Foto credit: Mircea Dragos
Timp estimat de citire: 8 minute

Printre științele moderne și-a făcut loc în ultimele două decenii o disciplină esoterică pe care astăzi o cunoaștem sub denumirea de „citirea semnelor chipului”. Treptat aceasta devine tot mai apropiată de elementele psihologiei moderne, și pe acest considerent putem să ne facem o idee despre această veche știință, pe care maeștrii spirituali din vechime o cunoșteau.

În cele ce urmează veți citi un interviu cu Suada Agachi, specialist în tehnicile de citire a chipului. Sperăm că informațiile conținute în acest interviu vă vor aduce o serie de clarificări în acest sens. De asemenea, o puteți urmări pe pagina sa de Facebook.    


  • Salutări Suada, bine te-am găsit și îți mulțumim pentru interviu. Prima întrebare ar fi, cum ți-ai însușit această tehnică de citire a chipului uman?

Am pătruns în lumea fizionomiei începând cu vârsta de 18 ani atunci când am intrat în contact cu diverse persoane care studiau arta citirii chipului uman dar și prin foarte multă practică și studiu. Am început să în serios această preocupare în mod deosebit după o întâlnire cu un domn în vârstă care se ocupa la rândul său cu această tehnică. Încet încet mi-a insuflat pasiunea pentru această artă și m-a inițiat în Metafizica Chinezească, o cunoaștere milenară care se ocupă cu studiul Teoriei celor 5 Elemente. Mi-a arătat cum funcționează tehnica în sine și de atunci a început drumul meu în acest domeniu fascinant.

De-a lungul timpului, datorită interacțiunilor pe care le-am avut cu oamenii din jurul meu și mai ales cu alte persoane în vârstă care îi descifrau la nivel intuitiv pe ceilalți, la rândul meu am ajuns să cunosc în detaliu natura umană. Un alt element important a fost consultanța pe care am oferit-o de-a lungul timpului. Practica desfășurată mi-a oferit în nenumărate rânduri prilejul să verific veridicitatea informațiilor pe care le-am obținut din documente de specialitate, dintre care unele erau foarte vechi. Pot spune așadar că practica, analizele și cercetările pe care le-am desfășurat de-a lungul timpului m-au ajutat să descopăr noi corelații între trăsăturile faciale și comportamentul uman. În plus am studiat arta citirii chipului în cadrul mai multor instituții cum sunt cele din Malaezia și California dar și alte centre preocupate de tehnicile de citire a chipului. Cea mai mare parte din experiență am dobândit-o totuși prin propria muncă și prin cercetările pe care le fac zilnic deoarece sunt mereu în contact cu oameni și îmi face mare plăcere să-i cunosc și să mă apropii de ei.

Articolul precedentAvatarii și extensiile lor (II)
Articolul următorMĂSURĂTORI RADIESTEZICE – Channeling (II)
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Alina
Alina
1 an în urmă

E minunată Suada. Am omavut ocazia să o întâlnesc de mai multe ori la evenimentele sale. E un ocean infinit de cunoaștere și intelepciune! Nu ma mai satur sa o urmăresc