Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Reţeaua de Eliberare Spirituală se va desfăşura pe mai multe faze, despre care vom vorbi atunci când va fi momentul oportun pentru fiecare dintre ele.

Viaţa de zi cu zi îi face pe marea majoritate a oamenilor lumii să fie preocupaţi de cele necesare traiului zilnic. Sistemul prin slugile sale obediente a avut grijă ca cel puţin vreme de cel puţin 70 de ani omenirea să se afle într-o stare limitată a cunoaşterii.

Dezvoltarea tehnico-ştiinţifică a contribuit foarte mult la dezvoltarea societăţii planetare pe orizontală, adică în sensul de a acorda atenţie preponderent aspectelor vieţii lumeşti.

Societatea de consum s-a extins foarte mult şi la ora actuală practic mentalul uman este asaltat zilnic de sute de reclame.

Toate reclamele ţintesc centrul dorinţelor din talamus, astfel încât mintea să fie preocupată de existenţa acelor produse din reclame.

Cei care se folosesc de aceste tertipuri, slugile Illuminaţilor, cunosc faptul că o convingere sau o mentalitate, fie ele şi strâmbe sau incorecte, se formează prin repetiţie, ca de altfel orice alte reacţii faţă de multe alte lucruri din viaţa noastră.

Deci Illuminaţii ştiind asemenea chestiuni au pus la punct acest vast mecanism al mass-mediei, de la presa scrisă la televiziuni, dar şi prin intermediul marilor lanţuri de magazine din lume, patronate tot de oamenii lor.

N-o să vedeţi vreun cetăţean obişnuit, sau din clasa de mijloc sau un om de afaceri de nivel mediu că va ajunge vreodată să conducă un lanţ de hipermarketuri în lumea asta. De ce? Pentru că nu este destul de obedient, nu are suficienţi bani şi nu corespunde criteriilor de sclavie.

Se mizează pe faptul că odată introdus mecanismul repetitiv în reacţiile conştiente dar şi inconştiente, acestea la rândul lor se imprimă în genetic şi se transmit ereditar urmaşilor.  Şi cu cât ar fi mai mulţi oameni pe lumea asta, cu atât sporesc averile Iluminaţilor datorită faptului că societatea de consum se tot măreşte.

Procesul de creştere având o constantă progresivă, rezultă că la un moment dat în mentalul colectiv va persista o energie de un anumit tip, poate energia dorinţei, sau a lăcomiei de a avea, ori a dorinţei de parvenire şi aşa mai departe, chestiuni care pot altera destul de mult evoluţia civilizaţiei umane.

Deja dezvoltarea pe orizontală a atins un nivel foarte mare, complex şi plin de tot felul de provocări ce determină deseori reacţii din partea oamenilor care duc la exagerarea funcţiilor mentale – cum ar fi dependenţa de anumite produse.

Spre deosebire de perioada secolelor anterioare când spiritualitatea cunoscuse o înflorire prin intermediul filozofilor, ezoteriştilor şi alchimiştilor care se străduiau să pătrundă tainele energiei şi ale vieţii, astăzi componenta spirituală pe care o vom considera dezvoltarea pe verticală a rămas în urmă.

Dacă o să vă uitaţi peste tot în lume, în orice ţară, în orice oraş al lumii, mai întâi societatea s-a dezvoltat pe orizontală prin construirea de cartiere, străzi, locuri publice de distracţii, magazine, cafenele şi aşa mai departe, nivelul clădirilor – cu excepţia Statelor Unite – fiind destul de redus ca înălţime.

La americani această tendinţă de a construi clădiri înalte exista încă din primele două decenii ale secolului trecut. Acest exemplu a fost apoi preluat de multe alte ţări, unde s-au construit de-a lungul anilor clădiri de tip zgârie-nori, ceea ce arată că în interiorul societăţii umane, la nivelul grupurilor de indivizi, indiferent că este vorba de oameni de afaceri sau grupuri spirituale, se manifestă tendinţele de ridicare pe verticală, adică de abordare a laturii spirituale cu toate componentele sale.

Înălţimea clădirilor şi mai ales aspectul lor din ce în ce mai modern de la un deceniu la altul, demonstrează că la nivelul mentalului colectiv a început să se manifeste un interes accentuat pentru partea spirituală a existenţei, iar această tendinţă include intenţia de a căuta civilizaţiile extraterestre şi contactul cu ele, lumile paralele şi dezvăluirea vechilor mistere pe care Sistemul în mod sistematic, pentru a face un mic joc de cuvinte, le-a ascuns şi denigrat cu ajutorul mass-mediei.

Aceste tendinţe apărute şi manifestate în multe ţări ale lumii au fost impulsionate şi de către maeştrii Shamballei, care se află în diferite zone ale acestei lumi paralele, unde există sacerdoţi zamolxieni, druizi şi înţelepţi care lucrează cu diferite energii subtile. Dar în acelaşi timp astfel de impulsuri au fost trimise şi de la nivele dimensionale înalte, de către arcturieni, pleiadeeni, lirani şi vegani, pentru a realiza conexiunile în interiorul mentalului colectiv uman între energiile umane emise şi cele trimise în omenire, aşa cum am spus, de către civilizaţiile de lângă noi care ne ajută.

Aceste energii trimise de către civilizaţiile care ne ajută au fost detectate într-o anumită măsură de către slugile Illuminaţilor, şi consecinţa a fost aceea că în ultimii 3-4 ani au folosit dispozitivele de tip HAARP pentru a perturba energiile benefice trimise în mentalul colectiv.

Datorită unor asemenea interferenţe care tulbură dezvoltarea spiritualităţii la nivel planetar, s-a decis de către Consiliul Galactic – pentru că şi Pământul, şi civilizaţia umană sunt totuşi elemente care au importanţă – dezvoltarea unei reţele de Lucrători în Lumină care, indiferent în ce zonă a lumii se află, să formeze fiecare un pol de energii spirituale benefice. Altfel spus să structureze mici grupuri, mici comunităţi de oameni spirituali care să dezvolte reţele spirituale.

La noi în România acest proiect spiritual poartă denumirea de Reţeaua de Eliberare Spirituală şi iniţiativa se va desfăşura pe mai multe faze, despre care vom vorbi atunci când va fi momentul oportun pentru fiecare dintre ele.

Reţeaua planetară de eliberare spirituală va avea o dublură

Reţeaua planetară de eliberare spirituală va avea o dublură – o reţea paralelă de tuneluri şi trasee energetice, pe care Confederaţia Galactică prin echipajele sale le prelucrează periodic pentru a înlocui vechea grilă energo-informaţională-spirituală a Pământului, care corespundea nivelelor de conştiinţă 3D şi 4D cu o nouă grilă, prin rearanjarea acestor trasee, care să corespundă nivelului de conştiinţă 5D. Iar la noi în România acest fragment de grilă traversează Sfinxul, Sarmisegetuza şi Ceahlăul, dar şi alte puncte la fel de importante.

Ca urmare tot ce se va întâmpla în următorii 2-3 ani va ridica Reţeaua de Eliberare Spirituală pentru a forma un pol de putere energetică şi socială în România care va transforma treptat actuala societate într-una nouă cu totul diferită de cea de dinainte.

Articolul precedentIerarhiile celeste
Articolul următorOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IV
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile