Andrei S. Grama
@ Cabinetul Cosmos

Carul simbolizează Sinele nostru spiritual care se străduiește să țină hățurile celor doi cai – mintea și sufletul, iar Forța, ne vorbește despre necesitatea de a ne face Sinele spiritual aliat.

După cartea de Tarot Îndrăgostiții urmează alte două spre prezentare, respectiv Carul și Forța. În ordinea alcătuirii sistemului de Tarot așa cum a fost acesta realizat în străvechime, conform informațiilor primite din cele 22 de lumi celeste, după Îndrăgostiții vine Carul. De ce? Dualitatea dar și aparenta unitate a cărții Îndrăgostiții este succedată de o despărțire a Întregului. Carul, ca energii și forme venite în plan terestru, prin intermediul primelor șase cărți, își începe acum drumul prin lume. Ca urmare, simbolistica adusă de Carul chiar asta înseamnă, fiind a 7-a carte.

Imaginea Carului din Tarot este cea a unui personaj care pornește prin lume. Personajul este personalitatea noastră, infuzată deja cu caracteristicile energiilor divine menite a fi purtate prin lume, în timp ce caii reprezintă perechile dualității primite de la precedenta carte Îndrăgostiții: mintea și sufletul, binele și răul, pozitivul și negativul, frumosul și urâtul, lumescul și spiritualul și așa mai departe.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Tainele Tarotului – Marele Preot și ÎndrăgostițiiTainele Tarotului – Eremitul și Roata Destinului >>
Acest articol face parte 6 din 13 seria Tainele Tarotului
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile