Mesaje al Străbunilor
Întâlnirea cu cititorii. 9 Iunie 2018.
Timp estimat de citire: 3 minute

Spiritul vostru se schimbă, inclusiv la cei spirituali şi ca urmare vibraţia cea nouă se va răspândi progresiv de la voi către celelalte naţii ale lumii voastre, schimbând energia Liberului Arbitru la nivel individual dar şi la nivel colectiv.

Dacă aşa au intenţionat civilizaţiile ostile vouă, să se amestece, noi le-am respectat  alegerea. Şi nu am intervenit, pentru că ştim că în cele din urmă toată această situaţie se va termina aşa cum am proiectat-o noi. Pentru că în geneticul vostru, al speciei Om, am pus o codificare specială, la nivelul conexiunii dintre suflet şi spirit, care nu poate fi găsită de nicio altă civilizaţie, şi care, atunci când rezidurile genetice ale altor civilizaţii vor atinge în neamul vostru jumătate din procentul total genetic, va declanşa automat un program de curăţare. Deci se va derula de la sine. Reţineţi! De la sine, adică de la Sinele spiritual.

Ştiinţa noastră nu poate fi egalată de nicio altă civilizaţie din univers, şi o parte din ea am pus-o într-un segment genetic al vostru, ca urmaşi prin timp ai Celor Dintâi Buni, dar şi în anumite locuri ale meleagurilor unde voi trăiţi.

De ce ni se spune Cei Dintâi Buni?

Articolul precedentGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (VI)
Articolul următorSoarele şi ”uzina celulară” – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile