Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna

Spiritele numite Avatari sunt cele care primesc misiuni de coordonare a conglomeratelor de civilizații, chiar dacă acestea nu interacționează direct între ele.

Societatea noastră modernă a preluat din mitologiile ancestrale o serie de aspecte, sub forma unor personaje legendare, pentru a le readuce în prezent sub forma unor arhetipuri incluse în mod incognito chiar în interiorul civilizației umane.

Transferul de conștiință dintr-un corp în altul, așa cum ne-a fost prezentat cu ani în urmă de regizorul James Cameron în faimosul film „Avatar”, nu mai reprezintă azi o idee excentrică sau un SF. Și asta pentru că teoretic cercetătorii au admis ceea ce Știința Spirituală știa de mii de ani, și anume că mutarea sau transferul unei conștiințe dintr-un trup în altul este posibilă. Dacă în „Avatar” pământenii ajunși pe planeta Pandora își transferau conștiința din corpul lor uman într-unele autohtone cu ajutorul tehnologiei, la finalul filmului vedem că băștinașii planetei puteau realiza și ei acest proces, dar cu ajutorul spiritelor ancestrale și a Mamei Natură care acolo avea numele de Eywa, un fel de Mama Geea de pe altă planetă.

Ce este o extensie a unui Avatar? O asemenea expresie și explicație nu veți regăsi în cărțile ultimului deceniu, deoarece este o realitate destul de nouă la scara epocii noastre. Și să explicăm de ce are loc acest fenomen, care poate fi similar celei de-a doua veniri a lui Cristos.

În economia unui sistem planetar, în care fiecare planetă este un Logos împreună cu Soarele – Logosul Central, și fiecare planetă are lumile ei pe diferite planuri dimensionale, este evident că spiritele numite Avatari sunt cele care primesc misiuni de coordonare a acestor conglomerate de civilizații, chiar dacă acestea nu interacționează direct între ele. În cazul civilizației Pământului, ne aflăm acum într-o etapă în care tehnologia fără conștiință a luat un avânt prea mare, omenirea riscând să fie acaparată mental de digitalizarea aceasta care vine peste noi ca un tsunami: rețele 5G de telecomunicații, internetul care se dezvoltă vertiginos de la an la an, dependența de telefoane etc. Ori o minte hiperdezvoltată în dauna dezvoltării sufletului poate duce inevitabil la o formă de degenerare a speciei umane. Atlanții au plătit un preț datorită exagerării dorințelor, pe partea emoțională. Noi riscăm să plătim un preț pentru dezvoltarea exagerată a intelectului. Așa au pățit Micii Cenușii.

Astfel că aceste spirite foarte evoluate au decis să-și creeze din propriul spirit, în urma unor decizii luate împreună cu Ierarhia Luminii din sistemul solar, niște modele cuantice holografice, care să aibă consistență energo-informațională și care să fie plasate în structurile aurice ale anumitor persoane din lumea noastră, care pot corespunde unor asemenea cerințe. Alegerea unor asemenea persoane nu se face la întâmplare, în Consiliul Ierarhiei Luminii, pentru că indivizii sunt aleși conform nivelului lor de evoluție, și trebuie să fie cel puțin spirite mature, mai ales că unele sunt spirite bătrâne. Și dintre acestea se face o selecție riguroasă în privința lor, deoarece sunt și spirite bătrâne care, prin Karma lor acumulată de-a lungul vieților, sunt atrase și cad în capcana dorinței de bogăție materială sau de faimă doar pentru sine.

Deci sunt alese doar acele spirite mature și bătrâne care au conștiința foarte bine ancorată în partea spirituală, și care prin atitudinea lor dovedesc de-a lungul vieții un echilibru și o perseverență necesare manifestării energiei Avatarului care se conectează la structura lor prin extensia creată. Și de obicei Avatarii se conectează la structura acelui individ prin intermediul acelei chakre care s-a dezvoltat cel mai mult de-a lungul ultimelor 12 existențe la persoana respectivă – chakra inimii.

Următorul episodAvatarii și extensiile lor (II) >>

2 COMENTARII

  1. Bună ziua oameni minunați!

    Felivitari pentru munca deosebita depusă pentru această revista de top, plina cu articole fabuloase, cu subiecte utile, clarificatoare, inspiraționale, educaționale și motivationale.
    Doresc si eu o invitație pentru a ma abona anual la revista Cosmos, inclusiv online.
    Inteleg ca am nevoie să completez datele cererii cu un cod ce reprezinta invitația..
    Vă mulțumesc frumos!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?