Misterele Crucii Ankh
Oscilator Electric marca Tesla și Crucea Egipteană.

Mai aflăm o cheie cu care deschidem un alt mister – cum au fost construite piramidele!

Câmpul protector generat de forma Crucii Ankh oferă posibilitatea de a ne proteja nu doar aura, ci şi nivelele corpurilor astral, mental şi eteric de orice atacuri energetice premeditate sau involuntare, cauzate de atitudinile necorespunzătoare ale altora din jurul nostru.

În altă ordine de idei chiar forma Crucii Ankh aminteşte foarte subtil de forma fiinţei umane, ceea ce înseamnă că putem asocia simbolul Crucii Vieţii cu aspectul corpului omenesc.

Principiul Creator al Voinţei fiind în cap – echivalentul cercului Crucii Ankh, braţele acesteia echivalând cu mâinile omului întinse lateral, iar braţul care coboară din zona cercului este trunchiul care se completează cu picioarele.

Astfel chiar putem vorbi despre faptul că întregul simbolism şi mister al vieţii, prin analogie cu fiinţa umană, este cuprins într-un singur simbol.

În tradiţia esoterică această Cruce Ankh este considerată cheia misterelor ezoterice ce derivă din gemoetria sacră divină.

Cine se va uita cu atenţie la orice pictură sau reprezentare a faraonilor egipteni, îi va vedea ţinând în mână o cruce Ankh, toţi, fără excepţie.

Unul dintre misterele Crucii Ankh este acela că serveşte şi de conductor bioelectric şi biomagnetic, încărcându-se cu energiile subtile pe care le atrage din Câmpul Energetic Universal şi le dirijează apoi în aură şi în corp, menţinându-le în echilibru.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Misterele Crucii Ankh – IMisterele Crucii Ankh – III >>

1 COMENTARIU

 1. Egiptenii erau vrajitori!

  Crucea oricum reprezinta omul, (inclusiv) cea crestina!

  Hristos e noul Adam si s-a identificat cu crucea pe care a sfintit-o cu scump sangele Sau si a sfintit si lumea si pe om.

  Adam cand a fost facut de Dumnezeu, Dumnezeu a luat pamant din cele patru colturi ale pamantului.

  Cuvantul Adam este compus din 4 litere care sunt corespunzatoare punctelor cardinale in limba greaca. ADAM inseamna prin excelenta pamant!…

  Crucea este un simbol tainic!

  Prefer crucea crestina si simbolistica crestina a ei in locul celei vrajitoresti egiptene!

  Meer Lyn probabil vine de la vrajitorul Merlin! Asta inseamna ca dumneata esti un vrajitor! Puteam spune asta si dupa subiectele care exista pe site.

  Vrajitorii nu vor mostenii Imparatia lui Dumnezeu! (daca nu se pocaiesc)

  In Scriptura scrie: „Pe vrajitor sa nu-l lasi sa traiasca!” (atat este de rau acest lucru)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?