Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.

Cei care gestionează OZN-urile pământene au luat în calcul o posibilă ciocnire armată în atmosfera terestră cu OZN-urile civilizaţiilor benefice.

Tehnologia pe care guvernul secret american din umbră o are la dispoziţie este realizată clar pentru scopuri ascunse. Căci aşa cum am mai spus în episoadele anterioare, dacă o asemenea tehnologie era destinată explorărilor cosmice, s-ar fi făcut anunţul în acest sens cu surle şi trâmbiţe, ca o prodigioasă victorie a americanilor în faţa ruşilor şi chinezilor.

Prototipurile de avioane-OZN hipersonice, ce ating viteze de 25.000 de kilometri pe oră, putând ajunge oriunde pe Pământ într-o oră sau două, se pare că sunt cibernetizate. Altfel spus nu au pilot la bord, căci ar fi ceva extrem de greu ca un pilot oricât de bun ar fi el să reziste la o asemenea presiune gravitaţională de 20 Mach.

Studiile de specialitate demonstrează că organismul unui pilot militar poate rezista doar 10 secunde la viteza de 20 Mach, adică la 24.500 de kilometri pe oră. Şi atunci ne dăm seama din aceste deducţii ştiinţifice şi logice că aceste OZN-uri pământene hipersonice sunt dirijate de la distanţă, fie prin intermediul sateliţilor, fie coordonate cibernetic de la o bază militară anume. Ceea ce din punct de vedere strategic este o chestiune foarte avantajoasă, deoarece se elimină din start eventualitatea pierderilor de vieţi omeneşti, fie pe parcursul zborului, fie în cazul unui posibil conflict global.

Dar mergem mai departe cu această chestiune intrigantă! Şi spunem că este foarte posibil ca oculta mondială să fie cea care gestionează asemenea teste, şi că este foarte posibil ca războaiele viitorului – dacă vor fi asemenea evenimente – să fie purtate doar cu asemenea OZN-uri hipersonice ce pot fi trimise în maxim 2 ore oriunde pe Pământ.

Un posibil conflict ar fi cu OZN-urile altor civilizaţii care s-a implica în fenomenul de trezire spirituală a omenirii. Pentru că oculta Illuminati vede că în ultimii ani au loc treziri spirituale în multe locuri de pe glob, în naţiunile respective ridicându-se grupuri ce militează împotriva Sistemului impus de Illuminati tot mai mult, cei care gestionează OZN-urile pământene au luat în calcul o posibilă ciocnire armată în atmosfera terestră cu OZN-urile civilizaţiilor benefice.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

   
Articolul precedentSociopaţii
Articolul următorTinereţea, sănătatea şi pH-ul
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile