Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna
Timp estimat de citire: 2 minute

Spiritele numite Avatari sunt cele care primesc misiuni de coordonare a conglomeratelor de civilizații, chiar dacă acestea nu interacționează direct între ele.

Societatea noastră modernă a preluat din mitologiile ancestrale o serie de aspecte, sub forma unor personaje legendare, pentru a le readuce în prezent sub forma unor arhetipuri incluse în mod incognito chiar în interiorul civilizației umane.

Transferul de conștiință dintr-un corp în altul, așa cum ne-a fost prezentat cu ani în urmă de regizorul James Cameron în faimosul film „Avatar”, nu mai reprezintă azi o idee excentrică sau un SF. Și asta pentru că teoretic cercetătorii au admis ceea ce Știința Spirituală știa de mii de ani, și anume că mutarea sau transferul unei conștiințe dintr-un trup în altul este posibilă. Dacă în „Avatar” pământenii ajunși pe planeta Pandora își transferau conștiința din corpul lor uman într-unele autohtone cu ajutorul tehnologiei, la finalul filmului vedem că băștinașii planetei puteau realiza și ei acest proces, dar cu ajutorul spiritelor ancestrale și a Mamei Natură care acolo avea numele de Eywa, un fel de Mama Geea de pe altă planetă.

Ce este o extensie a unui Avatar?

Următorul episodAvatarii și extensiile lor (II) >>
Articolul precedentCum ne resetăm mintea? (II)
Articolul următorCuloarea aurei și evoluția spirituală
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Sorin Comănescu
Sorin Comănescu
1 an în urmă

Bună ziua oameni minunați!

Felivitari pentru munca deosebita depusă pentru această revista de top, plina cu articole fabuloase, cu subiecte utile, clarificatoare, inspiraționale, educaționale și motivationale.
Doresc si eu o invitație pentru a ma abona anual la revista Cosmos, inclusiv online.
Inteleg ca am nevoie să completez datele cererii cu un cod ce reprezinta invitația..
Vă mulțumesc frumos!