Dacă Totul este un Continuum, de ce există reîntrupări după reîntrupări, atât pe Pământ, cât și în multe alte lumi?

Timpul este o noțiune încă insuficient înțeleasă, chiar și la nivelul actualilor astrofizicieni. Cu toate că ei deja cercetează și au descoperit unele aspecte cuantice referitoare la cum funcționează timpul, persistă încă multe aspecte care dau multă bătaie de cap astrofizicienilor.

Și ca să dăm și un exemplu despre ce înseamnă confuzia despre timp și cum se manifestă el, ca să vedeți în ce fel este el înțeles atât greșit, cât și corect. De exemplu luăm un caz al cuiva care se poate întoarce în timp pentru a repara ceva în viața sa. Și să admitem că are și posibilitatea să facă asta. Întorcându-se în trecutul său, mulți din cei care ar analiza acest aspect ar fi convinși că într-adevăr persoana respectivă se întoarce în trecut. Dar veți vedea prin următorul raționament că lucrurile nu stau deloc așa. Și vă rog să urmăriți cu atenție explicațiile, pentru a nu face confuzii…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedent„Inima înțeleptului e în limbă și a nebunului în gură”
Articolul următorTipare, caracter și destin
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile