saturn în tema natală – care nu mai primesc energie pentru nucleul lor de la mitocondrii devin anaerobe. Adică undeva în interiorul acelor celule există un segment auxiliar de program ADN care intră în funcţiune după ce celula nu mai are conexiune cu mitocondria.

Resursa energetică de care se va servi este zahărul provenit din alimente şi dacă o să observaţi în jurul vostru sau în anumite circumstanţe unde vă întâlniţi cu alte personae, cei care consumă multe dulciuri sunt predispuşi la diferite forme de cancer sau cel puţin la boli metabolice. Astfel se poate spune că şi cancerul poate fi încadrat în această categorie.

Odată ce grupul de celule s-a desprins de restul corpului, va continua prin specificul său anaerob, deci mediul lor lipsit de oxigen, să consume sau mai bine zis să fure practic elementele nutritive de la celulele sănătoase. Un asemenea fenomen la nivel celular constituie apariţia a ceea ce numim cancer.

Deci stresul emoţional este responsabil pentru aşa ceva şi dacă înţelegem să ne reechilibrăm emoţiile, putem face reversibil procesul de proliferare a cancerului şi chiar vindecarea lui printr-o credinţă ce ţine de emoţia legăturii cu Dumnezeu din noi înşine.

Dar despre asta şi despre diferitele emoţii care pot determina apariţia unei astfel de boli, în numărul viitor…

Articolul precedentRomânul s-a născut magician
Articolul următorVocea şi Evoluţia Spirituală
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile