Geneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi
Muntele Kailash are distincția unică de a fi unul dintre cele mai apreciate locuri sfinte din lume. Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai. În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.
Timp estimat de citire: 3 minute

Titanii Dintâi s-au retras într-o dimensiune paralelă în Carpaţi, supraveghiind de acolo mersul lucrurilor. Aici în plan fizic au rămas la datorie doar Zamolxe cu cei 500.

În vremuri demult apuse pe Pământ au venit fiinţe celeste foarte evoluate, aşa cum citit până acum în acest serial. Mulţi dintre cei care studiază spiritualitatea, atât de la noi din România, cât şi din alte ţări, îşi fac o părere relativ greşită despre faptul că la nivelul unei civilizaţii foarte evoluate nu ar putea apare erori de evoluţie.

Ei bine, aşa s-a întâmplat cu Titanii Tineri, copiii Titanilor Dintâi. Aceştia au respectat Legea Liberului Arbitru, de non interferenţă în evoluţia propriei creaţii – specia Homo Sapiens – pentru a ne oferi nouă oamenilor posibilitatea unei creşteri şi evoluţii spirituale în ritmul natural. Titanii Tineri au văzut în specia Homo Sapiens o oportunitate de a o folosi în scopuri proprii.

Aici fac o paranteză şi trebuie să menţionez că o religie sau o credinţă impusă de cineva devine cu atât mai mare, cu cât închinătorii oferă energia lor acelei religii sau credinţe impuse. Şi explicaţia este simplă fiind bazată pe Legea Rezonanţei. Dacă şi ştiinţa a recunoscut că un obiect sau un individ observat îşi schimbă starea datorită celui care-l observă, rezultă că transpunând modelul la o scară largă chestiunea devine clară. Cu cât aduni mai multă energie, cu atât eşti mai venerat de către populaţie şi cu atât mai mult îţi întăreşti poziţia în societate. Aşa procedează de exemplu ayatollahii musulmani care îndeamnă foarte uşor masele de indivizi către fanatism.

Revenind la subiect, trebuie spus că datorită conflictului dintre Titanii Dintâi şi Titanii Tineri, două zone ale lumii au avut foarte mult de suferit de pe urma acestei confruntări care continuă de milenii întregi: Tibet şi Carpaţi.

Articolul precedentExtratereştrii luciferieni – II
Articolul următorMesaje de la Stră-Buni – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile