Biden Trump
Vom vedea două mari părți ale omenirii, care se vor desprinde și vor avea manifestări și evoluții cu totul diferite.
Timp estimat de citire: 5 minute

Gruparea care-l susține pe Biden folosește oglinzi vechi, care deformează realitatea și adevărul, în timp ce echipa lui Trump folosește oglinzi care reflectă corect adevărul.

După atâta agitație planetară, în care linia temporală a trecutului s-a amestecat atât de mult cu cea a viitorului, încep să se întrevadă unele aspecte la orizont.

Chiar dacă „locatarul” vremelnic de la Casa Albă pretinde că s-a instalat acolo, în ciuda sutelor de dovezi de fraudare a alegerilor din Statele Unite, lucrurile nu mai stau așa cum le prezintă mass-media aservită elitei întunecate. Ca un mic detaliu, ați observat că din data de 11 noiembrie 2020, de când a fost sărbătorită în Marea Britanie ziua armistițiului din Primul Război Mondial, nu a mai văzut-o nimeni în mod public pe relicva aceea în afara Palatului Buckingham? Ne întrebăm oare de ce…? Ce știe bătrâna fosilă reptiliancă și noi nu, de se ascunde de atâta vreme? Să fi fost arestată de către QAnon odată cu celelalte personaje importante din Europa și de peste ocean, care au fost înlocuite cu clone care îndeplinesc un plan anume? Foarte posibil!

Dar ce vreau să vă explic aici este o paradigmă dublă, care a pus în dificultate înțelegerea tuturor. Pe de-o parte este vechea linie temporală, care funcționează prin investirea lui Joe Biden la Casa Albă, linie temporală alimentată de toți susținătorii Partidului Democrat. Pe de cealaltă parte este masa susținătorilor lui Trump, care vor schimbarea și o linie temporală nouă, în care oculta să nu mai existe. Și pentru cei sceptici dintre cititori, care nu ar crede că politica ar avea vreo legătură cu liniile temporale, v-ați gândit că în realitate, ceea ce vrea și manifestă o mare masă de oameni determină în câmpul spațio-temporal un anumit efect? Iar acest efect se răsfrânge în cascadă asupra unei bune părți a omenirii.

Ca urmare, linia temporală veche, cea care-l reprezintă pe Biden și gruparea democraților, vrea să perpetueze aceleași vechi obiceiuri de a relaționa politic, economic și financiar cu restul lumii. În timp ce linia temporală nouă, adusă societății americane de către Trump și echipa sa prin dezvăluirile făcute, aduce cu ea o nouă viziune asupra lumii și a lucrurilor. Cum s-ar spune, gruparea care-l susține pe Biden folosește oglinzi vechi, care deformează realitatea și adevărul, în timp ce echipa lui Trump folosește oglinzi care reflectă corect adevărul. De aceea democrații au fost atât de disperați să câștige cu orice preț! În spatele grupării democrate elitiste se află următorul nivel al ocultei, format din reptilieni care sunt conectați prin fire energetice astrale de corpurile unor congresmeni și politicieni democrați cu greutate, care dețin funcții și poziții cheie în Statele Unite.

Ce sunt aceste oglinzi vechi și oglinzi noi?

Sunt în realitate modalitățile prin care la nivel de mentalitate lumea vede lucrurile așa cum preferă, în funcție de lentila conștiinței. Democrații sunt mânați de curentul progresist care vrea instaurarea haosului în lume, prin tot felul de așa zise libertăți noi, impuse societății. Căci la drept vorbind, chiar și categoriile umane deviante au drepturi, și progresiștii din politica americană susțin că și aceștia au aceleași drepturi ca toată lumea. La rândul lor, republicanii sunt conservatori și țin la păstrarea valorilor normale ale societății, cum ar fi de exemplu familia formată din părinți de ambele genuri și copiii lor. De aici, din această confruntare pe toate fronturile la nivel ideologic, rezultă o asemenea frământare tumultuoasă la nivelul întregii Americi și se extinde mai departe în lume.

Oglinzile prezentate și generate de aceste stări de lucruri, deocamdată încă sincrone (deși paralele), reflectă atât iluzia perpetuată la nivel de societate de către elita democraților, cât și adevărul adus la lumină de către echipa lui Trump. Și dintr-o asemenea perspectivă, este foarte important să gândim în felul următor. Chiar dacă într-un mod “oficial” Joe Biden a fost investit la Casa Albă, acest lucru este o iluzie. Există o înregistrare de la momentul așa zisei depuneri a jurământului ca președinte. Din lateral, după cum vedeți în fotografii, lângă Biden se văd două persoane, una îmbrăcată în alb, cealaltă în roz. Când unghiul camerei se schimbă, imaginea fiind preluată de-o altă camera de filmare, lângă Biden nu se mai văd cele două tinere în alb și roz. Acest lucru confirmă, pentru cine mai avea dubii apropos de evenimentele din 11 septembrie 2001, că oculta lucrează pe față cu fake-uri! De aceea ceea ce democrații lui Biden au prezentat publicului nu este altceva decât o iluzie care s-a încercat a fi vândută și băgată pe gâtul opiniei publice cât mai mult! Dar pentru cine are spirit de observație, iluzia e percepută imediat.

Adevărul adus de către echipa lui Trump a oferit opiniei publice, nu doar în Statele Unite, ci și în lume, noutăți legate de lucruri ascunse – pedofilie, satanism, trafic de copii, corupție între vedetele de la Hollywood și mulți politicieni, și multe alte ticăloșii despre care lumea nu avea habar. Vezi scandalul adrenochromului. Deci a adus o reflectare a adevărului care fusese ascuns atâtea decenii, și asemenea informații au fost crezute de zeci de milioane de americani, dacă au fost 75 de milioane de americani care l-au votat pe Trump.

Practic, ne referim la faptul că pe partea energiilor karmice, Statele Unite, și ca loc în spațiu și timp, și ca energie emisă și proiectată de către americanii de rând, s-a scindat deja în două curente. Cel vechi care vrea să-și propage pe mai departe agenda de sclavizare a lumii prin intermediul tehnologiei, și cel nou, care vrea să propulseze lumea către un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere, tot prin intermediul tehnologiei care ne poate fi de un folos inimaginabil. Și de aici, se desprinde o idee pe care toată lumea o poate înțelege foarte simplu și ușor.

Partea din omenire, care pornește de la americani către restul lumii, inclusiv la nivel de politică și finanțe, va cauza în restul lumii într-o parte a ei ecouri la care alte segmente de omenire, din alte țări și de pe alte continente, va răspunde în același fel. De asemenea, cealaltă parte de omenire care a văzut, înțeles și acceptat adevărul, va cauza în restul lumii în națiunile și țările care au rezonat cu adevărurile expuse de echipa lui Trump un efect similar.

Vom vedea două mari părți ale omenirii, care se vor desprinde și vor avea manifestări și evoluții cu totul diferite, în timp ce evoluează în direcții complet opuse din toate punctele de vedere. Una va rămâne în iluziile 3D-ului, pe când cealaltă care a înțeles adevărul reflectat de oglinzile adevărului se va îndrepta către nivelul 5D. Și chiar dacă deocamdată peste tot în lume aceste două mari părți de omenire sunt atât de amestecate între ele, la toate nivelele, în următorul deceniu veți vedea cum se desprind tot mai mult una de cealaltă. Iar cei care au înțeles adevărul și se vor îndrepta către 5D sunt cei care vor duce la apariția celei de-a 6-a rase umane, conform străvechilor profeții. 

Articolul precedentFrica de moarte
Articolul următorAstrologie – Drumul Vieții și Neptun (XI)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
ciclop
ciclop
1 an în urmă

da, cand presedintele SUA in functie , donald trump, striga : hotii ,hotii insemna ca stie el ce stie : data trecuta cand “m-am ales eu ” a fost bine, am fost mai iuti de mana noi , acum cand nu “m-am ales eu ” au fost mai iuti de mana ei, ghinion, au furat mai mult ca noi, ghinion , a invatat sa spuna asta de la “pretinul” roman – presedintele navetist – vorba cantecului : cine dracu a mai vazut, iepure vara cosind, iepuroaica adunand , puii dupa ea grebland , presedinte”navetand” .
Adevarul ca a fost aratata adevarat fata a democratiei americane : “un mare caca – maca” : doua grupuri de interese care se sfasie pentru ” ciolanul puterii” si ajunge la el cel care fura mai mult , dupa spusele fostului presedinte donald trump , cel care se falea cu cea pe care a cumparat-o el din targ si a facut-o ” prima doamna ” .
Am interpretat liber spusele fostului presedinte american cand era inca in functie si care a trimis hoardele dezlantuite impotriva propriului for legislativ .

Poenaru Razvan Justin
Poenaru Razvan Justin
1 an în urmă
Răspunde  ciclop

Vorbe izvorâte din prepuțul unei gândirii rudimentare. Mare este Grădina Domnului și mulți iau sărit gardul..

ciclop
ciclop
1 an în urmă

daca judecam drept si trump poate fi considerat intrun fel pedofil, muierea lui , pe care a cumparat-o de la “targul lor de fete “, este mai tanara decat el cu circa 50 de ani, ii putea fi tata sau chiar bunic !!!

Gică
Gică
1 an în urmă
Răspunde  ciclop

ce dovezi ai?

Poenaru Razvan Justin
Poenaru Razvan Justin
1 an în urmă
Răspunde  Gică

Care dovezi.. face parte din grupul atotștiutorilor de facebook.. Nu trebuie sa ceri asa ceva, n-ai cui..

Poenaru Razvan Justin
Poenaru Razvan Justin
1 an în urmă
Răspunde  ciclop

gândirea ta este direct proporțională cu inteligența ta.. adică, extrem de rudimentară.

Poenaru Razvan Justin
Poenaru Razvan Justin
1 an în urmă
Răspunde  ciclop

Ai o gândire direct proporțională cu propria-ți inteligență, adică extrem de rudimentară

Poenaru Razvan Justin
Poenaru Razvan Justin
1 an în urmă

extraordinar articolul, foarte bun rezumatul cu privire la evenimentele petrecute în sua.
să sperăm ca toți vom reuși să înțelegem și să avem puterea de a acționa în consecință.
Felicitări, domnul Coenel