Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

La noi în România acest proiect spiritual poartă denumirea de Reţeaua de Eliberare Spirituală şi iniţiativa se va desfăşura pe mai multe faze, despre care vom vorbi atunci când va fi momentul oportun pentru fiecare dintre ele.

Viaţa de zi cu zi îi face pe marea majoritate a oamenilor lumii să fie preocupaţi de cele necesare traiului zilnic. Sistemul prin slugile sale obediente a avut grijă ca cel puţin vreme de cel puţin 70 de ani omenirea să se afle într-o stare limitată a cunoaşterii.

Dezvoltarea tehnico-ştiinţifică a contribuit foarte mult la dezvoltarea societăţii planetare pe orizontală, adică în sensul de a acorda atenţie preponderent aspectelor vieţii lumeşti.

Societatea de consum s-a extins foarte mult şi la ora actuală practic mentalul uman este asaltat zilnic de sute de reclame.

Toate ţintesc centrul dorinţelor din talamus, astfel încât mintea să fie preocupată de existenţa acelor produse din reclame.

Cei care se folosesc de aceste tertipuri, slugile Illuminaţilor, cunosc faptul că o convingere sau o mentalitate, fie ele şi strâmbe sau incorecte, se formează prin repetiţie, ca de altfel orice alte reacţii faţă de multe alte lucruri din viaţa noastră.

Deci Illuminaţii ştiind asemenea chestiuni au pus la punct acest vast mecanism al mass-mediei, de la presa scrisă la televiziuni, dar şi prin intermediul marilor lanţuri de magazine din lume, patronate tot de oamenii Illuminaţilor.

N-o să vedeţi vreun cetăţean obişnuit, sau din clasa de mijloc sau un om de afaceri de nivel mediu că va ajunge vreodată să conducă un lanţ de hipermarketuri în lumea asta.

De ce?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – IReţeaua de Eliberare Spirituală – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?