Precum în cer, aşa şi pe Pământ…
© CC BY 2.0 / Bablu Miah / Flickr
Timp estimat de citire: 5 minute

Anagrama cuvântului CERN este NECR de la Necromant, şi dacă spunem CERN LAB adică laboratoarele CERN, prin anagramă avem NECR(O)BAL, adică Necromantul Bal sau Baal, un alt nume al celui întunecat pomenit în diferite legende ale lumii.

Situaţia planetară la ora actuală tinde să crească uşor şi sigur în favoarea luminii infuzate din dimensiunile superioare de către civilizaţiile galactice dimensionale.

Cu toate acestea aşa cum mai spuneam şi în alte editoriale, rezolvarea lucrurilor la nivelul civilizaţiei planetare nu sunt chiar atât de facil de rezolvat pe cât se discută în diferite foruri oficiale şi neoficiale, esoterice dar şi ştiinţifice, mai ales că sunt numeroase aspecte care trebuie luate în considerare.

Se spunea în urmă cu aproximativ 1 an de zile despre clica aceasta a Illuminaţilor – aceasta deja fiind scindată la nivel de grupări,  multe dintre acestea deja au acceptat lumina şi pacea – că la vârful său au rămas nucleele dure ale celor care au dirijat decenii la rând controlul omenirii prin diferite mijloace şi instrumente.

Aceste creaturi aflate în vârful piramidei alcătuită din întunecaţi, deşi li s-a transmis de către delegaţiile civilizaţiilor galactice să renunţe la atitudinea lor de control asupra omenirii, nu au acceptat şi continuă să-şi facă jocul murdar împotriva omenirii.

Este necesar să vă avertizăm asupra unui aspect care a început să se manifeste în multe zone din lume începând cu luna iulie a acestui an – 2016, şi anume că în faţa valului de trezire spirituală care se ridică încet dar sigur, reptilienii din vârful piramidei Illuminaţilor au trecut la o ofensivă josnică.

Au început să-i vâneze pe Lucrătorii în Lumină care au ieşit în evidenţă prin activitatea lor de răspândire a informaţiei reale, prin care se dezvăluie planul de dominare a lumii de către reptilienii Illuminaţilor.

Deja mulţi Lucrători în Lumină au fost atacaţi energetic pe plan subtil prin asemenea manevre, folosind şi dispozitive de tip scalar cum sunt cele ale reţelelor HAARP, dar şi agenţi pregătiţi special în diverse tehnici de atacuri psi, de magie neagră sau de influenţare de la distanţă.

Un exemplu în acest sens este David Icke care are o protecţie spirituală foarte bună, dar pentru că nu îl pot ţinti direct, îi boicotează unele turnee cum este cel din România, unde deşi sunt zeci de mii de oameni care au auzit de el şi cunosc despre el de pe internet – site-uri şi documentare video, precum şi din cărţile traduse şi la noi – totuşi turneul în România din noiembrie anul acesta a fost anulat pentru că nu s-au cumpărat suficiente bilete. Acest turneu al lui David Icke s-a amânat pentru primăvara anului următor.

Dincolo de asemenea sincope temporare, este foarte important să înţelegem natura situaţiei în care ne aflăm. Titlul editorialului evocă necesara simetrie a lucrurilor, deşi din cauza reptilienilor aflaţi în vârful piramidei Illuminaţilor o asemenea simetrie încă nu se poate manifesta de-o manieră mai largă în lume.

Deocamdată acţiunile şi iniţiativele celor spirituali indiferent de nivelul lor de evoluţie, ca Lucrători în Lumină, sunt multe din ele izolate, nu au o direcţie comună către unificarea forţelor într-un front comun pentru a combate influenţele negative ce se abat asupra societăţii în general.

Totuşi vremea jumătăţilor de măsură din partea celor spirituali a trecut, şi chiar dacă deja unii dintre ai noştri au fost victime sigure ale atacurilor psi din partea întunecaţilor, cum a fost şi cazul unor redactori de-ai noştri, nu e cazul să ne mai facem probleme, deoarece suntem ajutaţi cu tot ce avem nevoie în conflictul acesta cu ultimele elemente degenerate existente pe Pământ.

Problema care se pune este că nucleele dure care au rămas folosesc deja frecvenţe subliminale pentru inducerea în plan subtil, în privinţa Lucrătorilor în Lumină, a unor stări amplificate sub forma deceselor, blocajelor financiare, materiale, relaţionale sau de altă natură.

Personal am avut o bănuială care mi s-a confirmat în cazul colegei noastre plecate către dimensiuni mai înalte – Cecilia David, că a fost ţinta întunecaţilor şi partea proastă a fost că Cici fiind şi cu boala ei în cârcă aşa cum ştiţi din multe dintre articolele sale, s-a aflat în noaptea nefericitului eveniment singură şi fără protecţie energetică proprie suficientă. Şi întunecaţii atât aşteaptă, să vadă ici-colo Lucrători în Lumină cu bariera energetică la cotă joasă că se şi grăbesc să atace.

Desigur  acesta nu e un caz singular, mai sunt în multe locuri din lume asemenea tentative. Este foarte important să ştiţi că în acest deceniu se dă o decisivă luptă în plan subtil între întunecaţi şi cei ce servesc Lumina şi Iubirea, iar această bătălie nu se duce numai pe Pământ.

Mai există câteva locaţii în afara planetei unde rămăşiţe de grupări reptiliene se încăpăţânează, la fel ca şi pe Pământ, să nu înţeleagă faptul că oricum au pierdut. Nu au cum să câştige o asemenea bătălie deoarece în primul rând sunt depăşiţi numeric, deşi ei încă pot manevra imense cantităţi de energie a fricii a oamenilor emanată în multe regiuni ale lumii datorită conflictelor armate, a demonstraţiilor pentru pace împotriva Sistemului care sunt reprimate, a grijii faţă de ziua de mâine din perspectiva nivelului de trai oriunde în lume care se bazează pe bani etc.

Faptul că civilizaţiile galactice dimensionale care au intervenit, au închis portalurile prin care reptilienii puteau să călătorească în timp în trecut şi viitor, şi le-au restricţionat reptilienilor de pe Pământ astfel accesul la asemenea posibilităţi, a dus la acţiunea disperată a acestora să pompeze cel puţin 10 miliarde de dolari, în spatele pretextului de căutare la CERN a bosonului Higgs stând în realitate disperata intenţie a reptilienilor de a produce o fisură dimensională pe unde să poată fugi de pe Pământ. Au mai fost pompate apoi alte câteva miliarde de dolari în reparaţia şi întreţinerea acceleratorului de particule. Deci în loc să fie alocaţi bani pentru eradicarea sărăciei în multe zone din lume sunt aruncaţi bani cu nemiluita de către întunecaţi, în tentativa lor dementă şi disperată de a fugi dar în acelaşi timp şi de a provoca în continuare daune imense ecosistemului.

Spunem asta deoarece de acolo de la CERN din Elveţia se pot propaga distorsiuni foarte mari ale câmpului magnetic al Pământului cu efecte vizibile asupra climei şi poziţiei planetei în spaţiu. Căci dacă Pământul devine şi mai magnetic, atunci în relaţia cu Soarele s-ar putea mişca nedorit de pe orbită mai aproape de Soare, întocmai cum doi magneţi se atrag. Iar asta, dacă doar cu un grad s-ar deplasa planeta de pe orbită, ar putea provoca daune ireparabile ecosistemului şi civilizaţiei. Iar CERN, deşi este abrevierea numelui acceleratorului, în limba rusă înseamnă Negru, şi cine e negru în mitologia lumii? Doar cel care întruchipează răul, întunericul…

Anagrama cuvântului CERN este NECR de la Necromant, şi dacă spunem CERN LAB adică laboratoarele CERN, prin anagramă avem NECR(O)BAL, adică Necromantul Bal sau Baal, un alt nume al celui întunecat pomenit în diferite legende ale lumii.

În realitate vorbim despre faptul că întunecaţii reptilieni sunt disperaţi într-o ultimă încercare a lor, în deceniul acesta, de a aduce întunericul pe Pământ pentru a crea din nou dezordine în galaxie. Doar că nu au ţinut seama de ceea ce a spus Iisus: „… precum în cer, aşa şi pe Pământ…”.

Întunecaţii au pierdut războiul în ceruri… Să avem răbdare şi să fim uniţi pentru a nu le permite să-l câştige pe Pământ!

Articolul precedent„Precum în cer… aşa şi pe Pământ…” – III
Articolul următorTimpul, vârsta și Ascensiunea – A Doua Naștere
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile